Read the Official Description

Hvad er formålet med dette kursus?

Kurset er opdelt i tre sæt målsætninger, så du kan udvikle dig selv over hele linjen af ​​operationelle, ledelse og strategiske væsentlige.

 • Tag fat de grundlæggende elementer i organisationens ledelse, inklusive købers adfærd, marketing aspekter, informationssystemer og juridiske spørgsmål.
 • Lær at anvende din etableret regnskabsmæssig viden til økonomiske spørgsmål. Dette vil omfatte budgetter, variansanalyse, cash flow prognoser og investeringer, for optimal effektivitet.
 • Forstå layoutet af regnskaber og demonstrere selvtillid med hensyn til skat, revision, aktiver og rapportere finansielle resultater.
 • Udforsk projektledelse og strategisk analyse og få et fast greb af de grundlæggende teknikker, som en virksomhed kræver at lykkes.
 • Forstå vigtigheden af ​​lederskab og udvikle dine lederevner til virkelig at sikre, at du er godt rustet til at fremme dine karrieremuligheder.
 • Forstå hvordan prissætning og budgettering påvirke udførelsen af ​​en virksomhed.
 • Lær, hvordan indlæringskurven teori og break-even analyse kan spille en vigtig rolle i forretningsstrategier.
 • Indse hvordan avanceret økonomistyring, finansiel analyse, pensionsydelser, forskellige grupper og associerede kan hjælpe dig videre i dit område.
 • Anvende viden om markedsføring, strategisk ledelse og miljøanalyse, og se, hvordan de bestemme den samlede stilling af en virksomhed inden for sit særlige branche.
 • Beregn risici og håndtere dem og lære mere om den revisionsprocedure.
 • Lær kortsigtet og langsigtet hvordan finansielle strategi er en grundlæggende byggesten for enhver virksomhed i vækst at bygge videre på.

Hvem er det beregnet til?

Dette kursus er designet til alle, der ønsker at udvikle deres beslutningstagning færdigheder, og anvende deres viden til erhvervslivet situationer influentially og trygt.

Krav

Der findes ingen officielle forudsætninger for dette kursus, men for at sidde de undersøgelser, du vil have haft til at nå dit C01, C02, C03, C04, C05 eller tilsvarende.

Hvad markerer dette kursus fra hinanden?

Når du har opnået den CIMA Professional Chartered Management Accounting kvalifikation du kan fungere i roller som kvalificeret Management revisor og forvente at tjene i gennemsnit 32.000 £.

Kilde: PayScale

Hvad sker der efter anmoder om oplysninger?

Når du har spurgt, vil du blive kontaktet af en af ​​vores specialiserede karriere rådgivere, der vil være i stand til at give dig yderligere oplysninger du har brug for.

Program taught in:
Engelsk

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Price
850 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date