Hvad er formålet med dette kursus?

Den CIMA Akkrediteret Sage Højere Certificate indeholder to større enheder af arbejdet casestudier. Det letter brugen af ​​mere komplekse funktioner i regnskabs software, herunder periodiseringer og forudbetalinger, import / eksport af data, detaljeret afdelingerne budgettering og forecasting, samt brug af elektronisk indlæg / kommunikation.

  • Afsluttende regnskab for enkeltmandsvirksomheder og partnerskaber, herunder import / eksport af data, avanceret kredit kontrol, Periodeafgrænsningsposter / forudbetalinger og cash flow.
  • Dannelse af regnskaber for aktieselskaber, ikke for profit organisationer, brug af udenlandske erhvervsdrivende konti (handel i forskellige valutaer) og detaljeret afdelingerne budgettering og forecasting.

Hvem er det beregnet til?

Det Højere Certificate er ideel til folk, der har omfattende brug af Sage 50 og derudover har en god forståelse af regnskabsmæssig viden og principper.

Krav

Der er ingen forudsætninger for dette kursus.

Hvad markerer dette kursus fra hinanden?

En revisor tjener en omtrentlig løn på £ 28K. Med dette kursus kan du direkte din karriere mod roller som finansinspektør, Statsautoriseret revisor, og økonomichef.

Kilde: PayScale

Hvad sker der efter anmoder om oplysninger?

Når du har spurgt, vil du blive kontaktet af en af ​​vores specialiserede karriere rådgivere, der vil være i stand til at give dig yderligere oplysninger du har brug for.

Program undervist i:
Engelsk

Se 173 flere kurser fra E-Careers »

Dette kursus er Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
Price
325 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date