Forestil dig at være i forhandlingsprocessen værelse med en udenlandsk virksomhed og de taler engelsk, men du behøver ikke tale deres sprog. Du er en ulempe. De fleste virksomheder indser dette, når det er for sent, så slås for at ansætte en person, der kan tale sproget, ofte på kompromis med forretningssans til sprogfærdigheder. For at lykkes i enhver fremmed marked, virksomheder har brug for folk med talent og sprogkundskaber.

BRIC vil hjælpe dig nå dine forretningsmål I Kina

Eksperterne er enige-learning Mandarin er et must, når det kommer til at vokse en virksomhed i Kina. Shanghai, Shenzhen og Beijing er hjemsøgt af spøgelser amerikanske virksomheder, der ankom med meget løfte kun at omkomme et par korte år senere. Hvis du ønsker at få succes i Kina, du har brug for at tale sproget og forstå kulturen.

The Mandarin sprogundervisning eksperter på BRIC Sprog Systems vil hjælpe dig lykkes i din kinesiske bestræbelser ved at udnytte vores forretning-fokuserede Mandarin sprogkurser og tjenester. BRIK s Mandarin eksperter vil ikke kun lære dig sproget specifikt til din virksomheds mål og industri, men virksomheden kultur, der vil tillade dig at operere som en lokal.

BRIC s revolutionerende tilgang er designet til den professionelle bruger og multinationale selskaber. Se kursusbeskrivelser her.

BRIK kurser Feature:

  • Native lærere bor i placering
  • Tilpassede kurser for hver virksomhed
  • Kulturel uddannelse
  • Learning System for hvert sprog
  • Forretning focusReal steder, virksomheder, expat klubber

Vi har bygget brugerdefinerede pakker til en række af verdens største virksomheder, kan vi gøre det samme for din organisation.

Hvordan det virker

BRIC hjælper du lykkes globalt ved at lære dig, hvordan du betjener lokalt. Vi forbinder dig med de bedste lærere i Kina i realtid video-konference førte klasser. Så længe du har 3 + medarbejdere klar til at lære kan vi tilbyde virksomhedernes rabatter på BRIK verdensklasse private og gruppe Mandarin kurser. Fordi alle lektioner er færdig online, har du den bekvemmelighed for at lære fra komfort i dit eget hjem, kontor eller hotel! Sæt dine hovederne sammen og finde en dag og tidspunkt hver uge, der virker for dit team at komme online for privat gruppe lektioner og drage fordel af yderligere besparelser og den ekstra fordel af teambuilding!

Private Mandarin Klasser til erhvervskunder

Private virksomheder Mandarin klasser fra BRIC er den hurtigste måde at lære det sprog, der passer til dine forretningsmæssige mål. Fra $ 400,00

Mandarin Corporate Group Lessons

Dette kursus er for for virksomheder, der opererer i Kina eller komme ind på markedet med hold, der har brug for at lære Mandarin. Fra $ 275,00

Program undervist i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Se 5 flere kurser fra BRIC Language Systems »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2020
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date