By

The College of Animal Welfare

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

By

The College of Animal Welfare

Hvis du arbejder i en støttende rolle i et veterinært miljø, så kan dette kursus være for dig! Du vil studere en bred vifte af indhold for at hjælpe dig i din rolle med at passe dyrene effektivt i et dyrlægemiljø.

Studeret ved online fjernundervisning betyder det, at der ikke kræves nogen skolepræsentation. Du skal dog arbejde eller frivilligt arbejde i en dyrlæge i mindst 10 timer om ugen. Kurset vil blive leveret på engelsk, så du skal også sikre dig, at du har et godt forståelsesniveau for det engelske sprog.

Indhold

Denne kvalifikation består af tre enheder:

  • Enhed 201 - Principper og praksis for dyrehåndtering og pleje i dyrlægemiljøet. Dette dækker den generelle pleje af dyr inden for dyrlægepraksis som f.eks. Sikker håndtering, indkvartering og fodring
  • Enhed 202 - Principper og praksis for at hjælpe med dyrlægehjælp i veterinærområdet. Dette dækker forskellige områder som almindelig terminologi og anatomi og hjælper med pleje, herunder kirurgiske forhold og væsketerapi
  • Enhed 203 - Principper og praksis for administrative pligter i veterinærplejemiljøet. Inden for denne enhed studeres andre nyttige færdigheder som klientkommunikation, teamwork og modtagelse færdigheder for at sikre, at du kan understøtte en velfungerende udførelse af en veterinærpraksis

Adgangskrav

Der er ingen formel adgangskrav til at kunne gennemføre denne veterinærhjælpskvalifikation. Du skal dog være opmærksom på, at alle kursusmaterialer og vurderinger leveres på engelsk. Det betyder, at du skal være kompetent til at læse, skrive og tale det engelske sprog.

Du skal arbejde eller frivilligt arbejde i en dyrlægepraksis for at gøre dette kursus i mindst 10 timer hver uge

Gebyrer

Hvis du er baseret uden for Det Forenede Kongerige, er kursusgebyret for denne kvalifikation £ 1.549. Dette kan betales inden kurset starter, eller det kan betales månedligt via vores 'Pay As You Learn Scheme'. Dette er et gebyr på £ 129 pr. Måned, indtil du gennemfører kvalifikationen og modtager dit certifikat.

Ud over ovenstående gebyr er du også forpligtet til at betale tildelingsorganet (registrering og certificering) gebyrer på 214,20 DKK *.

* Udgifter til organer skal betales af alle studerende eller arbejdsgivere og genoplades til kostpris og kan ændres

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret March 21, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Price
Pris
1,549 GBP
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Huntingdon, England
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Det Forenede Kongerige - Huntingdon, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen