Læs den officielle beskrivelse

Hvis du arbejder i en støttende rolle i et veterinært miljø, så kan dette kursus være for dig! Du vil studere en bred vifte af indhold for at hjælpe dig i din rolle med at passe dyrene effektivt i et dyrlægemiljø.

Studeret ved online fjernundervisning betyder det, at der ikke kræves nogen skolepræsentation. Du skal dog arbejde eller frivilligt arbejde i en dyrlæge i mindst 10 timer om ugen. Kurset vil blive leveret på engelsk, så du skal også sikre dig, at du har et godt forståelsesniveau for det engelske sprog.

Indhold

Denne kvalifikation består af tre enheder:

  • Enhed 201 - Principper og praksis for dyrehåndtering og pleje i dyrlægemiljøet. Dette dækker den generelle pleje af dyr inden for dyrlægepraksis som f.eks. Sikker håndtering, indkvartering og fodring
  • Enhed 202 - Principper og praksis for at hjælpe med dyrlægehjælp i veterinærområdet. Dette dækker forskellige områder som almindelig terminologi og anatomi og hjælper med pleje, herunder kirurgiske forhold og væsketerapi
  • Enhed 203 - Principper og praksis for administrative pligter i veterinærplejemiljøet. Inden for denne enhed studeres andre nyttige færdigheder som klientkommunikation, teamwork og modtagelse færdigheder for at sikre, at du kan understøtte en velfungerende udførelse af en veterinærpraksis

Adgangskrav

Der er ingen formel adgangskrav til at kunne gennemføre denne veterinærhjælpskvalifikation. Du skal dog være opmærksom på, at alle kursusmaterialer og vurderinger leveres på engelsk. Det betyder, at du skal være kompetent til at læse, skrive og tale det engelske sprog.

Du skal arbejde eller frivilligt arbejde i en dyrlægepraksis for at gøre dette kursus i mindst 10 timer hver uge

Gebyrer

Hvis du er baseret uden for Det Forenede Kongerige, er kursusgebyret for denne kvalifikation £ 1.549. Dette kan betales inden kurset starter, eller det kan betales månedligt via vores 'Pay As You Learn Scheme'. Dette er et gebyr på £ 129 pr. Måned, indtil du gennemfører kvalifikationen og modtager dit certifikat.

Ud over ovenstående gebyr er du også forpligtet til at betale tildelingsorganet (registrering og certificering) gebyrer på 214,20 DKK *.

* Udgifter til organer skal betales af alle studerende eller arbejdsgivere og genoplades til kostpris og kan ændres

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurser fra The College of Animal Welfare »

This course is Online
Start Date
Aug. 2019
Duration
Price
1,549 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug. 2019