Brighton College 's Associate of Science i Business Management grad vil forberede dig med viden, tekniske færdigheder og sunde forretningsprincipper for at forfølge en entry-level position i en række forskellige forretningsområder. Som kandidat kan du søge stillinger i brancher som detailhandel, forsikring, finansiering, teknologi, telekommunikation, bank, salg, service og mange andre.

Hvem skal tilmelde sig i Business Management Degree Program?


Uanset om du er i øjeblikket ansat og leder efter fremskridt eller søger en ny karrierevej, vil Business Management grad hjælpe dig med at nå dine mål. Er du en arbejdsgiver, som vil have dine ledere til at fremme deres uddannelse, øge deres færdighedsniveau og blive mere produktive i din virksomhed? At tjene en associeret grad i Business Management åbner døre for så mange muligheder./>

Hvilke forretningsprincipper og begreber vil jeg lære?


Følgende er blot nogle af de begreber du vil lære i vores Business Management associate degree program:/>

 • Hvordan man anvender grundlæggende økonomiske, finansielle og regnskabsmæssige principper for organisatoriske miljøer
 • Genkende menneskelige ressourcekoncepter og aktiviteter i organisatoriske miljøer
 • Definer de forskellige opgaver og ansvar for ledere i organisationer
 • Identificer typer af virksomheder og love og regler om erhvervslivet
 • Definere og anvende marketing- og distributionsprincipper anvendt i erhvervslivet
 • Identificer og brug den relevante teknologi i erhvervslivet
 • Mange andre principper og begreber afgørende for enhver virksomhedsleder

Jobassistance


Vi forstår at det er det ultimative mål at finde en stilling efter afslutningen af ​​din Business Management-grad. Vi vil hjælpe dig med at opbygge dit CV og forberede dig til dit næste skridt. Vores medarbejdere er dedikeret til at hjælpe dig i din jobsøgning./>

Kursusoversigt


Følgende kurser er inkluderet i Business Management programmet. Kurser frigives en ad gangen for at maksimere læring. Den Business Management uddannelsen har i alt 60 kredit timer. Hvert kursus skal udfyldes om 8 uger./>

Virksomhedsledelse Kernekurser

Kursus id


Virksomhedsledelse Generelle Uddannelseskurser/>

Kursus id


Virksomhedsledelse Special Career Focus Courses/>

Du vælger også 12 studiepoints valgfag inden for dit fokusområde. Du kan finde en liste over kurser at vælge imellem i vores nuværende skole katalog eller ring vores kontor på 1-800-354-1254.

Karrieremuligheder


Ifølge Præsidiet Arbejdsstatistik forventes ansættelse af virksomhedsledere med associerede grader at vokse alt fra 5 til 24 procent fra 2014-2024, afhængigt af den industri, hvor beskæftigelsen er afholdt./>


Ansættelses muligheder/>

Du kunne finde forretningsmæssige ledelsesmuligheder i følgende indstillinger:

 • Forsikring
 • Detail
 • Mad Service
 • Gæstfrihed
 • Ejendom / Fast ejendom
 • Salg
 • Samfundstjeneste
 • Healthcare


Indtjening*/>

Den gennemsnitlige årsløn for ledere med en associeret grad var ca. 48.690 dollar i maj 2015. Median lønnen er lønnen, hvor halvdelen af ​​arbejderne i et erhverv tjente mere end dette beløb og halvdelen tjente mindre. Den laveste 10 procent tjente mindre end $ 28.780, og de højeste 10 procent tjente mere end $ 83.010.

De fleste ledere arbejder på fuld tid. Ledere i nogle brancher vil ofte arbejde lange skift, og nogle af disse chefer arbejder mere end 40 timer om ugen, mens andre kan arbejde traditionelle åbningstider. Dem, der overvåger flere steder af en kæde eller franchise, kan indkaldes med kort varsel, herunder aftener, weekender og helligdage.

* Bureau of Labor Statistics, US Department of Labor, Handelshøjskolehåndbog, 2016-17 Edition, Food Service Managers, på internettet på https://www.bls.gov/ooh/management/food-service-managers.htm ( besøgte marts 03, 2017).

* Bureau of Labor Statistics, US Department of Labor, Arbejdsgrænsehåndbog, Udgave 2016-17, Lodging Managers, på internettet på https://www.bls.gov/ooh/management/lodging-managers.htm (besøgt 2. marts , 2017).

Undervisning


Den samlede pris for The Paralegal Institute Associate Degree i Business Management programmet er $ 10.950./>

Samlet undervisning


Betalingsmuligheder/>

 • Fuld betalingsplan: Betales fuldt ud til en samlet programpris på $ 10.450. Spar $ 500!
 • Privat studielån: Finansier din uddannelse med lave nedbetalinger og tilpassede vilkår!

Alle akademiske og finansielle forpligtelser til skolen skal ske inden udgivelsen af ​​afsluttende transkripsioner og eksamensbeviser.


Finansiel bistand/>

Programmerne på Brighton College er godkendt til Veterans ydelser. Brighton College arbejder også med mange arbejdsgivernes uddannelsesgodtgørelsesprogrammer samt forskellige arbejdsstyrksudvikling og erhvervsrehabiliteringsprogrammer. For at finde ud af, om du kvalificerer dig til disse programmer, skal du ringe til vores kontor på 1.800.354.1254 for mere information.

Karriereydelser


Specialiseret karriere kursus/>

Når du gennemfører dit program, har du mulighed for at tage et karriereudforskningskursus, der fokuserer på karriereinformation og forbereder dig til din jobsøgning. Lær vigtige færdigheder som netværk, karriereforvaltning og opbygning af interpersonelle relationer.


Personlig genoptagelse Building/>

Du kan indsende dit CV gennem vores online CV-center. Vores karriereplaceringskoordinatorer vil give en-til-en-konsultationer med dig og personligt gennemgå dit CV.


One-on-One Cover Letter Assistance/>

Du vil lære at bygge og designe effektive følgebrev og følgebrev. Derudover vil vi vise specifikke eksempler.


Interview forberedelse/>

Du vil lære interviewteknikker og tips om, hvordan du besvarer de oftest stillede spørgsmål.

Proctored eksamener


Alle associerede kandidatstuderende er forpligtet til at tage to eksaminerede eksamener gennem en online proctoring service, ProctorU, som krævet i specifikke kurser. Procourserede eksamener er åbenbog og kun kursusmateriale, kursusressourcer og personlige noter kan bruges. Studerende må muligvis ikke bruge Google eller andre online søgemuligheder for at finde svar under udførte eksamener. Et webkamera er påkrævet for at afslutte proctored tests. Overførselskreditter vil blive behandlet fra sag til sag, og alternative kurser vil blive etableret ved indskrivning som berettiget. For studerende, der ikke har adgang til et webcam, kan de checke med det lokale bibliotek, samfundscentre og rekreative centre for tilgængelighed. Aktiv tjeneste og udstationerede servicemedlemmer kan anmode om at udføre forsøg via en militæruddannelsesofficer eller testkontrolchef. Hvis det er nødvendigt, kan en proctored eksamen udføres personligt med en ikke-tilknyttet person som en administrator, bibliotekar, rådgiver eller personalepersonale. Prøveforløb i person kræver godkendelse fra Student Services Manager forud for eksamen./>

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra Brighton College »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Price
10,950 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Brighton College Online Career Training