Read the Official Description

Udvikle et datasæt og analytiske evner til at fortolke og kommunikere data

Business Analytics er ikke baseret på rote-memorisering af ligninger eller fakta, men fokuserer på at honey din forståelse af nøglebegreber, din ledelsesmæssige vurdering og din evne til at anvende kursusbegreber til virkelige forretningsproblemer.

Dette kursus begynder med grundlæggende beskrivende statistik og skrider frem til regressionsanalyse. Du vil lære kursusbegreber i forbindelse med udførelse af A / B-test på et websted ved hjælp af prøveudtagning for at kontrollere lageropgørelsen, forudsige salg af hjemmevideo baseret på box office-præstationer og prognostisering af personalebehov for hotel receptionen. I løbet af kurset får du tydelig vejledning om, hvordan du implementerer analytiske teknikker i Excel. Ligegyldigt din jobfunktion eller karriereforudsætninger vil dette kursus demystificere dataanalyse og udstyre dig med konkrete færdigheder til anvendelse i dit arbejde eller videre studier.

Deltagelse i Business Analytics giver dig mulighed for at:

 • Genkendelse af tendenser, afsløring af outliers og opsummering af datasæt koncist
 • Analyser relationer mellem variabler
 • Udvikle og test hypoteser for at informere ledelsesbeslutninger
 • Craft lydundersøgelse spørgsmål og drage konklusioner fra prøver af en større befolkning
 • Vurder statistikkernes nøjagtighed ved at beregne konfidensintervaller
 • Udfør single og multiple variable regression analyser ved hjælp af Excel og fortolke output

Programstruktur

Business Analytics består af cirka 40 timers materiale leveret over en otte-ugers periode med en fleksibel programstruktur. Der er ikke fastsat tid til at logge ind. Du gennemfører kurser på egen tid, mens du møder faste frister. Alt kursusmateriale leveres via vores innovative online platform.

Vores læringsmodel er centreret omkring Harvard Business School-casemetoden og indeholder interviews med virksomhedsledere og ledere fra virksomheder over hele verden, der ærligt diskuterer udfordringer, de har konfronteret eller forhindringer, de har overvundet. Vi beder dig om at træde i deres sko og engagere dig med dine jævnaldrende til at arbejde gennem disse virkelige erhvervsscenarier.

Emner omfattet af programmet omfatter:

 • Beskriver
 • Prøveudtagning
 • Hypotese testning
 • Regression

Deltagere i Business Analytics er berettiget til et certifikat for gennemførelse fra Harvard Business School Online . For at tjene certifikatet skal du fuldføre alle kursusaktiviteter inden for de fastsatte frister, herunder tilfredsstillende præstationer på quizzer og aktivt bidrage til vores livlige læringssamfund.

For dem, der er interesseret i at lære forretningsmæssige fundamentale mere bredt, tilbyder Credential of Readiness (CORe) -programmet Business Analytics, økonomi for ledere og finansiel regnskabsmæssig behandling til en pris af $ 2.250.

Cohort Datoer

Marts 2019

 • Længde: 8 uger
 • Programdatoer: 3/20/19 - 5/15/19
 • Omkostninger: $ 1.500
 • Ansøgningsfrist: 11. marts

Maj 2019

 • Længde: 8 uger
 • Programdatoer: 5/29/19 - 7/24/19
 • Omkostninger: $ 1.500
 • Ansøgningsfrist: 20. maj

Hvem ville gavne?

Dette kursus er for alle, der er stødt på - eller planlægger at støde på - et datasæt og har spekuleret på, hvordan man giver mening. Der er ingen forudsætninger for programmet. Business Analytics er beregnet til enkeltpersoner på alle stadier af deres karriere-studerende og nyutdannede uden baggrund i statistik, dem, der overvejer en MBA eller andre kandidatprogrammer, der gerne vil styrke deres analytiske færdigheder eller fagfolk, der søger datakompetencer.

Indlæggelser

Det er gratis at ansøge, og ansøgninger gennemgås og accepteres rullende, så tidlig ansøgning opmuntres. Alle ansøgere skal være 18 år og demonstrere færdigheder på engelsk.

Program taught in:
Engelsk
Harvard Business School Online

See 9 more programs offered by Harvard Business School Online »

Last updated January 13, 2019
This course is Online
Start Date
Mar. 21, 2019
Maj 30, 2019
Duration
8 uger
Deltid
Price
1,500 USD
Deadline
Mar. 12, 2019
for March start
By locations
By date
Start Date
Mar. 21, 2019
End Date
Maj 16, 2019
Application deadline
Mar. 12, 2019
for March start
Start Date
Maj 30, 2019
End Date
Juli 25, 2019
Application deadline
Maj 21, 2019
for May start

Mar. 21, 2019

Location
Application deadline
Mar. 12, 2019
for March start
End Date
Maj 16, 2019

Maj 30, 2019

Location
Application deadline
Maj 21, 2019
for May start
End Date
Juli 25, 2019