Bsc i anvendt ledelse

Grand Canyon University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bsc i anvendt ledelse

Grand Canyon University

Udbydes af: Colangelo College of Business

Oversigt

Tjen din bachelorgrad i Anvendt Ledelse
Få færdigheder til at transformere og forbedre forretningsmetoder med Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Science i Anvendt Ledelse. Dette overførselsvenlige uddannelsesprogram, der tilbydes online og på campus af Colangelo College of Business, er ideelt for studerende med en associeret grad eller mindst 12 studiepoeng. Oplev de praktiske forretningsområder, herunder strategier til at lede og styre forandringer i dagens globale økonomi. Undersøg innovative organisatoriske udviklingskoncepter og arbejdspladsadfærd samt menneskelige ressourcer.

degree Outcomes

Få et omfattende ledelsesfokus
Som studerende i kandidatuddannelsen i anvendt ledelsesprogram udforsker du funktionelle emner inden for økonomisk beslutningstagning, human resource management, marketing, innovation og projektledelse. Du studerer også lederskabsevner, da de vedrører organisatorisk adfærd og organisatoriske ændringer. Med særlig vægt på tjenerledelse får du en komplet forståelse af en lederstil, der fokuserer på at sætte andres behov først for at skabe interdependens snarere end afhængighed i organisationer.

Hvad vil du lære

Gennemgå vores grundlæggende kurser
GCU's Bachelor of Science i Anvendt Ledelse giver kurser i følgende emner:

  • Tjenerledelse og etisk lederskab
  • Individuel og gruppeadfærd i organisationer
  • Human resource management funktion i organisationer
  • Komponenter i primære årsregnskaber og brugen af ​​disse erklæringer til analyse af en virksomheds enheders resultater
  • Marketing mix og marketing koncept
  • Vigtigheden af ​​at skabe innovative arbejdsmiljøer i små, mellemstore og store organisationer
  • Tilnærmelser til organisationsudvikling med vægt på de praktiske aspekter ved at skifte organisationer for at forbedre effektiviteten
  • Unikke udfordringer forbundet med at styre projekter som relateret til den overordnede ledelsesramme for planlægning, organisering, ledelse og kontrol

Career Outcomes

Tag din anvendte ledelsesgrad til næste niveau
I kandidatuddannelsen Bachelor of Applied Management, udvikler du de færdigheder og viden, der er nødvendig for at arbejde i en række brancher i en ledende rolle, forvalter projekter, medarbejdere eller en afdeling.

Med en bachelorgrad i anvendt ledelse kan du også vælge at videreudvikle din uddannelse. GCU tilbyder en bred vifte af kandidatgrader i erhvervslivet, herunder en Master of Business Administration (MBA), en Master of Science i Lederskab (MSL), en MBA / MSL dual grad og en MBA med vægt på lederskab.

program Locations

Online
Fortsæt en næste generation uddannelse med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din uddannelse med bekvemmelighed og fleksibilitet med online kurser, der giver dig studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyder den mest erfarne ledere i at levere online grad programmer. Fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere og fuldt uddannede adjungerede instruktører, der er udstyret med stærke faglige baggrunde og praktisk erfaring inden for deres områder, støtte dig hvert skridt på vejen. Designet med den karriere-orienterede professionelle i tankerne, vores online klasser giver et intimt miljø, der stimulerer engagerende og udfordrende diskussioner. Vælg mellem programmer på tværs af vores forskellige gymnasier, i høj efterspørgsel beskæftigelsesområder. Klasser begynder ofte.

Online og aften program afsløringer

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - USA Online
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - USA Online
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen