Bliv
Junior Web Developer
100% REMOTE | 100% FULD TID | 100% reelle arbejdspladser

351

Hvad er Makers Academy fjernbetjening?

Makers Academy Remote er et kursus som ingen andre - helt online, stærkt medrivende, fuld tid, og helt fokuseret på at få dig ind i dit første job som udvikler.

Vi har brugt de sidste par år, forsker og raffinering hvordan at omdanne folk ind software ingeniører, men ikke alle kan flytte til London for at slutte sig til os på vores in-person campus.

I februar 2015 lancerede vi Makers Academy Fjernbetjening: et kursus, der udnytter alt det, vi har lært på Makers Academy til at hjælpe folk over hele verden lærer at kode - fra komfort i deres eget hjem.

Er det virkelig arbejde?

Vi er på et tidligt stadium, men hidtidige resultater har været utrolig positiv, med kandidater af Makers Academy fjernbetjening jeg tager et gennemsnit på 28 dage til at finde et job.

Siden da har vi lanceret 3. & 4. Makers Academy fjernbetjening kurser, endnu større og endnu bedre, og de UDSOLGT!

Tilmeld dig nu for de næste tre versioner af vores fantastiske fjernundervisning mulighed. Steder er strengt begrænset, så gælder nu, før det er for sent.

Trin-for-trin uddannelse

Et af de vigtigste problemer, som folk har, når lære at kode er at vide, hvad for at lære tingene i. Skulle du lære HTML først, derefter Ruby? Eller måske starte med Javascript og arbejde dig vej til Rails?

Vi fjerne denne barriere med vores pensum - udviklet med de fineste software ingeniører - gå dig gennem den bedste måde at lære hver enkelt af stykkerne enkeltvis, så hvordan at passe dem alle sammen, altid bruger de nyeste bedste praksis.

I modsætning til alle de andre online eller fjerntliggende programmer, vil du ikke bare lære syntaks. Du vil lære at blive ingeniør. Du vil lære principperne for Software håndværk. Du lærer at skrive elegant, læsbar, smukke kode, og du vil være Fielding flere jobtilbud som resultat.

Par program

At lære at kode kan være en udfordring - men det er meget lettere, hvis du gør det med andre mennesker.

Makers Academy Remote er den første online og fjernundervisning program, der forbinder dig med andre elever, så du kan parre-program på afstand med dem i realtid.

250

Peer-to-peer-model

Det, der gør Makers Academy så speciel er, vi ikke kan lide en normal skole. Ja, vi har trænere, men nej, vi ikke tilbringe hele dagen 'i klasseværelset'. Vi bruger en peer-drevet model, så du lærer gennem kreative, projekt-drevet udvikling, ligesom på arbejdspladsen. Mens du har adgang til en erfaren kursus facilitator, der vil guide dig på alle tidspunkter, giver workshops og breakout sessioner og give hjælp, når du går i stå, vil langt størstedelen af ​​din læring understøttes af de andre medlemmer af din kohorte.

Makers Academy Remote er den første online / offline proposition for den person, der er alvorligt lære at kode. Der er en masse ressourcer derude for at lære om små stykker af puslespillet, men Makers Academy Remote er den første, der bringer det hele sammen, hvilket giver dig en klar vej til et job som junior webudvikler, og en støtteordning, der vil skubbe dig over målstregen.

Tilmelding som studerende på Makers Academy fjernbetjening vil betyde, at du tilbringe de næste 12-16 uger simulerer livet som udvikler, gør dagligt stå-ups og arbejde i teams på konkrete projekter. Dette sætter dig i en fantastisk position efter du opgraderer, som du har et ton erfaring, at de fleste begyndere kun kunne håbe på.

Rigtige job i slutningen

I modsætning til alle de andre "Lær at kode Online 'muligheder derude, dimittender fra Makers Academy Fjernbetjening færdiggøre uddannelsen som meget anvendelige' håndværker 'udviklere, ligesom de studerende på Makers Academy HQ.

Når du opgraderer, vil vores leje teamet arbejde sammen med dig, ligesom de gør med vores faste studerende, giver interview træning, laver praksis tekniske prøver, og at indføre dig til vores Ansættelse Partner Network.

Program undervist i:
  • Engelsk
Dette kursus er Online
Start Date
Duration
16 uger
Fuldtid
Price
2,499 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato