Belysning tekniker kursus

Belysningen i en live performance er afgørende for maksimal effekt på publikum. I løbet af belysning tilbyder vi i CPA Online, giver vi den nødvendige uddannelse til at kunne vælge den mest hensigtsmæssige for hver enkelt produktion og belysning i forskellige medier, idet der tages hensyn til aspekter såsom de tegn, de scener, den satsen for en koncert, er genstand for et tv-program og instruktioner modtaget på tekniske, kunstneriske og produktion af projektet.

Vi ønskede at give belysning tekniker selvfølgelig en meget professionel tilgang med flere praktiske øvelser. Således vil du lære første hånd koordinat som en professionel belysning tekniker installationen og vedligeholdelse af scenen belysning til enhver belysning projekt relateret til film, tv, foto, scenekunst og levende musik. Når kurset er afsluttet belysning, vil du være helt parat til at gøre arbejdet for en belysning tekniker. Find ud af, hvordan man får det nu!

TEMARIO

  1. Lyset
  2. Grundlæggende Electricity
  3. Lysudstyr
  4. Belysning teknikker i forskellige medier
  5. Farve
  6. Samleprocessen og rotere
  7. Dokumentation for belysning
  8. Forebyggelse af erhvervsbetingede risici

PRAKTISKE INDHOLD

Frivillige træningssessioner vil blive udført i audiovisuelle faciliteter Salduie CPA (Zaragoza) Foundation, der tager sigte på forsøgene med audiovisuelt udstyr til at supplere programindholdet.

Se 30 flere kurser fra CPA Online »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
300 timer
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date