Bagning kursus. gærede dej

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bagning kursus. gærede dej

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Bageri Course. Syrnede dej

Lær alle forberedelserne af gærede dej

Kurset lærer dig Bageri etik denne profession og dens hemmeligheder, fra forberedelse og installation af arbejdsområdet for at levere tjenesten, gennem viden om hver eneste af de redskaber, maskiner, råvarer, ovn temperaturer og de nyeste teknikker, der anvendes af bagere i forskellige præparater anerkendt nationalt og internationalt.

Du vil lære at lave brød og du vil indse fra traditionelle brød (brød, focaccia, scones ...), traditionelle gærede dej, briocher, donuts, croissanter, midnights ... og andre teknikker, der anvendes til en verden af ​​foodservice bageri.

Dagsorden

  • Indledning og historie bageriet -. Immersion i verden af brød og masserne. Brød i historien. Symbolik i religion brød. Brødet i Spanien
  • Værktøj, maskiner og anvendes til udvikling af masse-teknologi -. Køkkenudstyr. Maskiner
  • Kemiske, ernæringsmæssige og organoleptiske sammensætning af råmaterialer -. Mel. Andre grundlæggende ingredienser
  • Processer af dannelsen og udviklingen af masserne -. Masse Arbejde bagning trin. Arbejder flaky masserne. Surdej naturlig surdej
  • Søde dej gæret -. Croissant. Ensaimada. Brioche. Donuts. Gugelhupf. Midnights. Stollen. Babà. Kiks med gær.
  • Organer krydrede bageri -. Traditionelle brød. Unikke brød. Flade brød
  • Organer enestående spansk bageri -. Sweets uddybninger. Saltede uddybninger
  • Trivia, tricks og tips om brød og kager -. Anvisninger for masserne som en funktion af klima tid. Årsager og løsninger til andre problemer med masserne. Hvordan sikrer vi, at stykkerne er veltillavet. Tips til opbevaring og nedfrysning af masserne. Brød og sundhed. Bageriet ikke skader sundheden. Konklusion.

MÅL

Med bagning kurset får at:

  • Baker kender etik
  • Lær de typer af råvarer
  • Du håndtere de redskaber, der bruges i et bageri
  • Lær de processer, når forberedelserne
  • Kend historie, oprindelse og fremstillingsmetode af hver type brød
  • Kend maskiner, der anvendes i de forskellige præparater.
  • Lær om deres gæring temperatur og luftfugtighed.

Karrieremuligheder

Den bagning Kurset henvender sig til alle dem, der ønsker at erhverve, forbedre og opdatere deres uddannelse i denne sektor med særlig uddannelse til at tage et job som bager eller bager.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Spansk
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Deltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Zaragoza, Aragon
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Spanien - Zaragoza, Aragon
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen