Filter
Bachelor
Niger Hastighed: Deltid

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Personer, der ønsker bedre karrieremuligheder og til at udvide deres færdigheder kan være interesseret i at tjene en bachelorgrad. Denne akademiske enhed af undersøgelsen kan være tjent, når de studerende komplet en associeret grad og andre uddannelsesmæssige krav.

Project Management kræver vurdering hvilke opgaver i et projekt skal være afsluttet, når det skal gøres, og som vil gøre det. En projektleder skal også være sikker på, at arbejdet udføres korrekt, og at eventuelle risici forbundet med projektet identificeres og mindskes.

Fransk er det officielle sprog i Niger og flere indfødte sprog tales i hele landet. Studerende i Niger kan nyde en chance for at forbedre deres sprogstudier. Fordybelse i en fremmed kultur med gamle traditioner kunne også være til gavn for de studerende i landet.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Projektledelse, Niger

INEAD

Ce Bachelor, titer RNCP, permet d'acquérir des compétences de undfangelse, d'Uddybning et d'Evaluation d'handlinger de kommunikation et de markedsføring. ... [+]

Une dannelse, des objectifs

Diagnostiquer le positionnement de l'entreprise, de ses marques ou de ses produits. Analyser l'environnement markedsføring. Mettre en oeuvre la Stratégie markedsføring. Élaborer le plan de kommunikation et concevoir la Stratégie de sa mise en oeuvre. Creer les meddelelser et Godkend les dokumenter de kommunikation externe et Interne. Choisir les understøtter et canaux de kommunikation et définir relationer avec les PARTENAIRES. Diriger les operationer événementielles. Savoir gérer le budget, l'administration et le kommercielle des handlinger.

Un metier

Responsable kommunikation - Responsable Webmarketing - Chef de projets Web - Udenrigsmini... [-]
Niger Niger Online
Åben tilmelding
Fransk
Deltid
1 - 1 år
Online
Læs mere på dansk