close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En bachelorgrad er et studium, der normalt kræver fire års fuldtidsindskrivning, der kulminerer i tildeling af en grad. Det betyder, at den studerende har opfyldt uddannelseskravene specificeret af den skole, der tildelte den. En online-grad skal opfylde disse samme krav, men det giver også den studerende ekstra fleksibilitet i klasseplanlægningen. Hvad er en online bachelor i logistikstyrin… Læs mere

En bachelorgrad er et studium, der normalt kræver fire års fuldtidsindskrivning, der kulminerer i tildeling af en grad. Det betyder, at den studerende har opfyldt uddannelseskravene specificeret af den skole, der tildelte den. En online-grad skal opfylde disse samme krav, men det giver også den studerende ekstra fleksibilitet i klasseplanlægningen.

Hvad er en online bachelor i logistikstyring? Dette er en grad, der er tildelt til gennemførelse af studier i forbindelse med tilsyn med bevægelse, opbevaring og endelig levering af varer fra deres oprindelige kilde til det endelige leveringssted til kunden. Studiet af logistik kombineres undertiden med business grader og kan dække emner som ledelsesmæssige beslutninger, ledelse og distribution og logistik.Logistikområdet indebærer en forståelse af komplekse og indbyrdes forbundne emner som avancerede it-systemer, politiske konsekvenser af global materialetransport, forståelse af forskellige transportformer, miljøhensyn, national og global infrastruktur og supply chain management. Kursusarbejde kan også omfatte økonomisk forvaltning og budgettering, transport af farligt materiale og problemer med grænser og havnesikkerhed.

I at forfølge deres grad lærer de værdifulde færdigheder som analyse, problemløsning og ledelsesmæssig tænkning, som ofte er let overførbare til mange job i erhvervslivet. De lærer også, hvordan indbyrdes forbundne systemer påvirker hinanden.

Omkostningerne ved at opnå en online bachelor i logistikstyring afhænger af skolen og længden af ​​det valgte program. For mere præcise oplysninger om omkostninger skal potentielle studerende kontakte admissionsafdelingen for den skole, der interesserer dem.

At få en grad i logistikstyring kan føre til beskæftigelsesmuligheder i forskellige sektorer, såsom store multinationale selskaber, militæret og regeringen. Da varer er livsnerven i de fleste virksomheder, som logistikchef, vil du sandsynligvis være en del af et strategisk ledelsesteam.

Online grad programmer i logistik ledelse er tilgængelige over hele verden og kan tages enten på heltid eller på deltidsbasis. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
IUBH Fernstudium
Bad Honnef, Tyskland

Uanset om mad, smartphones eller gasturbiner er: Intet fungerer uden sofistikerede logistiske koncepter og strategier. Start dine fen studier i logistikstyring nu!

Uanset om mad, smartphones eller gasturbiner er: Intet fungerer uden sofistikerede logistiske koncepter og strategier. Start dine fen studier i logistikstyring nu! -
BA
Fuldtid
Deltid
36 måneder
Tysk
Online
Ecole Supérieure Ouverte à Distance
Frankrig online, Frankrig +14 Mere

Indehaveren af ​​DEESDIST - manager radius eller kommercielle rum sikrer den administrative og finansielle forvaltning af radius (forvaltning af varer, udstyr, implementering ... +

Indehaveren af ​​DEESDIST - manager radius eller kommercielle rum sikrer den administrative og finansielle forvaltning af radius (forvaltning af varer, udstyr, implementering af handels- og prispolitik, implementering og afholdelse af radius, personaleledelse knyttet til radius). -
Bachelor
Fuldtid
Fransk
Online

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her