close

Filtre

Se resultater

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Gambia

Personer, der ønsker bedre karrieremuligheder og til at udvide deres færdigheder kan være interesseret i at tjene en bachelorgrad. Denne akademiske enhed af undersøgelsen kan være tjent, når de studerende komplet en associeret grad og andre uddannelsesmæssige krav.Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du… Læs mere

Personer, der ønsker bedre karrieremuligheder og til at udvide deres færdigheder kan være interesseret i at tjene en bachelorgrad. Denne akademiske enhed af undersøgelsen kan være tjent, når de studerende komplet en associeret grad og andre uddannelsesmæssige krav.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

En ekstrem mangel på ressourcer kombineret med en dårlig økonomisk situation har gjort Gambia et dårligt valg for dem, der søger en grad i videregående uddannelse. Om antallet af uddannede Gambians er stigende, er det stadig langt lavere end det internationale gennemsnit.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Gambia, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Islamic Online University
Banjul, Gambia

Hjælpe andre er meget opmuntret i islam og arbejdet i terapeut eller rådgiver er meget gavnligt for hele samfundet.

Hjælpe andre er meget opmuntret i islam og arbejdet i terapeut eller rådgiver er meget gavnligt for hele samfundet. -
BSc
Fuldtid
Deltid
3 - 12 år
Engelsk
Online
 
Islamic Online University
Banjul, Gambia

Bachelor of Business Administration program er et 4-årigt program, der åbner døren til det spændende felt i business administration.

Bachelor of Business Administration program er et 4-årigt program, der åbner døren til det spændende felt i business administration. -
BBA
Fuldtid
Deltid
4 år
Engelsk
Online
 
Islamic Online University
Banjul, Gambia

Bachelor i pædagogik fra Islamic Online Universitet vil være til gavn for de studerende i dette liv og i efterlivet.

Bachelor i pædagogik fra Islamic Online Universitet vil være til gavn for de studerende i dette liv og i efterlivet. -
Bachelor
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Online
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
Islamic Online University
Banjul, Gambia

Den islamiske Online University præsenterer verdens første undervisning-fri bacheloruddannelse i islamisk Banking og Økonomi.

Den islamiske Online University præsenterer verdens første undervisning-fri bacheloruddannelse i islamisk Banking og Økonomi. -
BSc
Fuldtid
Deltid
4 - 12 år
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her