ONLINESTUDIES

En bachelorgrad er tjent gennem en bachelor pædagogisk program, der kan tage omkring tre til fire år at gennemføre, kan leveres eleverne går i skole på fuld tid. Bacheloruddannelser kan optjenes på campus eller online, afhængigt af skolen, som er ideel til studerende med travle liv.

Den akademiske område af automatisering omfatter en bred vifte af viden og færdigheder, der er involveret med den automatiske styring af forskellige maskiner og systemer. Universitetsuddannelser har normalt en generel indstilling eller fokusere på en bestemt specialisering, såsom industri applikationer eller computerteknologi.

Asien er mest sandsynligt den mest magtfulde kontinent i verden og økonomisk det indfører uendelige muligheder i undervisningen. Tyngdepunktet er på vej mod øst. Hurtige ændringer og investeringer i videregående uddannelse og engelsk er en offentligt talesprog. Oceania 's stærke beskæftigelsesmuligheder også højde yderligere til eleverne fremtid.

2 Resultater i Automatisering, Oceanien Filter

Bachelor of Science (Industrial Automation Engineering)

Engineering Institute Of Technology
BSc
01 Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
18 Jan 2021
Engelsk
Online

Mange industrielle automatiseringsvirksomheder overalt i verden kommenterer vanskelighederne med at finde erfarne automatiseringsingeniører på trods af at de betaler eneståend ...

Læs mere

Bachelor of Engineering (Honours) (Instrumentation Control and Automation Engineering)

University of Southern Queensland (USQ)
Bachelor
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
8 år
18 Feb 2021
Engelsk
Online

Skaff de instrumenter, du har brug for til at styre din tekniske fremtid. Undersøg, mens du arbejder på afstand og har fleksibilitet til at tilpasse dit studie til dit liv.

Læs mere