ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Optjening en bachelorgrad er en pædagogisk milepæl, at mange studerende stræber efter. Selv om det kan tage fire år at gennemføre en bacheloruddannelse, fordelene erfaringer fra at opnå specialiserede færdigheder samt koncentreret viden på et bestemt område, kan vare hele livet.

Studerende, der er interesseret i at lære automatiserede systemer fungerer måske ønsker at tage klasser i automatisering. Programmer fokuserer typisk på emner som elektromekaniske systemer, edb-teknologi, flydende strøm, proceskontrol og industriel elektronik.

Australien er en ø land og kontinent på den sydlige halvkugle, i SW Pacific, et medlemsland i Commonwealth.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

2 Resultater i Automatisering, Australien Filter

Bachelor of Science (Industrial Automation Engineering)

Engineering Institute Of Technology
BSc
01 Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 år
18 Jan 2021
Engelsk
Online

Mange industrielle automatiseringsvirksomheder overalt i verden kommenterer vanskelighederne med at finde erfarne automatiseringsingeniører på trods af at de betaler eneståend ...

Læs mere

Bachelor of Engineering (Honours) (Instrumentation Control and Automation Engineering)

University of Southern Queensland (USQ)
Bachelor
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
8 år
18 Feb 2021
Engelsk
Online

Skaff de instrumenter, du har brug for til at styre din tekniske fremtid. Undersøg, mens du arbejder på afstand og har fleksibilitet til at tilpasse dit studie til dit liv.

Læs mere