Bachelorgrad i filosofi, politik og økonomi. (Online) Inter-University Deusto og Comillas

bachelor116

Den bachelorgrad i filosofi, politik og økonomi sikrer grundlæggende uddannelse i tre discipliner og ser på vigtige ekstra indhold fra områderne lov, sociologi og internationale relationer. Dette kombineret læring bidrager til at præcisere de beslutningstagende mekanismer, fremme væsentlige udøvelse af ansvar involveret i sådanne processer, opbygge en klar forståelse af, at mennesker og beskyttelse af deres værdighed er, og skal være, det egentlige formål med hele socio-politisk og økonomiske rammer og i sidste ende til at udarbejde forslag fra et perspektiv, der ikke kunne opnås gennem en enkelt disciplin eller endda et par stykker.

Den online Programmet er rettet mod studerende, der allerede studerer en anden grad, der er interesseret i at berige deres uddannelse i alle eller nogle områder; på studerende fra andre lande, der ønsker at studere gennem fjernundervisning, en bachelorgrad med de to universiteter (University of Deusto og Comillas pavelige universitet); og folk interesseret i at studere en bachelorgrad, der kan tilpasses til deres tilgængelighed for at fuldføre det over en periode.

Optagelse

Ansøger profil:

At være i stand til på passende studere bachelorgrad i filosofi, er ansøgerne rådes til at sikre, at deres profiler dækker følgende karakteristika:

  • En tilstrækkelig beherskelse af det spanske sprog således at kunne foretage grundlæggende læringsaktiviteter på filosofi program, såsom følgende teoretiske forklaringer, som undervisere og forståelse filosofiske tekster.
  • En intellektuel nysgerrighed og hældning mod den metodiske refleksion og kritisk analyse af spørgsmål vedrørende den menneskelige eksistens, som opstår i filosofi.
  • En vilje til at deltage i debatter, respektere andre folks synspunkt og udvikle uafhængige udtalelser.

Adgangskrav:

Som den tilsvarende akademiske regulering (Art. 1), for at få adgang som en første års studerende til universitetet fakulteter, som lærer bacheloruddannelsen kombinerer filosofi, politik og økonomi, opfyldelse af alle de krav, der er nødvendige for at studere de officielle bachelorgrader i spanske universiteter skal bekræftes som anført i den nuværende lovgivning.

Hertil kommer, som skal accepteres på bachelorgrad i filosofi, politik og økonomi, skal indsendes det tilsvarende program på den måde og inden for den fastsatte frist, og en pass mærke skal indhentes for optagelseskravene eksamener fastsat af Admissions udvalget af relevant bachelorgrad. Beslutninger om indlæggelser falder ind under tenured myndighed af Deans af fakulteter med ansvar for bachelorgrad.

Akademisk Exchange

Comillas pavelige universitet:

Det Humanistiske Fakultet og Samfundsvidenskab har udvekslingsaftaler med over 60 udenlandske universiteter om 4 kontinenter (bilaterale aftaler er omfattet af rammebestemmelserne Socrates-Erasmus) og med 6 nationale universiteter (SICUE rammer).

Selvom denne grad undervises på nettet, er det planen, at studerende, der bor i Madrid (eller dem, der ønsker at færdiggøre administrationen processen i Madrid) kan drage fordel af at deltage i en akademisk udveksling ved hjælp af den nuværende struktur i fakultetet.

University of Deusto:

De nuværende Erasmus og SENECA / SICUE aftaler, såvel som dem med udenlandske og nationale universiteter, revideres og fornyes for at vurdere relevansen af ​​disse grader i forhold til målene for bachelorgrad i filosofi, politik og økonomi på universitetet Deusto. I denne henseende har grader blevet vurderet under hensyntagen til deres type, varighed i år og kreditter, der lægges særlig vægt på de forventede sammenligninger, karrieremuligheder og færdigheder, sammen med indholdet af hver enkelt.

Præferenceaftaler Der er etableret med 2 europæiske universiteter og en amerikansk universitet med det formål at udvikle en mobilitetsplan, der giver grader for at være i fællesskab etableret med disse universiteter. Disse præferenceaftaler involverer studieophold, der varer mindst et år og gensidig mobilitet af 5 elever pr skoleår.

Tilskud og finansiel støtte

Universitetet, som en institution i den katolske kirke dedikeret til alle medlemmer af samfundet, tilbyder en række tilskud og finansiel støtte til sine elever, at hjælpe med undersøgelsens omkostninger og sikre lige muligheder baseret på individuelle behov den enkelte elev.

Denne støtte kommer direkte fra universitetet, fra bidrag fra Comillas-ICAI University Foundation, Fonden af ​​Kirkens Grants, den ikke-autonome fundament for kandidater til præstedømmet og fra andre organisationer og enkeltpersoner.

Universitetet tilbyder sin egen finansielle bistand til bachelorstuderende med begrænsede ressourcer, i form af en delvis reduktion af studieafgifter.

Studerende på universitetet er berettiget til de samme fordele som andre spanske universitetsstuderende med hensyn til skole forsikring, officielle tilskud og andre tilskud.

Comillas tilbyder bacheloruddannelser for studerende begynder højere niveau uddannelse. Vi tilbyder også Postgraduate programmer for kandidater og fagfolk.

Karriere og akademiske perspektiver

De vigtigste akademiske ruter udspringer af bachelorgrad er det officielle masteruddannelse program i Philosophical Research (rettet mod ph.d. i filosofi), og Den Europæiske Unions masteruddannelse i Undervisning Sekundære og Pre-University Uddannelse (kandidater kan vælge at undervise i filosofi og historie). Hertil kommer, at bachelorgrad i filosofi åbner dørene for kandidater, i princippet, at enhver anden masteruddannelse på spanske universiteter, forudsat at ansøgerne opfylder de supplerende undersøgelse krav, der er medførte givet deres niveau af specialiseret uddannelse som kandidat.

Den professionelle dygtighed sæt kandidater af bachelorgrad i filosofi skal tilpasse sig den gradvise ændring i profilen af ​​denne grad.

Graduate profil

Samt undervisning og forskning, både disciplin-baserede og tværfaglige, andre karrieremuligheder omfatter kulturel forvaltning, forlagsvirksomhed, massemedier eller på etiske komitéer.

Indehavere af bacheloruddannelsen er også i stand til at arbejde i andre erhverv, herunder: i de øvre tjenestemand niveauer af Public Administration, ved at passere konkurrencedygtige eksamener, og i tekniske eller specialiserede roller.

  • Socio-politisk rådgiver og konsulent
  • Socio-politiske analytiker
  • Manager organisationer
Program undervist i:
Spansk

Se 1 flere kurser fra Universidad Pontificia Comillas »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date