Bachelor of Science i strafferet

Kentucky Wesleyan College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science i strafferet

Kentucky Wesleyan College

Om

Bachelor of Science i Kriminalitet og Kriminologi online grad færdiggørelse program er designet til at hjælpe med at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel efter kvalificerede og højtuddannede fagfolk inden for retshåndhævelse og andre relaterede felter. Læreplanen introducerer eleverne til undersøgelsen af ​​kriminel adfærd, strafferetlige systemer, social retfærdighed og lov fra et tværfagligt, liberalistisk kunstperspektiv. Studerende, der søger en grad i strafferet og kriminologi, vil studere kompleksiteten af ​​og forholdet mellem de juridiske, sociale, politiske, historiske og psykologiske påvirkninger, der påvirker kriminalitet, kriminelle og lovprocesser. Læreplanen er designet til at udvikle kritiske tænkningskompetencer og forberede eleverne på ledelsesroller på områder som retshåndhævelse, domstolsadministration, rettelser, juvenil retfærdighed, prøvetid og parole.

Service Learning

Kentucky Wesleyan College 's undervisnings- og læringsstrategi integrerer meningsfuld samfundstjeneste med instruktion og refleksion for at berige læringserfaringen, undervise det civile ansvar og styrke samfundene. Som et krav til en grad i Criminal Justice og Criminology skal en studerende afslutte 2 kurser (6 kredit timer) med serviceindlæring af eksperimentelle timer.

Karriereveje

Professionals, der tjener en bachelor i kriminologi og kriminologi grad online har mange muligheder for at fremme deres karriere inden for deres ansættelsessted eller andre offentlige, private eller offentlige virksomheder og organisationer. Stillinger, der kræver en bachelorgrad i CJC kan omfatte:

  • Kriminolog, Kystvagt, ATF, DEA, FBI agent, US marskal
    • Politiets detektiv, Privatforsker, Forensic scientist
  • Retsreporter, Toldagent, Retsmægler, Rettelsesofficer
  • Militær intelligens specialist, Probation officer, Sheriff, og andre

Kriminalitet og kriminologi Online Gradskort

I. Generel uddannelse
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret August 13, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Information
Deadline
Locations
USA - Owensboro, Kentucky
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Owensboro, Kentucky
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen