Read the Official Description

Online Criminal Intelligence Analysis (CIA) BS forbereder eleverne til vellykkede karrierer i det data-drevne, bevisbaserede felt for strafferet. Criminal intelligence involverer analyse og præsentation af kriminalitetsdata med det formål at styre beslutningstagning og offentlig politik. Denne Intelligence-Led Policing (ILP), påvirker alle aspekter af retshåndhævelse, fra patrulje til undersøgelser.


Samlede kreditter kræves for graden: 120

Den online BS i Criminal Intelligence Analysis er et baccalaureat komplet program, hvilket betyder at du skal have deltaget i en regionalt akkrediteret institution og holde en Associate's grad, eller har optjent mindst 57 studiepoints fra et fireårigt college eller universitet før du tilmelder dig programmet.

De fleste studerende vil tjene deres BS CIA om to år eller mindre.


Programfordele

Online BS CIA-programmet forbereder elever, der har en passion for retshåndhævelse, men ønsker ikke at være en traditionel politibetjent, for at konkurrere og udmærke sig i det moderne forbrydelsestyrede arbejdsmarked. Studerende får færdigheder i kriminalitet kortlægning, taktisk kriminalitet analyse, kriminel efterforskning analyse og geografisk profilering og lære at:

 • Analyser kvantitative og kvalitative beviser vedrørende kriminalitet
 • Find, vurder, analyser og præsentér data;
 • Brug teknologi effektivt - en række praktiske kurser forbereder eleverne til at bruge sociale netværk, geospatiale og andre dataanalyseværktøjer.
 • Anvender kritisk tænkning færdigheder og effektiv kommunikation


Forberedelse til industriens certificeringer

 • Afslutte din online kriminelle intelligens analytiker grad hjælper med at forberede eleverne til Certified Crime Analyst eksamen i NY.
 • Bygge også fundamentet i uddannelse og erhvervserfaring, du har brug for at blive en Certified Law Enforcement Analyst gennem International Association of Crime Analysts (IACA)
 • Criminal Intelligence Certified Analyst (CICA) gennem International Association of Law Enforcement Intelligence Analysts.


Karrieremuligheder

Kandidater vil have en konkurrencemæssig fordel på grund af de data-tunge læseplaner komponenter, der er stærkt bundet til en række realistiske karriereveje, der i stigende grad efterspørges.

 • Omkring 25% af retshåndhævende myndigheder understøttes af dedikerede kriminalanalytikere, og dette tal vokser
 • Der er nu 14 NYS Crime Analysis Centers alene i New York State.


Adgangskriterier

 • Skal have deltaget i en regionalt akkrediteret institution og have en associeret grad, eller har optjent mindst 57 studiepoeng fra et fireårigt college eller universitet inden indskrivning i programmet.
 • Minimum GPA: 2,5
 • Transkript, Genoptag
Program taught in:
Engelsk
Utica College Online

See 36 more programs offered by Utica College Online »

Last updated May 15, 2018
This course is Online
Start Date
Maj 2019
Aug. 2019
Duration
2 år
Deltid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Maj 2019
End Date
Apr. 30, 2021
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Juli 31, 2021
Application deadline
Start Date
Jan. 2020
End Date
Dec. 31, 2020
Application deadline

Maj 2019

Location
Application deadline
End Date
Apr. 30, 2021

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date
Juli 31, 2021

Jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
Dec. 31, 2020