Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Fitness Economics

Sportsindustrien blomstrer. Den stærke efterspørgsel efter fitnesstilbud og den hurtige udvikling på fitness-relaterede markeder som sundhed og ernæring spiller en vigtig rolle heri. Fitnessindustrien er ligesom størstedelen af økonomien i høj grad påvirket af stigende digitalisering, hvor virksomheder og medarbejdere står over for spændende og udfordrende opgaver, såsom uddannelse i virtuel virkelighed.

Er du klar til at revolutionere fitnessverdenen? Vi leverer et afbalanceret program med de seneste videnskabelige resultater og et væld af industriel knowhow i vores fjernundervisning.

Vores bacheloruddannelse Fitness Economics forbereder dig til en fremtidig karriere i denne spændende industri med en afbalanceret blanding af generel forretningsindhold og ekspertise inden for fitness, marketing, salg, juridiske og menneskelige ressourcer.

Akkrediteret grad

Alle nuværende programmer af IUBH er akkrediteret af FIBAA (Foundation for International Business Administration Accreditation).

En akkreditering er kun udtalt, hvis et studieprogram opfylder alle kvalitative krav med hensyn til indhold og struktur.

FIBAA er en slags TÜV for akademisk uddannelse, som kontrollerer kvaliteten af bachelor- og kandidatuddannelserne på akkrediteringsrådets vegne. Akkreditering fornyes hvert femte år (første akkreditering) eller syv (re-akkreditering) år - en garanti for kvaliteten af vores undervisning.

Til kurser af ekstraordinær kvalitet tildeler FIBAA sin præmieforsegling. Fem kurser på IUBH er allerede blevet tildelt denne særlige sæl. IUBH er således en af de førende universiteter i Tyskland med fem eller flere præmieforseglinger.

Din fremtidige karriere i fitnessøkonomi

Som kandidat til vores kursus i fitness økonomi vil du være i stand til at hjælpe med at forme grundlæggende og forandringer og tage lederskab roller i de forskellige vækstmarkeder fitness, sport, livsstil, mode, sundhed, wellness, ernæring og meget mere. Dine specifikke opgaver omfatter blandt andet indkøb af nyt træningsudstyr og kundeopkøb gennem passende reklameforanstaltninger.

For at gøre dette skal du holde øje med fitnessmarkedet for hurtigt at reagere på nye trends og for at kunne overveje kundernes ønsker. Desuden optimerer du organisationen, gør personlige og marketingmæssige spørgsmål og opbygger et professionelt salgs system.

Kursusoversigt

I fjernstudiet fitness økonomi vil du blive undervist primært videnskabelige grunde, faglige metodologiske viden samt integrerende emner. Udover det grundlæggende i fitness ledelse og fitness markeder, giver vi dig en dybdegående viden inden for event management, grundlæggende træning og ernæring og franchising i praksis. De særligt relevante emner inden for marketing, personaleledelse og digitalisering løber gennem alle semestre. I det femte og sjette semester har du også mulighed for at tage i alt tre valgfrie kurser.

Vores bacheloruddannelse har en modulstruktur, dvs. du studerer på grundlag af fagområder, der er opdelt i såkaldte "moduler". Inden for disse moduler er der nogle gange et introduktionskursus og et specialiseringskursus, som systematisk forbereder dig til at gennemføre dette modul. Inden for modulerne vil du modtage kreditter for hver vellykket eksamen (European Credit Transfer System), der dokumenterer dine præstationer. Disse ECTS-point er internationalt sammenlignelige og anerkendes selvfølgelig.

specialiseringer

I det femte og sjette semester vælger du dine tre specialer på op til 30 ECTS. Til dette vælger du mindst en specialisering ("obligatoriske specialiseringer") inden for fitnessøkonomi og højst to funktions- og sektorspecialiseringer ("Wahlspezialisierung").

Nogle eksempler på valgspecialiseringer er:

  • Sport ledelse
  • Sports Media Management
  • Avanceret lederskab
  • Psykologi markedet
  • Human Resources Specialization
  • Social Media Marketing II

undersøgelse modeller

Tilpas din fjernundervisning til dit liv.

Du kan fuldføre vores bachelorgrad i både fuldtids og to deltidsvariationer. Med hensyn til indhold er disse modeller ens, men med deltidsvarianterne reduceres din ugentlige læretid.

Deltidsstudiet er særligt velegnet til dem, der allerede har en stor arbejdsbyrde, eller som ønsker at reducere deres månedlige omkostninger.

fuld tid

varighed

I fuldtidsstudiet kan du vælge det maksimale antal kurser per semester. Hvis du ikke afslutter dine studier på den angivne tid, forlænges undersøgelsen i yderligere 18 måneder. I løbet af denne tid kan du bruge alle tilbud om fjernundervisning som tidligere gratis. Hvis du bemærker, at du har mindre tid end forventet, kan du skifte til en anden tidsmodel med en periode på 3 måneder til slutningen af måneden.

deltid

varighed

Deltidsstudier reducerer din månedlige undervisning. Samtidig er antallet af kurser, du kan vælge per semester, også faldende.

Hvis du ikke kan afslutte din uddannelse inden for den fastsatte tid, vil dine studier blive forlænget med yderligere 18 måneder. I løbet af denne tid kan du bruge alle tilbud om fjernundervisning som tidligere gratis. Hvis du bemærker, at du har mere tid end forventet, kan du skifte til en anden tidsmodel med en periode på 3 måneder til slutningen af måneden.

Program undervist i:
Tysk

Se 35 flere kurser fra IUBH Fernstudium »

Senest opdateret May 14, 2019
This course is Online
Start Date
Juli 15, 2019
Duration
36 - 72 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
312 EUR
i måneden. Priserne varierer afhængigt af tidsmodellen.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Juli 15, 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Juli 15, 2019