Læs den officielle beskrivelse

Med kurser lige fra regnskab og beskatning til erhvervslivet, ledelse og økonomi tilbyder denne Business Administration-Accounting bacheloruddannelsen en komplet uddannelse i erhvervslivet og regnskab. Sammen med inddrivelse af grundlæggende færdigheder og viden, er det også designet til at forbedre de analytiske og kvantitative evner, der er afgørende for succes.

Programmet giver dig mulighed for at fokusere på dine studier ved at vælge fra valgfag i produktions- og driftsledelse, indkøbs- og materialeledelse, corporate budgeting, organisationsadfærd og strategisk ledelse.

Hvis du leder efter en givende karriere inden for økonomi, vil Business Administration-Accounting-uddannelsen forberede dig, om du administrerer budgetter eller udnytter aktiver.

Business Administration-Accounting bacheloruddannelsen er også tilgængelig via American National University Online.

Er du på udkig efter at komme ind i arbejdsstyrken før? En associeret grad i Business Administration Accounting vil give de grundlæggende regnskabsmæssige og erhvervsmæssige kvalifikationer arbejdsgivere kræver og komme dig ind på jobmarkedet hurtigere, end du troede muligt.

Din læringserfaring

American National University 's Business Administration-regnskab bacheloruddannelsen tilbyder en velafrundet læseplan for at forberede dig til at være en fremtidig forretningsleder. I dette program vil du:

  • Få en omfattende baggrund i generelle regnskabsprincipper samt skatte- og omkostningsregnskaber, færdigheder i brugen af ​​forskellige softwarepakker og en dybdegående forståelse af problemløsning og kommunikationsfærdigheder i forhold til regnskabsfaget.
  • Lær vigtigheden af ​​etik sammen med kernekompetencerne i desktop applikationer, forskning og rapportskrivning.
  • Forstå de forskellige forretningsdiscipliner, herunder en introduktion til forretnings-, salgs- og aftaleret, principper for ledelse og strategisk ledelse, der giver den generelle forretningskundskab, der er nødvendig på dagens marked.
  • I hele læseplanen vil dit program fokusere på lederskab, kritisk tænkning og teknologiske færdigheder; de færdigheder, der er nøglen til succesen for en regnskabsmæssig professionel.

Hvorfor American National University ?

  • Komfort og fleksibilitet - Med dag- og aftenklasser har du fleksibilitet til at arbejde som du tjener din grad.
  • Personlig opmærksomhed - Du er ikke bare et ansigt i en skare, vores små klassestørrelser giver mulighed for personlig opmærksomhed fra instruktører.
  • Karriere fagfolk som instruktører - Med nuværende og relevante læseplaner vil du lære af instruktører med real-world field erfaring, som vil lede og mentorere dig.
  • Karriereydelser - Vores karriere serviceteam begynder at hjælpe dig, før du tager eksamen med dit CV, omslagsbreve, interviewteknikker og hvordan man søger efter gode karrieremuligheder.
  • Alumni-fordele - Vores støtte slutter ikke ved eksamen, som alumnus har du adgang til vores karriereydelser og genopfriskningskurser, der er tilgængelige i hele din karriere.
Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra American National University »

This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date