Læs den officielle beskrivelse

En bachelorgrad i Business Administration-Management er en alsidig grad, hvor du kan anvende de færdigheder, du lærer til en lang række organisationer, uanset størrelse, industri eller funktion. Ud over at give dig et solidt fundament i ledelsespraksis, er Business Administration - Management bacheloruddannelsen på ANU en af ​​de eneste projektledelse fokuserede bachelor programmer i landet. Gennem kurser, der lægger vægt på projektledelsesmål og et overordnet kursus på projektledelse, giver Business Administration - Management bacheloruddannelsen dig en kanten på din karriere og hjælper dig med at forberede dig til CAPM® (Certified Associate in Project Management) certificering. CAPM® er en globalt anerkendt standard, der demonstrerer din viden i planlægning, organisering og ledelse af et projektteam, firma eller organisation.

 • Drage fordel af en projektstyringsfokuseret grad, der forbereder dig til at komme videre i din lederkarriere, deltage i seks sigma-hold og styre nye vertikaler og ventures i din virksomhed / organisation
 • Lær at skabe organisatorisk værdi, kommunikere effektivt og planlægge strategisk
 • Forstå forretningsstyringsteknikker og brug egnede finansielle modeller og principper
 • Oplev dybdeorienterede teorier og praktiske applikationer implementeret i dagens ledelsespraksis
 • Forbedre din kritiske tænkning og formulere lyd, resultatdrevne beslutninger, som de vedrører virkelige erhvervssituationer
 • Udvikle dine computer færdigheder, som du bruger forskellige forretningsmæssige software, der anvendes i dagens erhvervsmiljø

Ved at fokusere på key management begreber, strategier og færdigheder vil du lære at udvikle effektive løsninger til komplekse forretningsmæssige udfordringer.

Hvorfor American National University ?

 • Komfort og fleksibilitet - Med dag- og aftenklasser har du fleksibilitet til at arbejde som du tjener din grad.
 • Personlig opmærksomhed - Du er ikke bare et ansigt i en skare, vores små klassestørrelser giver mulighed for personlig opmærksomhed fra instruktører.
 • Karriere fagfolk som instruktører - Med nuværende og relevante læseplaner vil du lære af instruktører med real-world field erfaring, som vil lede og mentorere dig.
 • Karriereydelser - Vores karriere serviceteam begynder at hjælpe dig, før du tager eksamen med dit CV, omslagsbreve, interviewteknikker og hvordan man søger efter gode karrieremuligheder.
 • Alumni-fordele - Vores støtte slutter ikke ved eksamen, som alumnus har du adgang til vores karriereydelser og genopfriskningskurser, der er tilgængelige i hele din karriere.
Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra American National University »

This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date