Bachelor of Business Administration (BBA)

School of Business London

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Business Administration (BBA)

School of Business London

Bachelor of Business Administration (BBA)


Nogensinde drømt om at blive en vital del af ledelsen i en organisation, men vil aldrig holde din drøm, før du har bestået din MBA? Nå er en Bachelor of Business Administration (BBA) den bedste måde at starte med./>

BBA grad er designet til at give eleverne et stærkt fundament i forretningsgrundlag og deres anvendelse i virkelige arbejdsmiljøer. Graden fremmer også den studerendes praktiske, ledelsesmæssige og kommunikationsfærdigheder og erhvervslivets beslutningskompetencer. En bachelorgrad i erhvervsøkonomi giver eleverne værktøjerne til at påtage sig administrative og ledelsesmæssige roller, og de vil kvalificere sig til vitale stillinger i private, offentlige og nonprofitorganisationer.

Kursets underliggende princip er at sikre en karrierevej for elever, der ønsker at bygge deres omsorgskapacitet inden for erhvervslivet. Udover dette ser vi frem til at opbygge effektive teamledere, ledere og ledere gennem opfindelsen og levering af læring, der er nødvendige for industrien.

BBA-graden er leveret gennem Blended Learning ved School of Business London og uddelt af Charisma University .

Graduate med en QUALIFI akkrediteret dobbelt kvalifikation

Studerende vil også blive tildelt QUALIFI Level 5 Diploma i Business Management. QUALIFI er en afvigende anerkendt udbydende organisation, der har samlet et ry for at opretholde betydelige kvalifikationer inden for en lang række jobroller og brancher. Du vil være i stand til at forfølge en rute for at opnå en ledende stilling, når du har opnået denne dobbelte kvalifikation. At opnå denne dobbelte kvalifikation giver forskellige fordele til din faglige udvikling.

Om Charisma University

School of Business London er det eksklusive akkrediterede studiecenter for Charisma University i Det Forenede Kongerige. Vi leverer omfattende uddannelsesprogrammer tildelt af Charisma University. Charisma University er i Turks og Caicos, et britisk oversøisk territorium sydøst for Bahamas.

Charisma University er akkrediteret af British Accreditation Council (BAC) for Independent Further and Higher Education som en uafhængig højere uddannelsesinstitution.

Charisma University anerkendes af Turks og Caicosøerne undervisningsministeriet som en eksamensbevisende institution for associeringsgrad, bachelorgrad, kandidatgrad og doktorgrad sammen med certifikatprogrammer.

Charisma University er kandidat til akkreditering med Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP). ACBSP akkrediterer business, regnskab og business-relaterede programmer på associerede, baccalaureate, master og doktorgrad niveauer over hele verden. ACBSP anerkendes af Rådet for Videregående Akkreditering (CHEA).

School of Business London er dedikeret til at tilbyde højere og professionelle uddannelseskurser for studerende over hele verden via, Blended og Distance og Online Learning. Vi leverer programmer og transformerer karriere rundt om i verden.

Adgangskrav

Dette program er designet til ansøgere, der har opfyldt nedenstående kriterier: -

 • Videregående uddannelse svarende til tre GCSE'er og to A-niveauer
 • En god kommando af engelsk (svarende til IELTS 6.5 eller derover)
 • Bevis for gymnasiet Diploma / certifikat eller GED

Modulstruktur

BBA-graden er på 360 point. Modulet bærer 20 studiepoints hver for de første 4 termer på i alt 240 pct., 15 pct. For de sidste to vilkår, som også indeholder 60 pct. Afhandling. Eleverne skal færdiggøre alt for at opnå den grad, der uddeles af Charisma University.


Term 1/>

Forene titel


Term 2/>

Forene titel


Term 3/>

Forene titel


Term 4/>

Forene titel


Term 5/>

Forene titel


Term 6/>

Enhedstitel


Hvorfor vælge en BBA-grad hos SBL?/>

 • En dedikeret vejleder for hver elev at give grundig hjælp gennem hele kurset ved hjælp af vores læringsplatform.
 • Giv en formativ vurdering af vejlederne for at forbedre elevernes præstation. Det omfatter sædvanligvis formativ feedback.
 • Kursusmaterialer, der indeholder organiserede og velstrukturerede forelæsningsnotater, praktiske anvendelser med eksempler på virkelige verdener og kontekstuelle analyser og casestudiet, der tester dig til at anvende individets dybdegående viden.
 • Vurderingsmateriale er åbne via vores webbaserede læringsplatform.
 • Et inkluderende e-bibliotek indeholdende foreskrevne studiematerialer og referencebøger til online læsning.
 • Tilsyn med alle moduler.
 • Multiplatform tilgængelighed er hovedattraktionen af ​​vores læringsplatform. SBL letter også muligheden for at sende forelæsningsnoterne til elevernes elektroniske enheder (bærbare computere), som gør det muligt for dem at studere, når og hvor det er nødvendigt.

Leveringsmetode

School of Business London tilbyder forskellige fleksible leveringsmetoder til sine elever, som omfatter blandet læring, online læring og fjernundervisning. Således kan eleverne vælge studiemåden i henhold til deres valg og bekvemmelighed. Programmet er selvfacet og opnået gennem vores banebrydende Learning Management System. Lederne kan interagere med vejledere ved at sende besked via Learning Management System for at diskutere kursusmaterialerne, søge vejledning og assistance med opgaverne. Desuden giver vores vejledere konstruktiv, formativ feedback på dine vurderinger for at forbedre dine opgaver.

Vurdering

 • Tidsbegrænsede scenario-baserede opgaver
 • Ingen undersøgelser

Karriereforløb

Efter eksamen fra denne online Business Administration grad, vil du være velforberedt til en ledelse og administrative roller inden for et selskab med både teoretisk og praktisk viden, der kan anvendes i enhver industri over hele verden. Arbejdsgivere kan søge kandidatøkonomer kandidater til en bred vifte af stillinger i et andet område.

Efter afslutningen af ​​dette program vil du også have mulighed for at ansøge om fremskridt på højere niveau priser såsom MBA, der giver dig mulighed for at udvikle et højere niveau af akademisk viden omkring globale forretningskoncepter, forbereder dig til at flytte ind i seniorroller inden for diverse multi nationale organisationer.

Gebyrer og finansiering

For at vide om kursusafgiften, bedes du kontakte os på admission@sbusinesslondon.ac.uk

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret March 26, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
24 - 24 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
2,950 GBP
Kontakt os venligst på: admission@sbusinesslondon.ac.uk
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - London, England
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Det Forenede Kongerige - London, England
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen