Bachelor of Arts med speciale i Oversættelse

Université de Saint-Boniface

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Arts med speciale i Oversættelse

Université de Saint-Boniface

Université de Saint-Boniface tilbyder Honours Bachelor of Arts i Internet Oversættelse.

Oversættelsesprogrammer er designet til at hjælpe dig med at erhverve både den viden og den praktiske erfaring, der er nødvendig for at blive oversættere. Du finder et stort udvalg af version og temakurser, der opfylder de grundlæggende uddannelseskrav på jobmarkedet.

Dette program består af 120 pct., Dvs. 30 pct. Almen uddannelse (svarende til universitet 1) og 90 pct. Specialuddannelse. Generel uddannelse omfatter kurser i fransk, naturvidenskab, samfundsvidenskab og humaniora.

I slutningen af dine studier vil du kunne anvende en række oversættelsesmetoder, såvel som perfekt dine sprogfærdigheder, bruge moderne elektroniske værktøjer, der bruges på arbejdsmarkedet, og forstå de faglige problemer i forbindelse med oversætterens arbejde. og terminologen.

  • Ansøgningsfrist: 1. maj
  • Kursets startdato: 3. september
  • Undervisning: mellem $ 6.800 og $ 10.600

varighed

Bachelorprogrammet i internetoversættelse er et 120-kredit-program, herunder 30 studiepoäng i almen uddannelse (Universitet 1) og 90 studiepoints uddannelse i oversættelse.

Varigheden af studier varierer afhængigt af antallet af kurser, der tages hver session. For eksempel studerer bachelorstuderende for det meste på deltid og tager i gennemsnit fire til seks kurser om året. På denne kurs, mest graduate i fem eller seks år.

muligheder

På jobmarkedet er mulighederne for oversættelsestræning mange: oversættelse, terminologi, fortolkning (efter videreuddannelse), skrivning, kommunikation. Oversættende kandidater kan også foretage kandidatstudier i oversættelse, men også i oversættelsesstudier, lingvistik, konferencetolkning, kommunikation, sprogteknologi, for blot at nævne nogle få.

adgang

Universitetsstudier starter normalt med University 1 (U1). Først efter at du har afsluttet 30 point, bliver du bedt om at overføre til dit fakultet eller skole.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • French (Canada)


Sidst opdateret January 14, 2019
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 3, 2019
Duration
Varighed
4 - 6 år
Deltid
Price
Pris
- Undervisning: mellem $ 6.800 og $ 10.600
Information
Deadline
Maj 3, 2019
Locations
Canada - Winnipeg, Manitoba
Startdato : Sep. 3, 2019
Ansøgningsfrist Maj 3, 2019
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 3, 2019
Canada - Winnipeg, Manitoba
Ansøgningsfrist Maj 3, 2019
Slutdato Kontakt skolen