Bachelor-kursus - Moderne Sprog

&nbsp

Programmet er bredt anerkendt af interessenterne på grund af niveauet for omfattende akademisk uddannelse og faglige færdigheder i 'at være', 'at vide' og 'at vide, hvordan "områder, og det viser også en høj social effekt på grund af de løsninger i form kommunikation og internationale forhandlinger inden for de økonomiske, politiske og sociale område. Vores professionelle arbejde i multinationale selskaber i landet eller i udlandet, eller er iværksættere (stiftere og ejere af deres egne virksomheder).

&nbsp

Arbejdsgruppen felt omfatter business kommunikation processer på skabelsen af ​​netværk business indhold (intranet, internet og extranet), støtte til CRM (Customer Relationship Management), ERP (Enterprise Resource Planning) og EAI (Enterprise Application Integration) processer, udvikling af erhvervslivet intelligens og læring gennem kommunikation og dokumentation planer kommercielle og forretningsmæssige oversættelse, og freelance og intern oversættelse i økonomi, finansielle og forretningsområder, samt støtte til reklame, marketing og corporate image områder.

&nbsp

Vores virtuelle campus har online high akademisk uddannelse teknologi med avancerede interaktive multimedie teknikker og ordentlig vejledning support og overvågning af den studerendes selvstændige læreproces.

Martha Pilar Méndez Bautista


Formål


At uddanne omfattende og kompetente fagfolk i moderne sprog med et iværksættersamfund, strategisk vision skabe værdi i virksomheder ved hjælp af styring af kommunikation, oversættelse og IKT både på modersmålet og på fremmedsprog.

&nbsp

&nbsp

Kompetencer til at blive udviklet af den studerende

&nbsp

 • Kommunikere på fremmedsprog i branchen området.
 • Administrer effektiv kommunikation i organisationer både i modersmål og fremmedsprog.
 • Adapt forretningsdokumenter, og erhvervslivet og strategiske planer i fremmedsprog ved at oversætte virksomheden, finansielle og juridiske dokumenter til støtte for internationalisering af virksomheder.
 • Administrer informationssystemer på forskellige sprog ved hjælp af teknologiske redskaber, og dermed lette kommunikation og kontakt med interne og eksterne kunder.
 • Handle etisk og socialt ansvar over for de forskellige sociale, kulturelle, økonomiske og politiske realiteter.
 • Udvikle bæredygtige forretningsmuligheder, og bly projekter, der sigter på at skabe økonomisk og social værdi.
 • Kommunikere effektivt i tværfaglige og multikulturelle miljøer.
 • Anvende viden i forskellige sammenhænge for at løse de aktuelle problemer.
 • Administrer teknologiske værktøjer i praksis.

&nbsp


Hvordan gør vi det?

&nbsp

 • Med en akademisk personale uddannet i undervisning, samt med akademisk og erfaring fra erhvervslivet, hvilket gør dermed læreprocessen lettere.
 • Med en fleksibel curriculum at fremme udviklingen af ​​den kritiske og selvstændige tænkning students.With et curriculum, der kan organiseres på ti-ugers cyklusser, således at du kan gå i dit eget tempo og registrerer yderligere studieenheder.
 • Ved at bruge en selvstændig læring model, der kombinerer selvstændig læring perioder med interaktion med indhold, lærere og medstuderende, samt med ansigt-til-ansigt og virtuelle møder. Ved at prioritere samspil gennem virtuelle miljøer leverer de midler nok til at tillade permanent real-time kommunikation (videokonferencer) og / eller via fora, interessegrupper og e-mail.
 • Ved at rådgive og ledsage eleverne gennem den virtuelle campus og de virtuelle klasseværelser, og derved få adgang til de tjenester som følger: virtuelt bibliotek, fora, indhold, online vurdering rapporter og papirer levering, nyhedsbreve og elektroniske tavler <./ Li>
 • Ved at tilbyde mulighed for at studere hvor som helst uden at blive tvunget til at gå på universitetet faciliteter.
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 12 flere kurser fra EAN University »

Dette kursus er Online
Start Date
Jan 2020
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date