Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i strafferet

Uanset om du ønsker at flytte ind i en ny stilling, eller du bare vil have tilfredshed med at fuldføre din uddannelse mv. En online bachelorgrad i strafferet kan hjælpe dig med at nå dine mål!

Næste program startdato

 • 2. juli 2018
 • 27. august 2018
 • 22. oktober 2018

Hvorfor tjene en Bachelor of Criminal Justice Degree på McMurry University?

McMurry tilbyder en Bachelor of Science grad i strafferet for voksne elever, der ser færdiggørelsen som et fundament for karriereudvikling og personlig tilfredshed. Dette bachelorprogram giver nemhed og fleksibilitet i at studere online, og et fællesskab af studerende og instruktører, der har et fælles mål: forbedring af samfundet gennem retshåndhævelse på nationalt, statsligt og lokalt niveau.

Format og krav

McMurry Universitets online strafferetlige program giver dig fleksibilitet og mulighed for at fuldføre dine studier når som helst og hvor som helst.

Program Format:

Nye studerende bliver godkendt til Bachelor of Science i Criminal Justice Program hver 8. uge. Hvert semester er opdelt i to otte-ugers vilkår. Studerende, der søger fuld tid, vil tage to klasser hvert semester til i alt fire klasser et semester. Studerende, der indskriver fuld tid for alle tre semestre, kan tjene op til 36 timers kredit mod deres grad hvert akademisk år.

Overførselskredit:

Der er flere måder at overføre kredit til McMurry University. Kurser, der er berettiget til overførselskredit, er de kurser, der generelt anses for at være faglige i naturen; taget for college kredit (ikke afhjælpende eller taget specifikt til atletisk deltagelse) med en karakter på mindst C; og fra en regionalt akkrediteret institution. Bankkredit kan også tildeles gennem eksamen, som f.eks. CLEP eller afdelingsundersøgelser.

Din akademiske rådgiver vil kunne gennemgå resultaterne af din udskrivningsevaluering med dig.

Bachelor of Science i Kriminalitet grad krav

Største påkrævede kurser: 33 kredit timer

 • CRJS 1311 principper for strafferet
 • CRJS 2311 straffesag I
 • CRJS 2321 straffesag II
 • CRJS 2361 Mangfoldighed i strafferet
 • CRJS 3341 Juvenile Justice
 • CRJS 3361 Victimology
 • CRJS 3381 False Criminal Justice
 • CRJS 4321 Comparative Justice
 • CRJS 4341 Serial Killers
 • CRJS 4361 Elite Crime
 • CRJS 4391 Etik i strafferet

Krisestyringskoncentration: 12 kredit timer

 • CRJS 1313 Krisestyring
 • CRJS 3333 Terrorisme og bekæmpelse af terrorisme
 • CRJS 3343 Håndtering af terrorangreb
 • CRJS 4353 Homeland Security Law og offentlig politik 12

Retshåndhævelse koncentration: 12 kredit timer

 • CRJS 1322 Introduktion til retsmedicinsk videnskab
 • CRJS 2332 Community Policing
 • CRJS 3342 Principper for korrektioner
 • CRJS 4352 Politiadministration

Undervisningsforløb: ACAD 1199 Orientering til onlineundervisning

Criminal Justice Valgfag: 12 kredit timer

 • Vælg 12 timers CRJS-kurser-6 timer skal være avanceret

Generelle uddannelseskrav: 39 kredit timer

 • ARTS 1300 Exploring the Visual Arts
 • BIOL 1401 Principper for biologi
 • KOMM 1310 Kommunikationsprincipper
 • ENGL 1310 Engelsk Sammensætning og Retorik
 • ENGL 1320 Engelsk Sammensætning og litteratur
 • ENGL 2330 Masterpieces of World Literature
 • HFIT 1200 Fitness for Living Modified
 • MATH 1315 Moderne Matematik
 • PSYC 1340 Generel Psykologi
 • RELI 2330 Introduktion til Det Gamle Testamente
 • RELI 2350 religioner i verden
 • SOCI 1310 Introduktion til sociologi
 • SRLD1300 Introduktion til etik

Yderligere valgfrie timer kræves: 7-15 kredit timer

7-15 valgfrie timer vil være nødvendige for at nå de nødvendige 120 timer til eksamen. Antallet af valgfrie timer varierer afhængigt af fremmedsprogstimer og overførsel af kurser. TCOLE-certificeringstimer tildeles i dette afsnit.

Samlet antal timer for at opnå en grad: 120

Endelig godkendelse af overførselskurser, kursusækvivalens og kreditter tildelt i en grad ved McMurry er underlagt godkendelse af justitssekretæren.

Sprogkrav: Studerende, der har aflagt en gymnasium uden to års studier på et enkelt fremmedsprog, kan kræve at tage 8 timer af et enkelt fremmedsprog. Studerende, der har eksamen for mere end 10 år siden, er undtaget fra dette krav.

Karrieremuligheder

Mulighederne i straffesagerområdet er store, og omfatter lokale, statslige, føderale og internationale muligheder.

McMurry University Online Bachelor's Degree i Criminal Justice forbereder dig til en bred vifte af muligheder i det spændende og afgørende område for strafferet.

Criminal Justice Karrieremuligheder omfatter:

 1. CIA Agent - Den centrale rolle i Central Intelligence Agency er at indsamle, analysere, evaluere og formidle udenlandsk intelligens for at hjælpe medlemmer af den amerikanske regering med at træffe beslutninger vedrørende national sikkerhed. CIA Agenter kan udføre en bred vifte af roller i en række specialiteter, herunder arbejdende udenlandske rekruttering af udenlandske agenter, efterretningsanalyse eller sikkerhed.
 2. Computer Forensics Investigator - Computerforensics investigators afdækker og beskriver oplysningerne på computersystemer, harddiske, cd'er og elektroniske dokumenter som e-mails og JPEG-billeder. De kan arbejde i den offentlige sektor eller med regnskabsfirmaer, advokatfirmaer, banker eller softwareudviklingsselskaber.
 3. Korrektionsofficer - Korrektionsofficerer arbejder primært i fængsler og fængsler, overvåger og hjælper dem, der er dømt for forbrydelser. I de seneste år har deres fokus flyttet fra "bevogtning" fanger til rehabilitering gennem behandlingsprogrammer, mens de blev fanget.
 4. Crime Scene Investigator - Crime scene investigators er ansvarlige for at identificere, indsamle og analysere beviser fra kriminalitet scener. De kan behandle kriminalitetsscener for beviser, inkludere fotografering, emballering, mærkning og transport af beviser, dokumentation af obduktioner, orienteringsundersøgere, skrivning af rapporter og vidneforklaring i retten.
 5. FBI Agent - Federal Bureau of Investigation repræsenterer en bred vifte af roller og specialiteter, herunder træning, fingeraftryk, laboratorietjenester og offentlige anliggender; de kan tjene som tilsynsførende eller ledere. Særlige agenter er altid på opkald for at beskytte deres land og kan overføres til enhver tid baseret på FBI's behov.
 6. Fisk og Game Warden - Fisk og spil wardens er retshåndhævende myndigheder, der patruljerer søer, floder, strande, vådområder, ørkener og selv storbyområder. De kan deltage i undercover-operationer alene eller på et hold. Mange bevaringsofficerer studerer dyreliv eller fiskeriproblemer, eller undersøger områder, hvor ulovlig jagt er blevet rapporteret.
 7. Forensic Science Technician -Forensic science technicians arbejder i laboratorier, offentlige myndigheder, hospitaler, retssalen og andre steder, hvor evnen til at rekonstruere begivenheder baseret på videnskabelige spor som hårprøver, brudt materiale og fingeraftryk er nødvendig.
 8. Politifolk - En politibetjent har sin primære rolle at bevare den offentlige orden. Specifikke opgaver varierer, og en officer kan henføres til bedrageri, mord, narkotikahandel eller voldtægt. Hver enhed har et specifikt mål, og officererne i enheden er udelukkende uddannet til dette formål. De kan håndtere enhver eller alle retshåndhævelsesopgaver, fra simple trafikbrud til børnesikring eller mordtilfælde.
 9. Privat Detektiv - En privat efterforsker ansættes af enkeltpersoner eller grupper til at udføre undersøgelsesretlige juridiske tjenester. Private detektiver kan arbejde for advokater i civile og straffesager eller tage sager i det private rige, der ikke involverer et kriminelt aspekt, indbefatte baggrundskontrol, oplysninger vedrørende skilsmissesager og arbejdstagerens erstatningskrav.
 10. Probation Officer - Probation officers overvåger paroleer frigivet fra korrigeringssystemet for at sikre, at de overholder betingelserne for deres prøvetid, mens de hjælper parolees med at tilpasse sig livet efter frigivelse ved hjælp af specialiserede behandlingsteknikker. En prøvetager er typisk tildelt en sagsbelastning af paroleer med hvem de interagerer i paroleernes hjem og arbejdssteder såvel som på kontoret.
 11. State Trooper - State troopers forhindrer forstyrrelser og opløser, gengiver bevis for detektiver og forbereder vidnesbyrd om retten til retten. De kan også dokumentere bevis, gennemføre interviews og tage passende fotografier af kriminalitetsscener til igangværende kriminelle undersøgelser. De udsteder trafik citater og billetter, og arbejder med nødtjenester i ulykkesscenen.
Program undervist i:
Engelsk
Senest opdateret May 22, 2018
This course is Online
Start Date
Juli 2019
Aug. 2019
Duration
120 timer
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Juli 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Aug. 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Okt. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Juli 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Aug. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Okt. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date