Mange virksomheder er afhængige af netværksadministratorer for at sikre informationssikkerhed, vedligeholde computernetværk og hjælpe med at fejle problemer, der opstår i edb-systemer. I denne kritiske rolle har du direkte indflydelse på hver afdeling og enhver medarbejder, fordi netværksinfrastrukturen berører alle aspekter af virksomheden. Netværksadministration bacheloruddannelsen på American National University kan hjælpe dig med at forberede sig på at tage disse udfordringer op og konkurrere om mellemniveauer som netværksingeniører, netværksadministrator ledere eller netværksanalytikere i virksomheden.

Gennem kursusarbejde, real-world læringsscenarier og værdifuld eksponering for industristandardværktøjer, lærer du at designe og administrere netværk fokuseret på Microsoft® Windows Server 2012. Læreplanen indeholder planlægning, design, konfiguration og fejlfinding af Microsoft®-miljøer, der spænder fra små lokale netværk til bredt integrerede netværk. Specifikke emner omfatter virtualisering og cloud computing teknologier, fælles kommunikations- og samarbejdstjenester, Linux og webserveradministration samt arkitekturer til sikkerhed og trådløse netværk. Fordi vores kurser er modelleret på professionelle certificeringsstandarder, kan du få den uddannelsesmæssige baggrund til at hjælpe dig med at forberede dig til Microsoft®, Cisco®, CompTIA-certificeringsundersøgelser, mens du tjener din grad.

STEM Program

Som et STEM-program (Videnskab, Teknologi, Teknologi og Matematik) kan kandidater, der er internationale studerende, kvalificere sig til en yderligere 24-måneders OPT (valgfri praktisk træning) forlængelse.

Din læringserfaring

Netværksadministration bacheloruddannelsen er beregnet til studerende, der søger at træne på de vigtigste områder af netværksoperationer og administration, hvilket kan omfatte brugersupport og fejlfinding, infrastrukturkonfiguration og vedligeholdelse samt styring af netværksoperationer.

Programmet kombinerer tekniske færdigheder og viden med fokus på faglige færdigheder inden for områder som ledelse og kommunikation. I denne læreplan vil du lære at:

 • Anvend bedste praksis i netværksoperationer og administration.
 • Konfigurer netværkskomponenter til operationer.
 • Program til databaseforbindelse.
 • Fejlfinding og afhjælpning af netværksproblemer.
 • Design og implementer et WAN og LAN.
 • Beskriv, implementer og fejlfinding netværksbaserede kommunikations- og samarbejdstjenester.

Studerende kan også gå ind i den progressive uddannelsesbane på forskellige punkter; hvilket betyder, at en studerende kan have fået en associeringsgrad hos en anden institution og kan overføre til ANU for at fortsætte på et voksende antal felter på bachelor- og kandidatniveau - i højspørgselsområder som netværksadministration, cybersikkerhed og informationsteknologi.

Hvorfor American National University ?

 • Komfort og fleksibilitet - Med dag- og aftenklasser har du fleksibilitet til at arbejde som du tjener din grad.
 • Personlig opmærksomhed - Du er ikke bare et ansigt i en skare, vores små klassestørrelser giver mulighed for personlig opmærksomhed fra instruktører.
 • Karriere fagfolk som instruktører - Med nuværende og relevante læseplaner vil du lære af instruktører med real-world field erfaring, som vil lede og mentorere dig.
 • Karriereydelser - Vores karriere serviceteam begynder at hjælpe dig, før du tager eksamen med dit CV, omslagsbreve, interviewteknikker og hvordan man søger efter gode karrieremuligheder.
 • Alumni-fordele - Vores støtte slutter ikke ved eksamen, som alumnus har du adgang til vores karriereydelser og genopfriskningskurser, der er tilgængelige i hele din karriere.
Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra American National University »

Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date