Læs den officielle beskrivelse

Hovedformålet med bacheloruddannelsen i erhvervsøkonomi er overførsel af viden, metodologi til problemanalyse, knowhow og funktionelle værktøjer, der anses for nødvendige i det moderne erhvervsliv og organisation.

Udbredelsen af ​​denne viden er baseret på deres anvendelse både i beslutningsprocessen og i virksomhedernes og organisationernes bedre funktionsmåde generelt.

Curriculum er rettet mod potentielle studerende, som:

De har et sekundærskoleafgangsbevis (eller tilsvarende) og sigter mod at arbejde som ledere i virksomheder og / eller organisationer. Det er generelt rettet mod personer, der ønsker at forstå kompleksiteten af ​​forretnings- og organisationsområdet og ønsker at lære og / eller berige deres viden omkring dette område ved at kombinere den teoretiske og praktiske viden, der er nødvendig for ledelsen af ​​moderne virksomheder og organisationer , både private og offentlige.

Kandidater kan finde beskæftigelse på en bred vifte af emner relateret til den generelle Business og Organisationer sektor, såsom:

 • markedsføring
 • ledelse
 • Finansiel ledelse
 • Erhvervsregnskab
 • Kvantitativ analyse og administrativ beslutningstagning
 • Operationel Forskning
 • Produktionsstyring mv

Måde at undervise på

Guidet selvstudium gennem:

 • Studievejleder, Selvvurdering og Uddannelsesøvelser med klare tidsplaner og milepæle
 • Skriftlige papirer, som bidrager til den kritiske tilgang til materiel
 • Udnyttelse af mulighederne for kommunikation og formidling af undervisningsmateriale gennem den asynkrone tele-uddannelsesplatform for Open University of Cyprus
 • E-kurser og seminarer gennem platformen e-learning platformen

Programmets struktur

Graduate (BSc) kræver 24 (24) tematiske enheder, der skal medbringes.

Hver studerende kan vælge op til tre (3) tematiske moduler pr. Semester (akademiske år er opdelt i 2 semestre) .

Valget (3) af tre tematiske enheder pr. Semester svarer til fuldtids deltagelse , mens valget af en (1) eller to (2) anses for deltidsarbejde . Ved slutningen af ​​hvert semester gennemføres de afsluttende skriftlige prøver.

Studerende, under vejledning og vejledning af lærere, skal forberede sig på hver skole. to (2) skriftlige opgaver og, når de har opnået de krævede karakterer, berettiger dem til at deltage i de afsluttende prøver.

Undergraduate Business Administration programmet blev designet i samarbejde med Center for Videnskabelig Uddannelse, Evaluering og Udvikling (KEPEAA) af University of Cyprus.

Adgangskrav

For adgang til uddannelsen er det nødvendigt at have en videregående skole eller en grundlæggende viden om computer, e-mail og internet. Kendskab til engelsk er ønskeligt.

applikationer

Ansøgninger om optagelse til studieåret 2017-2018 kan indgives af interesserede parter fra 6. juli til 5. september 2017 . Ansøgninger sendes kun elektronisk via universitetets hjemmeside ved at følge linket https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL.

Program undervist i:
Græsk

Se 22 flere kurser fra Open University Of Cyprus »

Senest opdateret July 8, 2018
This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
8,400 EUR
Ved emne enhed
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date