Bachelor i computerteknik

Generelt

Program beskrivelse

Bacheloruddannelsen tager sigte på at uddanne fagfolk, der kan deltage i analyse, design, implementering og systemledelse inden for computervidenskab, automation og ledelsesingeniør.

Programmet sigter mod at levere en bred vifte af metodologiske og tekniske færdigheder inden for informationsteknologi for at skabe fagfolk med høj grad af fleksibilitet og tilpasning til markedets krav. Det giver også et solidt forberedende arbejde inden for matematik og fysik, hvorved de værktøjer og videnskabelige metoder, der kræves til at inddrage tekniske problemer på en stringent måde, stilles til rådighed.

Målene med kurset er derfor: på den ene side at tilvejebringe et solidt, generelt videnskabeligt og metodisk forberedende arbejde og på den anden side at skabe en højt specialiseret faglig. Af denne grund er generelle videnskabelige og ingeniørmæssige metoder nærmere beskrevet (med henblik på at udvikle metodologiske færdigheder i analyse, modellering og formulering af komplekse ingeniørproblemer), mens mere teknisk avancerede kurser tilbydes for at færdiggøre elevens kompetencepræsentationsmetoder, tekniske løsninger og anvendelse i specifikke sektorer.

Kernelæreruddannelsen giver ikke kun studerende en solid baggrund i matematik og fysik, men udvikler også overførbare færdigheder inden for computervidenskab med omfattende træning i algoritmanalyse og programmering. Inden for informationsteknologi giver modulerne et fælles fundament i elektronik, signalanalyse og transmission, modellering og styring af dynamiske systemer og computerarkitektur. Disse kompetencer suppleres med emner, der dækker metoderne til elektrisk kredsløbsanalyse, grundlæggende viden om økonomi og erhvervsadministration samt elementer i numerisk analyse.

Hvordan man studerer

De internetbaserede træningsaktiviteter foregår i et webbaseret makroområde, der kaldes Didactic Cyberspace. I det didaktiske cyberspace finder træningsprocessen sted, og adgangen er diversificeret gennem brugerdefineret login og adgangskode baseret på aktørernes rolle i uddannelsesbanen: professorer, vejleder og studerende. Lektioner og online on-demand-aktiviteter er tilgængelige 24 timer i døgnet sammen med virtuelle virtuelle klasseværelser og indspillede virtuelle klasseværelser (https://goo.gl/jY26qD).

------

Varighed: 3 akademiske år

Studiepoeng: 180 ECTS

Sprog: Engelsk, Italiensk, Arabisk

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The International Telematic University UNINETTUNO, is the only Italian distance teaching University successfully assessed by ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), the Italian Ministerial Agency for Quality i ... Læs mere

The International Telematic University UNINETTUNO, is the only Italian distance teaching University successfully assessed by ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), the Italian Ministerial Agency for Quality in Higher Education. Established by the decree of the 15th April 2005 of the Italian Ministry of Education, University and Research, UNINETTUNIO delivers academic titles having a legal value everywhere in the world for undergraduate and postgraduate university studies. Minimer