Bachelor i Marketing (Hons)

Generelt

Læs mere om dette program på institutionens websted

Program beskrivelse

Vi er en UK-baseret udbyder af onlineundervisning, tilgængelig over hele verden på 3 forskellige sprog.

Hvorfor en bachelorgrad i marketing?


I en global og stærkt konkurrencepræget alder skal virksomhederne skille sig fra hinanden og erhverve specialiserede menneskelige ressourcer. Dette behov øger søgningen efter højt kvalificerede fagfolk med avanceret marketing viden, stærke færdigheder i problemløsning og strategisk og kreativ tænkning.

London School Of Design And Marketing 's Bachelor i Marketing vil være et stort skridt i din karriere, der giver dig tre nøgleværktøjer:

 • Viden: At erhverve stor viden om koncepter, værktøjer, modeller og praksis
 • Færdigheder: Evne til at skabe, planlægge, implementere og lede vellykkede projekter;
 • Attitude: udvikling af personlige nøglefunktioner, såsom strategisk tænkning, metodologi, autonomi, fleksibilitet og tillid.

LSDMs bachelorgrad i Marketing er udelukkende online og er tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk.

London School Of Design And Marketing

Hvor lidenskab bliver et erhverv


OVERSIGT OVER KURSEN


Introduktion

Vores Bachelor i Marketing er blevet udtænkt for dem, der ønsker at erhverve nye færdigheder, viden inden for marketing, fremme ledelses- og marketingløsninger og -forslag. Vores kursus strategiske og kreative tænkning tager forkant i marketing management, der giver LSDM eleverne viden om og forståelse af marketing praksis i virksomhedernes sammenhænge. Dens meget praktiske komponent vil give LSDMs elever mulighed for at skabe rammer for marketing management strategier samt analyse og evalueringsprocesser og teknikker.


Læringsfærdigheder

Vores Bachelor i Marketing forbereder fagfolk på flere områder inden for marketing og ledelse, der tilbyder en avanceret og omfattende videregående uddannelse, koordineret og støttet af de seneste udviklinger inden for videnskab og teknologisk område. Kursplanen for LSDM's bachelorgrad i Marketing er udviklet og opdelt i 3 separate faser:


Scene 1

Det første trin, der svarer til det første år af vores kursus, har til formål at give de studerende viden om og forståelse af begreber, værktøjer og modeller samt om de respektive indbyrdes forhold i nøgleområderne for marketingkundskaber. I dette stadium forventes LSDMs elever at kunne definere forretningskoncepter og problemer i forbindelse med marketing management samt anvende forskningsværktøjer og metoder. Generelt udvikles følgende færdigheder:

 • Dyb forståelse af begrebet marketing, dets rækkevidde og relevans i dag;
 • Integration og forståelse af nuværende ledelsesmodeller baseret på DDA (Diagnostic, Decision, Action) trilogi;
 • Identifikation af muligheder for vinduer, baseret på en solid diagnostik;
 • Balancen i diagnostik og markedsføringsstrategi;
 • Kalibrering og strategi beslutningstagning, artikulere mål, segmentering, fokusering, positionering og marketing-mix;
 • Handlingsplaner fokuseret på gennemførelsesprincipper, der er centreret om individers og organisationers tilfredshed og samtidig er i overensstemmelse med miljø og virksomhedens mål.


Trin 2

Den anden fase, der svarer til det andet år af vores kursus, har til formål at give LSDM eleverne færdigheder, som vil hjælpe dem med at planlægge, føre og konkludere projekter, der anvendes på den tidligere erhvervede viden. LSDMs elever vil i denne fase udvikle forskningsfærdigheder og vil kunne opbygge rapporter om data, ideer, resultater og / eller anbefalinger, udarbejde kvalitetspræsentationer, bruge statistiske værktøjer til at indsamle, analysere og fortolke data, benytte muligheder for personlig udvikling og eksperimentere nye ideer og adfærd.


Trin 3

Det tredje trin, der svarer til det tredje år af vores kursus, tager sigte på at etablere den viden, der er erhvervet i tidligere kursenheder og fremskridt med selvtillid, realisme og iværksætteri. I dette stadium udvikler LSDMs elever deres sidste kursusprojekt gennem følgende færdigheder:

 • Fleksibilitet: evne til at styre forskellige projekter og perspektiver
 • Tillid: Tro på deres egne færdigheder og præstationer;
 • Realisme: At lave en hurtig vurdering af deres egne færdigheder;
 • Iværksætteri: Evne til at udvikle og sælge en ide, produkt eller forretning
 • At have et åbent sind og international tænkning, udvikle en proaktiv adfærd.


Undervisningspersonale

Vores lærere er sammensat af kvalificerede, erfarne og anerkendte lærere. Udover doktorgrads akademisk grad præsenterer de veletablerede faglige karriere, der forbinder den faglige komponent med arbejdsmarkedet.


Tutor Center

LSDMs studerende overvåges ugentligt gennem et tutorcenter bestående af et team af specialiserede vejledere inden for markedsføring, med kandidatgrad og flere års dokumenteret erfaring. Vores Tutor Center er også tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk.


Mål og Professionals Outlets

Vores bachelorgrad i markedsføring er beregnet til studerende, fagfolk, ledere og iværksættere med ambition eller en etableret karriere i marketingbranchen. Studenterne af vores Bachelor i Marketing har mulighed for at arbejde i kommunikationsbureauer, virksomheder i flere salgsområder eller ansvarlig for udvikling af produkter eller tjenester, markedsundersøgelser, digital markedsføring og reklame, idet de tager stilling til marketingchefs, kreative kunder, kundeadministratorer , business managers, blandt andre.


STRUKTUR


Vores bachelorgrad i Marketing er 100% online, designet til at lære i overensstemmelse med vores elevernes tilgængelighed uden en fast tidsplan. LSDMs elever kan med andre ord definere, hvornår eller hvor de kan få adgang til vores indhold. Kun de endelige opgaver og specifikke præsentationer planlægges i en fast tidsplan, som i god tid vil blive rapporteret til LSDMs elever.

I løbet af ca. 30 måneder har LSDM eleverne afsluttet vores Bachelor i Marketing akkrediteret af universitetet for Creative Arts (UCA), en af de højest specialiserede universiteter i Det Forenede Kongerige.


Undervisnings- og læringsmetoder anvendt i dette kursus:

 • Undervises på engelsk, spansk og portugisisk.
 • Kursus med 3 niveauer og i alt 26 læreplaner;
 • Enhedsindholdet er asynkront og organiseres af ugentlige emner;
 • Du kan få adgang til indholdet når og hvor du vil
 • Vores Tutor Center fungerer som et support- og interaktionsværktøj til vores studerende;
 • Online ressourcer (som foredrag, seminarer og diskussioner, tutorials og feedback sessioner, fora, online diskussionsgrupper og praktiske øvelser).

Senest opdateret Aug 2020

Om skolen

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Læs mere

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Minimer
London , Madrid , Porto + 2 Mere Mindre