Read the Official Description

Vi er en britisk baseret udbyder af online-uddannelse, der er tilgængelig på verdensplan på 3 forskellige sprog.

Hvorfor en bachelorgrad i markedsføring?


I en global og stærkt konkurrencepræget alder skal virksomhederne skille sig fra hinanden og erhverve specialiserede menneskelige ressourcer. Dette behov øger søgningen efter højt kvalificerede fagfolk med avanceret marketing viden, stærke færdigheder i problemløsning og strategisk og kreativ tænkning./>

London School Of Design And Marketing 's Bachelor i Marketing vil være et stort skridt i din karriere, der giver dig tre nøgleværktøjer:

 • Viden: At erhverve stor viden om koncepter, værktøjer, modeller og praksis
 • Færdigheder: Evne til at skabe, planlægge, implementere og lede vellykkede projekter;
 • Attitude: udvikling af personlige nøglefunktioner, såsom strategisk tænkning, metodologi, autonomi, fleksibilitet og selvtillid.

LSDMs bachelorgrad i Marketing er udelukkende online og er tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk.


London School Of Design And Marketing
/>

Hvor lidenskab bliver et erhverv


OVERSIGT OVER KURSEN/>


Introduktion/>

Vores Bachelor i Marketing er blevet udtænkt for dem, der ønsker at erhverve nye færdigheder, viden inden for marketing, fremme ledelses- og marketingløsninger og -forslag. Vores kursus strategiske og kreative tænkning tager forkant i marketing management, der giver LSDM eleverne viden om og forståelse af marketing praksis i virksomhedernes sammenhænge. Dens meget praktiske komponent vil give LSDMs elever mulighed for at skabe rammer for marketing management strategier samt analyse og evalueringsprocesser og teknikker.


Læringsfærdigheder/>

Vores Bachelor i Marketing forbereder fagfolk på flere områder inden for marketing og ledelse, der tilbyder en avanceret og omfattende videregående uddannelse, koordineret og støttet af de seneste udviklinger inden for videnskab og teknologisk område. Kursplanen for LSDM's bachelorgrad i Marketing er udviklet og opdelt i 3 separate faser:


Scene 1/>

Det første trin, der svarer til det første år af vores kursus, har til formål at give de studerende viden og forståelse af begreber, værktøjer og modeller samt de respektive indbyrdes forhold i de centrale områder inden for marketingkundskaber. I dette stadium forventes LSDMs elever at kunne definere forretningskoncepter og problemer i forbindelse med marketing management samt anvende forskningsværktøjer og metoder. Generelt udvikles følgende færdigheder:

 • Dyb forståelse af begrebet marketing, dets rækkevidde og relevans i dag;
 • Integration og forståelse af nuværende ledelsesmodeller baseret på DDA (Diagnostic, Decision, Action) trilogi;
 • Identifikation af muligheder for vinduer, baseret på en solid diagnostik;
 • Balance af diagnostisk og markedsføringsstrategi;
 • Kalibrering og strategi beslutningstagning, artikulere mål, segmentering, fokusering, positionering og marketing-mix;
 • Handlingsplaner fokuseret på gennemførelsesprincipper, der er centreret om individers og organisationers tilfredshed og samtidig i overensstemmelse med miljø og virksomhedens mål.


Trin 2/>

Den anden fase, som svarer til det andet år af vores kursus, har til formål at give LSDMs elever færdigheder, som vil hjælpe dem med at planlægge, lede og afslutte projekter anvendt på den tidligere erhvervede viden. I denne fase udvikler LSDM eleverne forskningskompetencer og vil kunne opbygge rapporter om data, ideer, resultater og / eller anbefalinger, udarbejde kvalitetspræsentationer, bruge statistiske værktøjer til at indsamle, analysere og fortolke data, benytte muligheder for personlig udvikling og eksperimentere nye ideer og adfærd.


Trin 3/>

Den tredje fase, der svarer til det tredje år af vores kursus, sigter mod at etablere den viden, der er erhvervet i tidligere kursus-enheder og fremskridt med selvtillid, realisme og iværksætteri. I dette stadium udvikler LSDMs elever deres sidste kursusprojekt gennem følgende færdigheder:

 • Fleksibilitet: evne til at styre forskellige projekter og perspektiver
 • Tillid: Tro på deres egne færdigheder og præstationer;
 • Realisme: At lave en hurtig vurdering af deres egne færdigheder;
 • Iværksætteri: Evne til at udvikle og sælge en ide, produkt eller forretning
 • At have et åbent sind og internationalt tænkning, udvikle en proaktiv adfærd.


Undervisningspersonale/>

Vores lærere er sammensat af kvalificerede, erfarne og anerkendte lærere. Udover doktorgrads akademisk grad præsenterer de veletablerede faglige karriere, der forbinder den faglige komponent med arbejdsmarkedet.


Tutor Center/>

LSDMs elever overvåges ugentligt gennem et tutorcenter bestående af et team af specialiserede vejledere inden for markedsføring, med kandidatgrad og flere års dokumenteret erfaring. Vores Tutor Center er også tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk.


Mål og Professionals Outlets/>

Vores bachelorgrad i Marketing er beregnet til studerende, fagfolk, ledere og iværksættere med ambition eller en etableret karriere i marketingbranchen. Studenterne i vores Bachelor i Marketing har mulighed for at arbejde i kommunikationsbureauer, virksomheder i flere salgsområder eller ansvarlig for at udvikle produkter eller tjenester, markedsundersøgelser, digital markedsføring og reklame, tage rollen som marketingchefer, reklamer, kundeadministratorer , business managers, blandt andre.


STRUKTUR/>


Vores bachelorgrad i Marketing er 100% online, designet til at lære i overensstemmelse med vores elevernes tilgængelighed uden en fast tidsplan. LSDMs elever kan med andre ord definere, hvornår eller hvor de kan få adgang til vores indhold og udføre evalueringsopgaverne. Kun de endelige opgaver og specifikke præsentationer planlægges i en fast tidsplan, som i god tid vil blive rapporteret til LSDMs elever./>

Omkring 36 måneder har LSDM eleverne afsluttet vores Bachelor i Marketing akkrediteret af universitetet for Creative Arts (UCA), en af ​​de højest specialiserede universiteter i Det Forenede Kongerige.


Undervisnings- og læringsmetoder anvendt i dette kursus:/>

 • Undervises på engelsk, spansk og portugisisk;
 • Maksimalt 3 enheder på samme tid og et sidste projekt
 • Enheds indhold er asynkron og organiseres af ugentlige emner;
 • Vores Tutor Center fungerer som et support- og interaktionsværktøj til vores studerende;
 • Online ressourcer (for eksempel forelæsninger, seminarer og diskussioner, tutorials og feedback sessioner, forenkling af fora, online diskussionsgrupper og praktiske øvelser).
Program taught in:
Engelsk
Spansk
Portugisisk

See 3 more programs offered by London School Of Design And Marketing »

Last updated March 29, 2018
This course is Online
Start Date
Apr. 2019
Juni 2019
Duration
30 måneder
Fuldtid
Price
8,550 GBP
Totalpris for bachelorgrad: 10260 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
Apr. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline
Start Date
Dec. 2019
End Date
Application deadline

Apr. 2019

Location
Application deadline
End Date

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date

Dec. 2019

Location
Application deadline
End Date