Bachelor i Management Engineering

International Telematic University UNINETTUNO

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i Management Engineering

International Telematic University UNINETTUNO

Bacheloruddannelsen i Management Engineering sigter mod at uddanne studerende, der er i stand til at håndtere spørgsmål vedrørende design og styring af produktions- og logistiksystemer, modelprocesser og interaktioner med de øvrige virksomhedssystemer, identificere resultater, foreslå og gennemføre forbedringer. Som følge af uddannelsen, der er opdelt i to forskellige kurser, bliver den studerende kvalificeret til at blive involveret af et firma, der står overfor praktiske aktiviteter, ved at anvende sin metodiske ekspertise både hvad angår organisatoriske og ledelsesmæssige aspekter og i relation til til kontrol af produktionssystemer.

Ledelsesingeniøren får en grundlæggende uddannelse, der integrerer viden om de fysisk-matematiske videnskaber, der er fælles for alle ingeniørgrader og de grundlæggende indhold af disciplinerne, der definerer industrisektoren, med forståelse af de grundlæggende elementer i økonomisk analyse og organisatorisk og teknisk beslutningsprocessen. Disse er grundlaget for at udvikle erfaringer med anvendelse af metoder og brug af værktøjer til styring af komplekse systemer, nemlig:

(1) Kapacitet til analyse og modellering, typiske færdigheder af ingeniør,

(2) Kendskab til de mest almindelige produktionsteknologier og information til design og styring af produktions- og logistiksystemer og deres effektive gennemførelse,

(3) Kapacitet til økonomisk analyse og ledelse til løsning af problemer med organisation og driftsledelse inden for logistik og produktion.

Den økonomiske adresse er kendetegnet ved kurser i ledelse og logistik, mens produktionsadressen indebærer kurser relateret til behandlingsteknologier og industrianlæg samt planlægning og kontrol af produktionen. De 180 kreditter udfyldes derefter ved at deltage i et firma og ved at aflægge den endelige afhandling (3 point). Afhandlingen består af udarbejdelse og diskussion af en kort rapport fokuseret på et af de spørgsmål, der karakteriserer Management Engineering.

Hvordan man studerer

De internetbaserede træningsaktiviteter foregår i et webbaseret makroområde, der kaldes Didactic Cyberspace. I det didaktiske cyberspace finder træningsprocessen sted, og adgangen er diversificeret gennem brugerdefineret login og adgangskode baseret på aktørernes rolle i uddannelsesbanen: professorer, vejleder og studerende. Lektioner og online on-demand-aktiviteter er tilgængelige 24 timer i døgnet sammen med virtuelle virtuelle klasseværelser og indspillede virtuelle klasseværelser (https://goo.gl/jY26qD).

------

Varighed: 3 akademiske år

Studiepoeng: 180 ECTS

Sprog: Engelsk, Italiensk

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Italiensk


Sidst opdateret April 10, 2018
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Åben tilmelding
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Italien - Rome, Lazio
Startdato : Åben tilmelding
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Åben tilmelding
Italien - Rome, Lazio
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Videoer

Management Engineering – Industrial Processes

Management Engineering – Energy Systems

How to study on the UNINETTUNO e-learning platform