Bachelor i Design (Hons)

Generelt

Læs mere om dette program på institutionens websted

Program beskrivelse

Vi er en UK-baseret udbyder af onlineundervisning, tilgængelig over hele verden på 3 forskellige sprog (engelsk, spansk og portugisisk).

Hvorfor en bachelorgrad i design?


Design har aldrig været så vigtigt. Det er en del af vores hverdag, da vi kan snuble over det i hvert produkt, vi bruger, de websteder, vi søger, eller de apps, vi installerer på vores smartphones.

London School Of Design And Marketing Bachelor i Design vil hjælpe dig med at opbygge en karriere i den kreative verden og måske det boost du har brug for for at nå nye mål, frigive din kreative side og skabe effektive projekter, som inspirerer og motiverer mennesker. Vores Bachelor i Design er baseret på tre hovedpunkter:

 • Viden: En moderne og omfattende forståelse af begreber, værktøjer, historie og designmetoder generelt, samt forbindelserne mellem de centrale aktivitetsområder;
 • Færdigheder: Evne til at skabe, planlægge, implementere og styre projekter med den erhvervede viden, der er erhvervet
 • Attitude: Udvikling af personlige træk, såsom fleksibilitet, empati, realisme og iværksætteri.

LSDM's Bachelor's Degree in Design er udelukkende online og er tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk.

London School Of Design And Marketing

Hvor lidenskab bliver et erhverv


OVERSIGT OVER KURSEN


Introduktion

Vores Bachelor i Design er udviklet til dem, der ønsker at erhverve nye færdigheder, viden og finde nye løsninger, når de udvikler nye forslag til globale spørgsmål i Design. Vores kursusplan er blevet skitseret ud fra en strategisk beslutning gennem en tværfaglig holdning på de globale markeder.


Læringsfærdigheder

Vores Bachelor i Design forbereder fagfolk til flere designområder, der tilbyder en avanceret og omfattende videregående uddannelse, koordineret og støttet af de seneste udviklinger inden for videnskab og teknologisk område. Kursplanen for LSDMs bachelorgrad i Design er udviklet og opdelt i tre separate faser:


Scene 1

Det første trin, der svarer til det første år af vores kursus, sigter mod at forberede LSDMs elever på flere designområder gennem den moderne og omfattende forståelse af koncepter, værktøjer, historie og designmetoder generelt. Det sigter også på at forstå sammenhængen mellem de centrale aktivitetsområder (såsom kommunikation, interaktion og produktdesign) gennem udvikling af et omfattende overblik over emnerne i forbindelse med designets mission, dets interaktion med markederne og dets rolle i samfundet .


Trin 2

Den anden fase, der svarer til andet år af vores kursus, sigter mod at indføre solida færdigheder til udvikling og implementering af projekter. Disse færdigheder er struktureret omkring de vigtigste områder af kommunikationskoncept, interaktivt design og produktdesign. Eleverne vil kunne:

 • Identificere og analysere: Analyser det miljø, hvor problemløsning finder sted, tænk kreativt, identificere de tilstande og mål der er forbundet med problemløsning og identificere de nødvendige ressourcer og færdigheder;
 • Lav valg: træffe beslutninger, forstå de dermed forbundne usikkerheder og risici, forestille fremtidige konsekvenser af beslutningerne og udvikle argumenterende kapacitet;
 • Integrere: processer og mangfoldigheden af ​​interesser samtidig med øget fleksibilitet og innovation;
 • Implementere: planlægning og organisation, skabelse af egnede miljøer, implementering og kontrol, udvikling af kreative færdigheder i projektdesign og gennemførelsesfaser.


Trin 3

Det tredje trin, der svarer til det tredje år af vores kursus, tager sigte på at etablere den viden, der er erhvervet i tidligere kursenheder og fremskridt med selvtillid, realisme og iværksætteri. I dette stadium udvikler LSDMs elever deres sidste kursusprojekt gennem følgende færdigheder:

 • Fleksibilitet: At kunne håndtere en række designprojekter og tilpasse sig skiftende omstændigheder som en multi-skilled faglig og villig til at arbejde i et tværfagligt team;
 • Empati: At kunne forstå og argumentere for forskellige synspunkter;
 • Realisme: At lave en hurtig vurdering af deres egne færdigheder og ydeevne færdigheder til enhver tid, afhængig af deres egen ekspertise og ydeevne;
 • Iværksætteri: Evne til at skabe, udvikle og sælge en ide, et visuelt arbejde, en vare eller en tjenesteydelse.


Undervisningspersonale

Vores lærere er sammensat af kvalificerede, erfarne og anerkendte lærere. Udover doktorgrads akademisk grad præsenterer de veletablerede faglige karriere, der forbinder den faglige komponent med arbejdsmarkedet.


Tutor Center

LSDMs studerende overvåges ugentligt gennem et tutorcenter bestående af et team af specialiserede vejledere i Design, med kandidatgrad og flere års dokumenteret erfaring. Vores Tutor Center er også tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk.


Mål og Professionals Outlets

Vores bachelorgrad i Design er beregnet til studerende, fagfolk, kunstnere eller frilansere med ambition eller en etableret karriere inden for reklame (kunstdirektører, producenter eller designere), visuelt design, kommunikationsdesign, grafisk design og interaktivt design (designere, producenter, teamledere , kunstdirektører eller kreative direktører). Eleverne af vores Bachelor i Design får mulighed for at arbejde i visuelle bureauer (reklame, design) eller virksomheder inden for produktdesign, kommunikationsdesign og interaktiv design.


STRUKTUR


Vores Bachelor's Degree in Design er 100% online, designet til at lære i overensstemmelse med vores elevernes tilgængelighed uden en fast tidsplan. LSDMs elever kan med andre ord definere, hvornår eller hvor de kan få adgang til vores indhold. Kun de endelige opgaver og specifikke præsentationer planlægges i en fast tidsplan, som i god tid vil blive rapporteret til LSDMs elever.

Omkring 30 måneder har LSDMs elever afsluttet vores bachelorgrad i Design, der er akkrediteret af universitetet for Creative Arts (UCA), en af de højest specialiserede universiteter i Det Forenede Kongerige.


Undervisnings- og læringsmetoder anvendt i dette kursus:

 • Undervises på engelsk, spansk og portugisisk.
 • Kursus med 3 niveauer og i alt 26 læreplaner;
 • Enhedsindholdet er asynkront og organiseres af ugentlige emner;
 • Du kan få adgang til indholdet når og hvor du vil
 • Vores Tutor Center fungerer som et support- og interaktionsværktøj til vores studerende;
 • Online ressourcer (som foredrag, seminarer og diskussioner, tutorials og feedback sessioner, fora, online diskussionsgrupper og praktiske øvelser).

Senest opdateret Aug 2020

Om skolen

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Læs mere

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Minimer
London , Madrid , Porto + 2 Mere Mindre