Bachelor i Anvendt Informationsteknologi

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Undervist 100% online

Frustreret over ikke at kunne rejse til oversøiske studier? Klik her .

Bemærk: Månedlige tilmeldinger

Kursus beskrivelse

La Trobe Universitets Bachelor of Applied Information Technology giver en fremragende generalistisk uddannelse inden for informationsteknologi (IT) og mulighed for at udforske fokusområder inden for informationssystemer, softwareudvikling, computernetværk og webudvikling.

Læringsstrukturen giver dig mulighed for at fuldføre dit kursus som en fuldtidsstudent online eller kombinere online deltidsstudier med arbejdsforpligtelser.

Dette kursus har et anvendt fokus og omfatter IT-branchens leverandørcertificeringer, der er relevante og ønskelige for potentielle arbejdsgivere. Kandidater med anvendte kvalifikationer har ikke kun færdigheder og viden fra en universitetsuddannelse, men den praktiske tænkning at anvende dem i industrien.

Tag en snegetid på verdens mest respekterede online it-grad. Klik her.

Tre kvalifikationer i en grad

La Trobe University online ansøgte grader giver dig den unikke mulighed for at opnå op til tre kvalifikationer i løbet af dine studier. Med forbehold for tilfredsstillende gennemførelse af hver del af dit kursus vil du blive tildelt et ansøgt eksamensbevis (slutår 1), en anvendt associeret grad (slutår 2) og en ansøgt bachelorgrad, når du gennemfører alle tre år. Din potentielle indtjeningskapacitet øges efterhånden som du går videre gennem dit kursus.

År 1

Efter afsluttet år 1 i din grad vil du blive tildelt et Applied Diploma, hvis du beslutter at gå ud af din uddannelse på dette tidspunkt. Du kan tilføje denne kvalifikation til din CV og fortsætte med dine karrieremuligheder eller omfatte muligheden for at fortsætte dine studier, mens du arbejder.

Afslut med

Diplom for Anvendt Informationsteknologi

Forventet indkomst

$ 50K-60K

År 2

Vellykket gennemførelse af år 2 vil øge dine chancer for en højere betalende stilling med en anvendt kvalifikation, som arbejdsgiverne søger. Men du er nu langt over halvvejs til din ansøgte bachelorgrad, så hvorfor ikke fortsætte med at studere mens du er i arbejde?

Afslut med

Associate Graduate of Applied Information Technology

Forventet indkomst

$ 60K- $ 80K

År 3

Tillykke! Du har gennemført din kvalifikation. Din ansøgte bachelorgrad forbedrer i høj grad dine muligheder. En kvalifikation af dette niveau forbedrer din CV meget og siger meget om dig. Ikke alene vil du blive bevæbnet med job-færdigheder og viden, som arbejdsgiverne er desperate for, men du viser også, at du kan holde fokus for at nå et mål.

Afslut med

Bachelor i Anvendt Informationsteknologi

Forventet indkomst

$ 80K-120K

Kursus læringsresultater

Kursusindstillede læringsresultater (CILOs) er korte sætninger, der definerer, hvad eleverne forventes at demonstrere, de ved og kan gøre ved udgangen af ​​et kursus.

 • Skriv rapporter, der kortfattet kommunikerer tekniske og forretningsmæssige krav til jævnaldrende, virksomhedens interessenter og forretningsmiljøer, der er i overensstemmelse med faglige standarder.
 • Udfør engagerende mundtlige præsentationer, der klart kommunikerer tekniske og erhvervsmæssige krav til en bred vifte af publikum, herunder kolleger og interessenter i både IT og generelle samfund.
 • Analyser og evaluer numeriske data og beviser fra erhvervs- og videnskabelige rapporter og tidsskrifter for at fremsætte anbefalinger til jævnaldrende, videnskabelige og ikke-videnskabelige publikum, der er i overensstemmelse med faglige standarder.
 • Demonstrere forsknings- og informationskompetencer til at lokalisere, forhøre og evaluere relevant forretningsrelateret litteratur for at udvikle specifikationer for forretningsinformationssystemprojekter.
 • Foreslå og analyser strategier til løsning af virkelige forretningssystemproblemer og / eller udfordringer inden for andre fagområder.
 • Implementere og evaluere løsninger til ukendte, konstruerede og virkelige forretnings- og tekniske problemer i overensstemmelse med professionelle standarder.
 • Bidrage konstruktivt i et team ved hjælp af teamopbygning, selvvurdering, forhandling og kommunikationsfærdigheder for at gennemføre faglige projekter.
 • Demonstrere bevidsthed om passende sociale, juridiske og etiske værdier, som forme arbejdet i en it-professionel.
 • Anvend fundamentale informationssystemkoncepter og computerbaserede teknikker til at løse forretnings- og / eller relaterede problemer inden for det valgte fagområde og praksis.

Karrieremuligheder

Dette kursus er designet med et højt beskæftigelsesfokus i den spændende verden af ​​IT. Kandidater vil passe roller, der broerer kløften mellem tekniske og ledende medarbejdere. Karrieremuligheder omfatter:

 • Systemanalytiker
 • Analystprogrammerer
 • Database Manager
 • Software ingeniør
 • Software Strategist
 • Systems Markedsfører

Skulle du vælge at afslutte på diplomniveau (slutningen af ​​år 1), har du færdiguddannelse til at starte arbejde i it-industriens roller som Help-desk og Web Support. Hvis du afslutter på associate grad niveau (slutningen af ​​år 2), vil du have yderligere industri certificerede færdigheder.

Integrationen af ​​leverandørcertificering giver dig de nødvendige industrielle færdigheder til at understøtte underbygget teknisk viden.

Kursomkostninger

Dine internationale gradsgebyrer er $ 21.000 AUS om året.

Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

La Trobe University and Didasko have partnered to bring you online qualifications that are highly valued by employers and internationally recognised. These award winning online degrees in Business and ... Læs mere

La Trobe University and Didasko have partnered to bring you online qualifications that are highly valued by employers and internationally recognised. These award winning online degrees in Business and Information Technology are now regarded as the best in the world. La Trobe is one of Australia’s most respected universities with more than 36,000 students and a history dating back to 1967. Minimer