Bachelor i økonomi og business management

Generelt

Program beskrivelse

Programmet udstyrer eleverne med færdigheder og selvtillid til effektivt at styre og tilpasse sig en bred vifte af konkurrencedygtige og konstant skiftende forretningsmiljøer på den internationale arena.

Bachelor i økonomi og business management er opdelt i to hovedstier:

  • Erhvervsadministration: En international styringsvej på engelsk
  • Financial Management: En international vej rettet mod virksomhedsledelse med særligt fokus på finansielle spørgsmål på engelsk.

Business Management Pathway giver eleverne:

1) at udvikle færdigheder i forbindelse med forretningsadministration og ledelse

2) at forstå forretningsprocesser og funktioner (fra ressourceforvaltning til produktions- og transformationsprocesser, til salg og eftersalgsservice, til marketing og forretningskommunikation);

3) at uddybe interfunktionel problemløsning mellem forskellige fremstillings- og driftsfunktioner i samme firma

4) At erhverve den nødvendige viden til at starte en selvstændig faglig aktivitet.

Dette kursus foreslås især at tilbyde en international uddannelse, der tager sigte på at uddybe ledelsen og de finansielle aspekter af virksomheder, der opererer på det globale marked.

------

Financial Management Pathway giver de nødvendige færdigheder til virksomhedsledelse og administration med fokus på analysen af ​​de aspekter, der er relateret til ledelsen under den finansielle profil.

Dette kursus foreslås især at tilbyde en international uddannelse, der tager sigte på at uddybe ledelsen og de finansielle aspekter af virksomheder, der opererer på det globale marked.

I slutningen af ​​programmet vil eleverne kunne klare følgende aktiviteter:

1.Professional aktiviteter (ledelse og iværksætteri) inden for ledelse, økonomi og finansiering i organisationer af forskellige typer som offentlige og private virksomheder, profit og nonprofitorganisationer inden for forskellige sektorer, herunder sociale ydelser;

2.Professional aktiviteter gennem freelancing (selvstændig beskæftigelse) inden for ledelse, økonomi og finansiering;

3.Forskyndelse af studierne gennem en kandidatuddannelse på samme fagområde (videnskabsbranche).

Hvordan man studerer

De internetbaserede træningsaktiviteter foregår i et webbaseret makroområde, der kaldes Didactic Cyberspace. I det didaktiske cyberspace finder træningsprocessen sted, og adgangen er diversificeret gennem brugerdefineret login og adgangskode baseret på aktørernes rolle i uddannelsesbanen: professorer, vejleder og studerende. Lektioner og online on-demand-aktiviteter er tilgængelige 24 timer i døgnet sammen med virtuelle virtuelle klasseværelser og indspillede virtuelle klasseværelser (https://goo.gl/jY26qD).

------

Varighed: 3 akademiske år

Studiepoeng: 180 ECTS

Sprog: Engelsk, Italiensk

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The International Telematic University UNINETTUNO, is the only Italian distance teaching University successfully assessed by ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), the Italian Ministerial Agency for Quality i ... Læs mere

The International Telematic University UNINETTUNO, is the only Italian distance teaching University successfully assessed by ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), the Italian Ministerial Agency for Quality in Higher Education. Established by the decree of the 15th April 2005 of the Italian Ministry of Education, University and Research, UNINETTUNIO delivers academic titles having a legal value everywhere in the world for undergraduate and postgraduate university studies. Minimer