Read the Official Description

Tjen din bachelorgrad for at forfølge eller forbedre en karriere i brandvæsenet. Kaplan University er anerkendt af den amerikanske Fire Administration som en officiel Brand og Emergency Services Videregående Uddannelser (FESHE) institution.

Programmets pensum følger nøje FESHE model og inkluderer analytiske tilgange til brandsikring og efterforskning, rolle brandvæsenet i samfundet, og de tekniske, juridiske og sociale aspekter af brandstiftelse. Fakultetet med mange års erfaring i brand videnskab kan hjælpe brandvæsenet fagfolk udvikle forbedrede færdigheder og et bredt spektrum af viden på området for brand videnskab. Kurser bliver undervist online giver eleverne mulighed for at studere på deres tidsplan.

Denne grad er designet til dem at komme ind i området, som har brug for at opbygge grundlæggende viden samt dem, der ønsker at fremme deres nuværende karriere at forfølge tilsynsmæssige roller. En formel grad kunne være springbræt til din næste karriere mål. * Hos Kaplan University, kan du udvikle den viden til at forfølge dine uddannelsesmæssige mål og nye muligheder.

Kaplan Universitet har til formål at give dig en grad plan, der er en direkte og relevant vej til dine karrieremål og samtidig hjælpe dig med at spare tid og penge. Med henblik herpå kan du tjene kredit for støtteberettiget realkompetence, akademi uddannelse, og erhvervserfaring, hvilket kan forkorte din vej til en vis grad. † *Kaplan Universitet kan ikke garantere beskæftigelse eller karriere. Yderligere akademi uddannelse eller uddannelse kan være nødvendig for brandslukning eller beredskabsmyndigheder job.

Kaplan University garanterer ikke for at overføre kredit. Se universitetet kataloget for realkompetencer Assessment Policy.

Program taught in:
Engelsk

See 13 more programs offered by Kaplan University Online »

This course is Online
Start Date
Sep. 2019
Duration
Price
371 USD
Omkostninger pr kredit
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date