• 5 centrale kurser
  • 2 valgfrie kurser
  • 1 Self-Mastery kurser plus en Self-Mastery Mentor
  • 2 Impact kurser plus en Impact Coach
  • Impact Project med sti fra selvmordstanker til manifestation

Krav: faglig niveau RQF / FHEQ 5 Længde: 10 kurser Pris: US $ 3000

Allestedsnærværende digitale-første BA-grad program er designet til at udstyre dig til at operere i en hyper-kompleks verden - hvor hastigheden af ​​forandringer stiger eksponentielt, er forbundethed spørgsmål vævet stadigt mere stramt, og begivenheder overalt kan have dramatiske effekter overalt. I epoker af forandring som vores, business as usual er ikke længere en mulighed. Vores forpligtelse er at udstyre dig at være i stand til at trives i denne virkelighed og samtidig bidrage til en verden, der virker for alle.

For at opnå dette, Ubiquity hjælper dig med at udvikle seks kernekompetencer. Disse kompetencer er opdelt i tre områder: Viden indhold (de ting, du vil studere), personlige egenskaber (dimensioner i dig selv, du kommer til at udvikle), og Action i verden (hvordan du engagere verden). Alle dine studier og program-relaterede aktivitet på Ubiquity vil bidrage til udviklingen af ​​disse kernekompetencer.

BA Kurser

En Ubiquity BA Capstone Afslutning program er sammensat af 7 studieforløb (30%), 2 Impact kurser og en Impact Project (30%) og en Self-Mastery kursus og din Self-Mastery-projektet (30%). De resterende 10% er for et samarbejde, som påvist i online interaktion, kreative opgaver og Impact Project.

De studieforløb består af tre hovedgrupper:

Core Kurser - Det er et sæt af fem kurser, som du tager, før du går videre til at udforske mere.

Valgfag - Disse er op til to andre kurser, du vælger fra nogen af ​​de andre General Education kurser på tilbud gennem Ubiquity.

Core Kurser (5 krævede kurser - se kursusbeskrivelser nedenfor)

  • Foundations of kritisk tænkning med Dr. Linda Elder
  • Globale styrker og forme fremtiden med Dr. Paul Ray
  • Store bøger af verden visdomstraditioner med Dr. Jim Garrison
  • The Living Universe med Dr. Duane Elgin
  • Transformational Leadership, Strategi og Governance med Peter Merry

Andre kurser

Når du har udfyldt dine centrale kurser, skal du vælge 2 mere General Uddannelse, 2 Impact kurser og en Self-Mastery. Det seneste udvalg af kurser findes på www.ubiquity.courses.

Self-Mastery

De selvstændige beherskelse nedskæringer komponent i alle dine studier og tid på Ubiquity. Du skal tage mindst en selvbeherskelse relateret naturligvis at støtte udviklingen af ​​din praksis i løbet af din uddannelse. Det kan være, at du allerede har en vis praksis for selvbeherskelse, som du blot ønsker at fortsætte med at udvikle, hvilket er fint. Du vil derefter rapportere om, at praksis i de rapporter der diskuteres her under. De selvbeherskelse moduler på Ubiquity platformen er muligheder for dig at udforske forskellige praksis og finde metoder, der virker for dig.

Hver uge du forventes at gøre en kort indlæg i der beskriver selvbeherskelse arbejde du har gjort den sidste uge. Din Self-Mastery Mentor vil kort gennemgå disse stillinger. Hver trimester du også indsende en Self-Mastery rapporterer, at dokumenter (skriftligt, video eller lyd), hvordan din selvbeherskelse praksis har udviklet sig over trimester, din oplevelse af dens indvirkning, og hvordan det relaterer til dine studier og Impact forandringsprojekt. Denne selvbeherskelse rapport vil blive vurderet af din mentor og du vil modtage personlig feedback på det.

Din Mentor vil være tilgængelige for dig i hele din tid på Ubiquity, for at støtte dig, når behov og hjælpe dig med at gøre dine studievalg.

Impact Project

Sammenstødet! Programmet støtter dig til at gå fra fasen for at komme op med en god idé til at skabe positive forandringer (i form af en social virksomhed eller forandringsprojekt) helt frem til implementering, indkomst og effekt. Om halvvejs gennem du kan ansøge om mikrofinansiering at afprøve dine ideer.

Du skal tage mindst 2 Impact-kurser til at støtte dig i udviklingen af ​​dit projekt. På en række øjeblikke i løbet af programmet, bliver du bedt om at indsende stykker arbejde for feedback, der hjælper dig med at udvikle dit projekt. Som i et kursus, du deltage i en Pod med et lille antal andre studerende, der er under tilsyn af din personlige Coach Impact.

For hvert modul af programmet er der en præsentation, der tager dig gennem de forskellige trin, introducerer forskellige ressourcer og give dig opgaver, som handler om at anvende din læring til dit projekt. Et pdf-dokument gør det muligt at arbejde klart og glat gennem hvert modul.

Vi anbefaler stærkt, at du arbejder i et team på dit projekt, med måske 2-4 andre mennesker. Du kan medbringe et hold fra hvor du bor eller arbejde med dig ind i Impact! program, eller du kan finde hold partnere fra de andre mennesker tilmeldt programmet. Grib denne mulighed, mens du kan!

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 5 flere kurser fra Ubiquity University »

Dette kursus er Online
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
3,000 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date