• 10 centrale kurser
  • 20 valgfrie kurser
  • 5 Self-Mastery kurser plus en Self-Mastery Mentor
  • 5 Impact kurser plus en Impact Coach
  • Impact Project med sti fra selvmordstanker til manifestation

Krav: gymnasium / gymnasiet eksamen Længde: 40 kurser Pris: US $ 12.000

Allestedsnærværende digitale-første BA-grad program er designet til at udstyre dig til at operere i en hyper-kompleks verden - hvor hastigheden af ​​forandringer stiger eksponentielt, er forbundethed spørgsmål vævet stadigt mere stramt, og begivenheder overalt kan have dramatiske effekter overalt. I epoker af forandring som vores, business as usual er ikke længere en mulighed. Vores forpligtelse er at udstyre dig at være i stand til at trives i denne virkelighed og samtidig bidrage til en verden, der virker for alle.

For at opnå dette, Ubiquity hjælper dig med at udvikle seks kernekompetencer. Disse kompetencer er opdelt i tre områder: Viden indhold (de ting, du vil studere), personlige egenskaber (dimensioner i dig selv, du kommer til at udvikle), og Action i verden (hvordan du engagere verden). Alle dine studier og program-relaterede aktivitet på Ubiquity vil bidrage til udviklingen af ​​disse kernekompetencer.

Allestedsnærværende er designet langs den amerikanske Liberal Arts model. Det betyder, at de studerende vil være i stand til at studere en bred vifte af emner og derefter vælge et område til at udvikle en specialisering. Vi opfordrer eleverne til at udforske en række emner, efter at de har afsluttet de nødvendige centrale kurser hver studerende skal tage. Den Ubiquity design betyder, at du som studerende vil kunne specialdesigne bachelor-grad - at sammensætte en samling af kurser, som du ønsker for koncentrationen, du har brug for. Du kan vælge om du ønsker en specialdesignet personlig BA eller en BA med en bestemt koncentration anbefalet af universitetet. Den første koncentration anbefalede Universitet vil være i Social Innovation og Entrepreneurship. Du kan se nedenfor de kurser og fakultet, der vil gøre dig til at fuldføre en BA i Social Innovation og Entrepreneurship. Andre koncentrationer vil blive tilføjet som universitetet udvikler sig.

Som du udvikle din koncentration, vil du være i stand til at trække fra kurser uden Ubiquity. Du kan tage Mooc kurser, der er af interesse for dig, for eksempel, og overføre dem til Ubiquity mod en grad for et minimalt gebyr på $ 100. Du kan også overføre kurser, du har taget i fortiden fra andre universiteter gratis. Allestedsnærværende vurdering systemet vil gøre det muligt for dig at demonstrere kompetencer på de områder, du studerer og få kreditter for, hvad du demonstrere. Det betyder, at hele verden af ​​uddannelse er tilgængelig for dig.

En Ubiquity BA-uddannelse består af 30 studieforløb (30%), 5 Impact kurser og en Impact Project (30%) og 5 selvbeherskelse kurser og din Self-Mastery-projektet (30%). De resterende 10% er for et samarbejde, som påvist i online interaktion, kreative opgaver og Impact Project.

De studieforløb består af tre hovedgrupper:

Core Kurser - Det er et sæt af ti kurser, som du tager, før du går videre til at udforske mere.

Major Koncentration - Det er det emne, som du vælger at gå dybere i løbet af din tid på Ubiquity. Vi er i øjeblikket planer om at i sidste ende tilbyde femten fag. I dit fagområde, du tager mindst ti kurser fra en markering på tilbud. Den første koncentration til rådighed, er i Social Innovation og Entrepreneurship.

Valgfag - Disse er op til ti kurser, som du vælger fra nogen af ​​de andre General Education kurser på tilbud gennem Ubiquity. Dette er din chance for at skabe din helt egen personlige grad, hvilket gør kombinationerne, der passer dig.

Self-Mastery

De selvstændige beherskelse nedskæringer komponent i alle dine studier og tid på Ubiquity. Du skal tage mindst 5 selvbeherskelse relaterede kurser til at støtte udviklingen af ​​din praksis i løbet af din uddannelse. Det kan være, at du allerede har en vis praksis for selvbeherskelse, som du blot ønsker at fortsætte med at udvikle, hvilket er fint. Du vil derefter rapportere om, at praksis i de rapporter der diskuteres her under. De selvbeherskelse moduler på Ubiquity platformen er muligheder for dig at udforske forskellige praksis og finde metoder, der virker for dig.

Hver uge du forventes at skrive en Self-Mastery Refleksion, der beskriver selvbeherskelse arbejde du har gjort den sidste uge. Din Self-Mastery Mentor vil kort gennemgå disse stillinger. Hver trimester du også indsende en Self-Mastery rapporterer, at dokumenter (skriftligt, video eller lyd), hvordan din selvbeherskelse praksis har udviklet sig over trimester, din oplevelse af dens indvirkning, og hvordan det relaterer til dine studier og Impact forandringsprojekt. Denne selvbeherskelse rapport vil blive vurderet af din mentor og du vil modtage personlig feedback på det.

Din Mentor vil være tilgængelige for dig i hele din tid på Ubiquity, for at støtte dig, når behov og hjælpe dig med at gøre dine studievalg.

Impact Project

Sammenstødet! Programmet støtter dig til at gå fra fasen for at komme op med en god idé til at skabe positive forandringer (i form af en social virksomhed eller forandringsprojekt) helt frem til implementering, indkomst og effekt. Om halvvejs gennem du kan ansøge om mikrofinansiering at afprøve dine ideer.

Et omfattende sæt af læringsressourcer er til rådighed, og der er også være en række quizzer til hjælpe med at teste din forståelse - hvis du passerer, vil du låse badges til at tilføje til din profil! Du skal tage mindst 5 Impact-kurser til at støtte dig i udviklingen af ​​dit projekt. På en række øjeblikke i løbet af programmet, bliver du bedt om at indsende stykker arbejde for feedback, der hjælper dig med at udvikle dit projekt. Som i et kursus, du deltage i en Pod med et lille antal andre studerende, der er under tilsyn af din Impact Coach. Når du indsender opgaver, vil du få feedback fra din coach, samt fra andre studerende i programmet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Ubiquity University »

Dette kursus er Online
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
12,000 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date