Bachelor i ledelse, specialisering: den innovative ledelse for forretningsudvikling

AHE - The University of Humanities and Economics

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor i ledelse, specialisering: den innovative ledelse for forretningsudvikling

AHE - The University of Humanities and Economics

MÅL

De kandidater af denne afdeling tilegne sig færdigheder og kompetencer inden for iværksætteri og ledelse, afgørende for en vellykket lancering og styring af en virksomhed, en organisation eller en institution. Vores program er også rettet til alle der er interesseret i at forbedre personlige kompetencer i at gøre akutte forretning valg, uanset en besættelse.

BSM

BESKRIVELSE

Dynamiske økonomiske ændringer i den måde markedsordninger fungerer i øjeblikket peger på en stigende grad af kommercialisering baseret på reglerne i det frie markedsøkonomi. Som et resultat, er der stigende efterspørgsel efter veluddannede, professionelle ledere i stand til at handle og tilpasse sig hurtigt til hurtige ændringer i erhvervsklimaet. Den Innovative Management for specialisering Forretningsudvikling, at vi tilbyder giver de studerende en unik mulighed for at tilegne sig færdigheder og kompetencer er relevante for en karriere som professionel leder. Kandidater vil have trænet i kreative og innovative tænkning giver dem mulighed for at nå frem til opfindsomme og optimale løsninger baseret på projektets teamwork.

Kurset specialisering sigter især mod at give praktiske aspekter for innovative markedsordning ledelse, forberedelse til udførelse af ledelses- og lederroller på alle operationelle niveauer i organisationen. Der lægges vægt på erhvervelse af praktiske færdigheder i analyse og problemløsning på ledelsesniveau og i at tage strategiske beslutninger, der søger innovative løsninger til ledelsesudfordringer, en kreativ tilgang, effektiv planlægning og projektarbejde. Undersøgelser fokus på den virkelige verden aspekter af organisatoriske ledelse, udvikling af praktiske analytiske færdigheder, metoder til innovativ problemløsning og udarbejdelse af fornuftige strategiske valg. Vores pensum trækker på metoder, der letter udviklingen af ​​en bred vifte af færdigheder, herunder coaching, team og projektarbejde, interpersonelle kompetencer, kreativ tænkning, projektledelse, kunderelationer, information og finansiering strømme mellem markedsaktørerne.

Kandidater vil have erhvervet de færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for at udføre en lederrolle på ethvert niveau inden for virksomheder, der opererer i et kommercielt miljø og non-profit organisationer, i den private eller offentlige sektor. Desuden vil eksamen fra Innovative Management for specialisering Business Development udstyre dig med al den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at formulere og styre kommercielle projekter, lancering af din egen virksomhed og drive en virksomhed.

Vores program er også rettet til dem interesseret i at forbedre personlige kompetencer i at gøre akutte forretning valg, uanset erhverv.

Graduate destinationsområder

· Markedsføring, menneskelige ressourcer, finansiering, · erhvervsorganisationer og kommunale institutioner, · virksomheder og institutioner på positionen af ​​en høj eller midt-ranking manager, · udenlandske og internationale institutioner, der er forbundet med erhvervslivet, · forskning og udvikling institutioner, · rådgivning agenturer, · uddannelse.

EKSAMENSBEVIS

Deltagelse i Den Innovative Management for Business Development-programmet resulterer i at erhverve bachelorgrad i ledelse. Med denne bredt anerkendt dokument kan du udvikle din internationale karriere med succes.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is
Online
Campusbaseret
Start Date
Startdato
Okt. 2019
Duration
Varighed
6 semestre
Fuldtid
Price
Pris
3,400 EUR
Ikke-EU-borgere, fuld tid.
Information
Deadline
Locations
Polen - Łódź, Greater Poland Voivodeship
Startdato : Okt. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Okt. 2019
Polen - Łódź, Greater Poland Voivodeship
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen