Læs den officielle beskrivelse

Bachelor økonomistyring

I Bachelor of Financial Management (BA), giver vi dig omfattende viden om den finansielle sektor og relaterede virksomheder. Derfor kan du nyde fremragende udsigter i et spændende miljø med over gennemsnittet indtjeningspotentiale.

Vi lægger særlig vægt på en høj fleksibilitet, fremragende kvalitet, en stærk praktisk orientering og en vifte af tjenester og innovation, der gør dig studere lettere. Vores undervisere er dig som kontaktperson, så i dit studie alt kører problemfrit.

Alle studerende, der tilmelder, vil også modtage en iPad Mini Retina *. Således har du dine scripts, instruktionsvideoer og podcasts hvor du *. * Handlingen afhængig af perioden, se www.iubh-fernstudium.de/iPad

Fakta om fjernundervisning Bachelor (BA) Økonomistyring

 • Grad: Bachelor of Arts (BA)
 • Undersøgelse periode enten 6, 8 eller 12 semestre
 • Sprog: Tysk
 • CREDITS: 180 ECTS
 • TESTS: 4-6 eksamener per semester, lagre på 36 studiecentre i Tyskland, Østrig og Schweiz eller på verdensplan gennem 130 Goethe institutter. Selv rent online baserede muligt!
 • PRØVE PROGRAM: gratis 4 uger prøveperiode
 • UDVIDELSE: gratis
 • ADGANGSKRAV: (teknisk) gymnasiet eller afsluttet herres certifikat eller minimum 2-årigt uddannelsesprogram med 3 års erhvervserfaring.
 • Akkreditering: FIBAA, ZFU (registreringsnummer 158.214)
 • Studiestart: til enhver tid

Fremtidsudsigter for fremtidige finansielle ledere

finansielle sektor Karriere Bachelor FinanzmanagementDer er eksponeret i en globaliseret verden stadig mere komplekse strukturer. Den løbende udvikling af nye finansielle produkter og ydelser til medarbejdere og virksomheder ser i stigende grad konfronteret med nye udfordringer, der kræver stor ekspertise for finansielle ledere. Især banker og forsikringsselskaber er nødt til løbende at tilpasse sig skiftende markedsvilkår, herunder gennem fusioner og omstruktureringer. Ved hjælp af forskellige forretningsapplikationer tilbyde dig i denne industri gode udsigter inden for regnskab, controlling, eller i regnskabsprincipper. Med eksamen Bachelor i Financial Management (BA) i fjernundervisning IUBH du så forventer gode perspektiver i et spændende miljø.

En karriere i den økonomiske forvaltning

Den finansielle sektor er udsat i en globaliseret verden stadig mere komplekse strukturer. Den løbende udvikling af nye finansielle produkter og ydelser til medarbejdere og virksomheder ser i stigende grad konfronteret med nye udfordringer, der kræver stor ekspertise for finansielle ledere. Især banker og forsikringsselskaber er nødt til løbende at tilpasse sig skiftende markedsforhold situationer. b.. gennem fusioner og omstruktureringer. Ved hjælp af forskellige forretningsapplikationer tilbyde dig i denne industri gode udsigter inden for regnskab, controlling, eller i regnskabsprincipper. Der er ikke kun klassiske finansielle erhverv, men også dem, der kræver særlige lederskab og lederevner i dette hurtigt voksende område.

Med eksamen Bachelor i Financial Management (BA) i fjernundervisning IUBH du så forventer gode perspektiver i et spændende miljø med over gennemsnittet indtjeningspotentiale.

Ifølge OECD rapport om uddannelse i 2014 tjene akademikere i Tyskland op til 74% mere end fagfolk, der besøgte efter skole ingen universitet eller (teknisk) college.

Attraktive Sektorer for håbefulde Finance Manager økonomichefer er hyppigst efterspurgte eksperter i virksomheder sådanne. b.. på:

 • forsikring
 • skattekontorer
 • revisioner
 • Steuerberatungen
 • banker
 • Myndigheder, foreninger
 • Udveksling og fondsmæglerselskaber
 • Leasing-selskaber
 • Virksomheder fra forskellige sektorer

For spørgsmål om dine karrieremuligheder dig, vores Career Service professionel støtte og skiller sig ud med spørgsmål om din karriere til rådighed, for eksempel i udformningen af ​​ansøgningsmaterialet. Det giver dig også faglige præsentationer i form af vores Karrieredagene på, hvor du vil møde vores partnervirksomheder fra marken og deltage i informative Kan præsentationer.

adgangskrav forudsætninger for at studere

Den fjernundervisning Bachelor (BA) økonomistyring er dybest set ikke kræver registrering. Fra din side af kun ét universitet optagelse er således nødvendig for tilmelding.

Studere med (specialiserede) studentereksamen

Som ansøger med et universitet indgang kvalifikation (studentereksamen) eller teknisk skole (teknisk gymnasium) kan du indtaste det samme og uden optagelsesprøve til bachelor studier ved IUBH.

At studere uden studentereksamen

Selv uden (tekniske) high school er en indgang muligt, hvis du sætter følgende oplevelse:

 • En mindst to års erhvervsuddannelse og
 • mindst tre års erhvervserfaring.

Også en herres certifikat eller en karriere (z. B. som IHK Fachwirt / i) giver ret til at studere start.

forsøg Course

En prøve program (som ikke må forveksles med den gratis fire-ugers forsøg studie for alle studerende) er nødvendig! Kender du gymnasiet ikke har en (professionel) og din uddannelse / beskæftigelse har ingen erhvervsmæssig baggrund, eller fokus på din træning / erhvervsaktivitet ikke specifikt gælder en af ​​vores bacheloruddannelser. Det ville være tilfældet, hvis du havde uddannet som kok, mekaniker eller pædagoger. Hvis denne uddannelse skal være mindst to år, og du desuden verfügst over tre års erfaring, en post ved prøve undersøgelse i bacheloruddannelsen efter eget valg er mulig.

Dette omfatter de tre første semestre studier og slutter automatisk, når denne gang to tredjedele af de planlagte kurser eller Moduler er fuldført. Du studerer fortsætter derefter regelmæssigt.

Detaljer vedrørende godkendelsen er velkommen til at henvise til vores undersøgelse eksamensbestemmelser. Eller endnu bedre, du sætter dig ind i vores studie rådgivning sammen, lignende beskrev du mulighederne for at studere uden skole.

Af den måde: Anmod Free Info Nu materiale og få en overraskelse!

Program undervist i:
Tysk

Se 21 flere kurser fra IUBH Fernstudium »

This course is Online
Start Date
Åben tilmelding
Duration
6 - 12 semestre
Deltid
Fuldtid
Price
- Priserne varierer afhængigt af tidspunktet model.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Åben tilmelding
End Date
Ansøgningsfrist

Åben tilmelding