Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Computer Application

Støtteberettigelse:

  • Ansøgere, der har bestået klasse XII i enhver strøm eller
  • Ansøgere, der har bestået klasse X og har gennemført tre år Diploma kursus fra en regering anerkendt organ.

Kurset består af 6 semestre, der kan være afsluttet inden for en varighed på mindst 3 år, og en maksimal varighed på 6 år.

Interne vurderinger

Hvert kursus i programmet, skal have en intern vurdering score baseret på opgaver er fremkommet under (to per kursus), klasse deltagelse, diskussion og interne tests.

Den mindste procentsats, der kræves i intern vurdering er 40% per kursus. Enhver studerende sikring mindre end 40% i et bestemt kursus, vil ikke betragtes som berettigede til at skrive End Term Undersøgelse for dette emne, og bliver nødt til at genopstå for opgaverne i det følgende semester.

Eksterne prøver

Term ende undersøgelse vil blive gennemført to gange om året af universitetet, samt to tillægseksamen Cycles. Eksamen afholdes på nettet, bruger proctored Web proctored Online Eksamen System.

Eleverne giver deres eksamener på et forudbestemt tidspunkt efter deres eget valg, samtidig med at proctored online ved universitetet 's Proctoring personale, ved hjælp af Students web-kamera. Studerende vil kræve en pc / laptop med en web-kamera, mikrofon og højttalere eller et headset samt en pålidelig bredbånds internetforbindelse (512K/1MBPS), for at være i stand til at deltage i disse undersøgelser.

The End Term Undersøgelse skal bestå af multiple choice-spørgsmål og andre mål Spørgsmål. og minimal procentdel der kræves for at rydde en eksamen er 40%.

Studieafgifter

Indiske Kandidater-Rs.48000 / - Overseas indisk 1375 USD / udlændingeforordningen-1660 USD

&nbsp

Se 3 flere kurser fra Don Bosco University »

This course is Online
Start Date
Juli 2019
Duration
3 år
Price
1,660 USD
Internationale studerende
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Juli 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Juli 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Juli 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date