$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science, ofte forkortet som BSc eller BS, er en bachelorgrad, der typisk afsluttes om fire år. En BSc i et bestemt felt ser ofte på den analytiske side af det pågældende emne. Hvad er en bacheloruddannelse i undervisning? Denne grad er fantastisk for alle interesserede i at lære mere om et emne og dets anvendelse i den akademiske verden. Der er normalt to mål under dette pro… Læs mere

En Bachelor of Science, ofte forkortet som BSc eller BS, er en bachelorgrad, der typisk afsluttes om fire år. En BSc i et bestemt felt ser ofte på den analytiske side af det pågældende emne.

Hvad er en bacheloruddannelse i undervisning? Denne grad er fantastisk for alle interesserede i at lære mere om et emne og dets anvendelse i den akademiske verden. Der er normalt to mål under dette program: beherskelse af et eller flere fag og en forståelse af, hvordan elever lærer for at være en bedre lærer. Som bachelor of science er der også meget fokus på teorien om undervisning, såsom forskningsresultater, der involverer teknologiforbrug i klasseværelser og hvordan man skaber forbindelser med urolige elever.

Tre færdigheder du kan få i løbet af dette uddannelsesprogram omfatter kommunikation, empati og organisation. Kommunikation og empati er meget nyttige i de daglige sociale situationer, mens organisationen er nyttig til at spare tid.

Udgifterne til en bachelorgrad i undervisningen varierer afhængigt af den skole, du deltager i. Nogle omkostninger du skal budgettere til er undervisning, bøger og kursusafgifter. Hvis du flytter til et nyt område, skal du kontrollere de lokale leveomkostninger for yderligere at informere dit budget.

Med en bachelor i undervisning er der flere karriere i den akademiske verden, du kan kvalificere dig til. Det mest bemærkelsesværdige er undervisning og vejledning, enten hos offentlige eller private institutioner. En bachelor er også et godt udgangspunkt, hvis du ønsker en karriere inden for videregående uddannelse og ønsker at forfølge en kandidat eller ph.d. Regeringer og virksomheder ansætter også kandidater med denne grad. Nogle ikke-undervisende jobtitler at søge efter omfatter lærebog redaktør, uddannelse konsulent og læseplan forfatter.

Du kan finde en bacheloruddannelse i undervisning på mange skoler over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Florida Christian University
Orlando, USA

Dette program fokuserer på uddannelsesmæssig udvikling og adfærd. Programmet udforsker aktuelle uddannelsesproblemer og tendenser i nutidens private og offentlige skolemiljøer ... +

Dette program fokuserer på uddannelsesmæssig udvikling og adfærd. Programmet udforsker aktuelle uddannelsesproblemer og tendenser i nutidens private og offentlige skolemiljøer og giver praktisk erfaring i klasseværelset planlægning og skaber lektionsplaner. -
BSc
Fuldtid
3 - 4 år
Portuguese (Brazil)
Online