Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Kandidat

En Bachelor of Science grad tildeles studerende, der har gennemført et studium i et felt af deres valg. Hvis det tages online, kan en BSc være afsluttet ved bekvemmelighed af studerende, som generelt tager op til fire år.

Hvad er en online BSc? Der er mange kurser eller veje en studerende kan vælge at fuldføre denne grad. Optioner kan omfatte lab videnskaber som biologi og kemi, eller en mere menneske-centreret vejen, såsom psykologi, human resource management, rådgivning eller strafferet. Forretning og edb majors kan også vælge at forfølge en BSc. Efter eksamen, kan personer søge arbejde inden for deres felt eller fortsætte deres college uddannelse.

Der er et bredt sæt af fordele for at tage en online kollegium kursus. Studerende skal arbejde alene det meste af tiden, der lærer dem at holde organiseret og administrere deres tid effektivt.En kandidat i et online program kan opleve, at han eller hun er bedre i stand til at håndtere en fuld arbejdsbyrde, end hvis de samme kurser blev taget på en campus.

Omkostninger såsom undervisning, bøger og gebyrer vil variere afhængigt af, hvilken skole studerende indskriver i. Prisen for en online-uddannelse kan være mindre, når man tænker på, at ingen flytning eller pendler er nødvendig. Alle potentielle studerende opfordres til at udfylde tilstrækkelig forskning i et program inden du tilmelder dig.

En kandidat, der har en Bachelor of Science grad kan opleve, at hans eller hendes færdigheder er meget ønsket på arbejdspladsen. Potentielle karriere kan omfatte positioner i ledelse, forskning, rådgivning, programmering af computere eller regering. Nogle kandidater kan vælge at starte deres egen virksomhed. Generelt kan en voksen, der har opnået denne type grad være i stand til at tjene en højere løn end en, der ikke har en grad. Derudover kan det hjælpe en person klatre corporate stigen.

Deltage kollegium online kan være en spændende måde at møde sine mål for uddannelse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

 

Læs mere

Bachelor of Science i erhvervsøkonomi

Kentucky Wesleyan College
Online September 2019 USA Owensboro

Bachelor of Science i Business Administration forbereder eleverne til professionelle karriere inden for erhvervs- og / eller kandidatuddannelser. Dette forberedelse indebærer en læseplan, der understreger analyse og kommunikation, teori og praksis som formet af det globale erhvervslivs behov. Etik og værdier lægges vægt på i læseplanen, samt teknisk effektivitet og ansvarlighed. [+]

Om

Bachelor of Science i Business Administration forbereder eleverne til professionelle karriere inden for erhvervs- og / eller kandidatuddannelser. Dette forberedelse indebærer en læseplan, der understreger analyse og kommunikation, teori og praksis som formet af det globale erhvervslivs behov. Etik og værdier lægges vægt på i læseplanen, samt teknisk effektivitet og ansvarlighed.

Kentucky Wesleyan College har modtaget specialiseret akkreditering for sine forretnings programmer gennem International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE) placeret på 11374 Strang Line Road i Lenexa, Kansas, USA. Erhvervsuddannelserne i følgende grader er akkrediteret af IACBE: Bachelor of Arts og Bachelor of Science i regnskab og erhvervsøkonomi.... [-]


Bachelor of Science i Hospitality Management

Johnson & Wales University
Online 4 år March 2019 USA Providence

Johnson [+]

Om

Vi kender gæstfrihed.

Johnson

Designet for nuværende gæstfrihedspersonale, tager dette program et dybtgående kig på gæstfrihedsbranchen, samtidig med at du lærer dig de ledelsesmæssige færdigheder, du har brug for for at fremme din karriere inden for logi, mad og drikke, turisme og arrangementplanlægning.

Vi har opbygget et netværk af industriforbindelser, der spænder over hele kloden. Fremtrædende gæstfrihedsvirksomheder, herunder Marriott, Compass Group og Darden (for blot at nævne nogle få), søger JWU-kandidater, fordi de ved, at de er velforberedte for succes.

Dette 100% online gæstfrihed grad program er designet til travle gæstfrihed fagfolk som dig.... [-]


Bachelor of Science i Management Information Systems

California Intercontinental University
Online 4 år September 2019 USA Irvine

Bachelor of Science i Management Information Systems (BS MIS) program er designet til at give de studerende viden og færdigheder til at anvende forretningsprincipper og ledelsespraksis med specialisering i management informationssystemer. Studerende, der forfølger denne specialisering, vil lære om design og virksomhedsudvikling og applikationer, ledelsesevner for teknologiske organisationer og beslutningstagning i ledelsen. [+]

Oversigt

Bachelor of Science i Management Information Systems (BS MIS) program er designet til at give de studerende viden og færdigheder til at anvende forretningsprincipper og ledelsespraksis med specialisering i management informationssystemer. Studerende, der forfølger denne specialisering, vil lære om design og virksomhedsudvikling og applikationer, ledelsesevner for teknologiske organisationer og beslutningstagning i ledelsen.

Programkompetencer og læringsmål

Efter vellykket gennemførelse af dette program vil eleverne kunne:

Demonstrere effektive mundtlige og skriftlige kommunikationsfærdigheder.Demonstrere grundlæggende færdigheder i programmering, databaser, operativsystemer og netværk.Bestem passende tilgange, værktøjer og teknikker til applikationerne i organisatoriske indstillinger.Anvend software management færdigheder til at teste produktkvalitet.Demonstrere færdighederne til at designe og udvikle applikationer ved brug af Relational Databases, .Net Development, og Web Programmering og udviklingsværktøjer.Demonstrere effektive færdigheder inden for design og virksomhedsudvikling og applikationer ved hjælp af a) Relationelle databaser, b) Aktive server sider og c) Webprogrammering og udviklingsværktøjer.Vis følsomhed over for faglige og etiske ansvar og respekt for mangfoldighed.Demonstrere ledelsesevner, der er nødvendige for teknologiske organisationer.Identificer de oplysninger og systemer, der er nødvendige for beslutningstagning i ledelsen i en organisatorisk indstilling.Fokus KurserIST 433 Advanced Database ManagementIST 435 Informationssystemer ProjektledelseIST 439 Enterprise Resource ManagementIST 446 Advanced Internet Security og truslerIST 450 ProjektledelseKursusplan... [-]

Bsc (hons) psykologi (bps)

Arden University
Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år January 2019 Det Forenede Kongerige Coventry + 1 mere

Psykologi er en fascinerende videnskab. Hvorfor opfører de sig på den måde, de gør? Hvordan virker vores sind? De vigtigste videnområder inden for psykologi vil alle blive omfattet af dette kursus: Forskningsmetoder, biologisk psykologi, kognitiv psykologi, individuelle forskelle, udviklingspsykologi og socialpsykologi. [+]

Psykologi er en fascinerende videnskab. Hvorfor opfører de sig på den måde, de gør? Hvordan virker vores sind? De vigtigste videnområder inden for psykologi vil alle blive omfattet af dette kursus: Forskningsmetoder, biologisk psykologi, kognitiv psykologi, individuelle forskelle, udviklingspsykologi og socialpsykologi. Du vil også få kendskab til historien om psykologisk teori.

Kursus krav

Et gymnasium eller tilsvarende kvalifikationer i to fag på GCE Et niveau plus bestået i klasse C eller derover i tre fag på GCSE-niveau. Hvis du ikke er engelsksprogede, skal du give os et bevis på engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6.0 eller derover.

[-]

Bachelor of Science i strafferet

University of Management and Technology
Online September 2019 USA Arlington

BSCJ kræver en vellykket gennemførelse af i alt 120 studiepoeng studieår, hvoraf 60 er på øverste niveau (junior og senior år). Studerende skal have gennemført minimum 60-semester kredit timer af college-niveau studier på lavere niveau (freshman og senere år). [+]

Om

BSCJ kræver en vellykket gennemførelse af i alt 120 studiepoeng studieår, hvoraf 60 er på øverste niveau (junior og senior år). Studerende skal have gennemført minimum 60-semester kredit timer af college-niveau studier på lavere niveau (freshman og senere år).

En studerende skal gennemføre mindst 30 kredit timer i General Education, hvoraf seks skal være i psykologi og / eller sociologi. En studerende skal også afslutte 30 kredit timer inden for kriminelle rettergangskurser. De resterende kredit timer består af hovedkursus (hvis relevant) og / eller valgfag.

BSCJ-programmet indeholder en valgfri hjemlandssikkerhed, der fokuserer på de vigtigste emner, der er afgørende for hjemlandets sikkerhedspersonale. Studerende, der ønsker denne store, skal specifikt søge om denne store, når de tilmelder sig og tager de fem yderligere kurser, der er angivet nedenfor.... [-]


Bachelor of Science i Cybersecurity

American National University
Online Deltid September 2019 USA USA Online

Cyber-angreb bliver ført over hele verden - uanset om det er et selskab, et statsligt organ eller et kommunikationssystem. Fra online banking til elektronisk handel til transport operationer afhænger vores verden i stigende grad af en cyber-infrastruktur. Håndtering af disse forskellige software og styring af systemer mod ondsindede brugere er blevet en national prioritet. [+]

Cyber-angreb bliver ført over hele verden - uanset om det er et selskab, et statsligt organ eller et kommunikationssystem. Fra online banking til elektronisk handel til transport operationer afhænger vores verden i stigende grad af en cyber-infrastruktur. Håndtering af disse forskellige software og styring af systemer mod ondsindede brugere er blevet en national prioritet.

Efterspørgslen efter cybersikkerhedspersonale har aldrig været større. US Department of Labor projekter en vækst på 22% i netværkssikkerhedsrelaterede karriere gennem 2020. Vær forberedt på at opfylde dette kritiske behov og sikre din it-karriere med en Bachelor of Science-grad i cybersikkerhed fra American National University .... [-]


Online BS i Management Information Systems

University of Illinois Springfield
Online Fuldtid Deltid January 2019 USA USA Online

I dagens globale økonomi kræver de fleste store udfordringer, som organisationerne står over for, computerløsninger, fra at udvide markederne i udlandet til at give adgang til uddannelse i landdistrikterne. De mest eftertragtede virksomhedsledere vil være dem, der har mestret både forretningsgrundlag og opnået et højt niveau af kompetence inden for informationsteknologi. Online-kurser udvikles og undervises af de samme fakultetsledere, som underviser i de traditionelle undervisningsafsnit af kurserne, hvorved kvaliteten af ​​onlinekurserne garanteres, er så god som eller bedre end den traditionelle undervisning i klassen. [+]

Om

I dagens globale økonomi kræver de fleste store udfordringer, som organisationerne står over for, computerløsninger, fra at udvide markederne i udlandet til at give adgang til uddannelse i landdistrikterne. De mest eftertragtede virksomhedsledere vil være dem, der har mestret både forretningsgrundlag og opnået et højt niveau af kompetence inden for informationsteknologi. Online-kurser udvikles og undervises af de samme fakultetsledere, som underviser i de traditionelle undervisningsafsnit af kurserne, hvorved kvaliteten af ​​onlinekurserne garanteres, er så god som eller bedre end den traditionelle undervisning i klassen.

I bacheloruddannelsen lærer du de grundlæggende principper for computer hardware og software systemer og hvordan man anvender dem til operationel beslutningstagning. En koncentration i Health Care Informatics er tilgængelig.... [-]


Bsc i anvendt ledelse

Grand Canyon University
Online Fuldtid September 2019 USA USA Online

Få færdigheder til at transformere og forbedre forretningsmetoder med Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Science i Anvendt Ledelse. Dette overførselsvenlige uddannelsesprogram, der tilbydes online og på campus af Colangelo College of Business, er ideelt for studerende med en associeret grad eller mindst 12 studiepoeng. [+]

Udbydes af: Colangelo College of Business

Oversigt

Tjen din bachelorgrad i Anvendt Ledelse Få færdigheder til at transformere og forbedre forretningsmetoder med Grand Canyon University (GCU) Bachelor of Science i Anvendt Ledelse. Dette overførselsvenlige uddannelsesprogram, der tilbydes online og på campus af Colangelo College of Business, er ideelt for studerende med en associeret grad eller mindst 12 studiepoeng. Oplev de praktiske forretningsområder, herunder strategier til at lede og styre forandringer i dagens globale økonomi. Undersøg innovative organisatoriske udviklingskoncepter og arbejdspladsadfærd samt menneskelige ressourcer.

degree Outcomes

Få et omfattende ledelsesfokus Som studerende i kandidatuddannelsen i anvendt ledelsesprogram udforsker du funktionelle emner inden for økonomisk beslutningstagning, human resource management, marketing, innovation og projektledelse. Du studerer også lederskabsevner, da de vedrører organisatorisk adfærd og organisatoriske ændringer. Med særlig vægt på tjenerledelse får du en komplet forståelse af en lederstil, der fokuserer på at sætte andres behov først for at skabe interdependens snarere end afhængighed i organisationer.... [-]


Bachelor of Science i økonomi

Key West University
Online November 2019 USA Jacksonville

Bachelor of Science i økonomi grad programmet er designet til at forberede eleverne til karriere i erhvervslivet, regering eller offentlig politik. Programmet giver også de studerende det fundament der kræves for at forfølge kandidatuddannelser inden for økonomi. [+]

Programmål

Bachelor of Science i økonomi grad programmet er designet til at forberede eleverne til karriere i erhvervslivet, regering eller offentlig politik. Programmet giver også de studerende det fundament der kræves for at forfølge kandidatuddannelser inden for økonomi.

Programoversigt

I løbet af kandidatuddannelsen Bachelor of Science i økonomi vil eleverne udvikle en forståelse for, hvordan mennesker, institutioner og nationer skaber og styrer knappe ressourcer, foretager valg ved at sammenligne omkostninger og fordele og målrettet handle på disse valg. Studerende i dette program vil have mulighed for at anvende økonomi og økonometri til analyse af aktuelle spørgsmål og politiske muligheder.... [-]


BSc (Hons) Business Psykologi

University of Essex Online
Online Deltid 48 måneder Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Flyt tættere på den drømmerolle og forbedre dine karrieremuligheder med dette fængslende og inspirerende onlineprogram. Blanding af psykologi og forretningsområder, vil du nyde at udforske en række emner, samtidig med at du udvikler din forståelse af kerne teorier. [+]

BSc (Hons) Business Psykologi

Tag et indgående kig på den fascinerende verden af ​​forretnings psykologi med dette bachelorprogram *. Fokus på virkelige situationer vil du få en forståelse af psykiske adfærd hos mennesker i forretnings- eller organisationssammenhæng. Dette kursus giver dig mulighed for at fordybe dig i en række unikke og interessante emner, herunder psykologisk udvikling gennem levetiden, lederskab og ledende hold samt individuelle forskelle, følelser og adfærd.

Du vil lære at anvende viden om det menneskelige sind og adfærd for at undersøge grundlæggende forretningsfunktioner samt at vedtage centrale psykologiske teorier for at forstå organisatorisk forandring, effektiv ledelse, rekruttering og udvælgelse samt beslutningstagning i virksomheder. Vores kurser indebærer en række tekniske kompetencer, som kan anvendes straks til den virkelige verden, hvilket gør dig til et aktiv for enhver gruppe eller arbejdsgiver.... [-]


Bachelor of Science (Fysik)

University of Southern Queensland (USQ)
Online Fuldtid Deltid 3 år February 2019 Australien Australia Online + 1 mere

Kan du lide at lære mere om universet? Fysik afslører de naturlige love på arbejdspladsen i vores daglige verden og på tværs af kosmos og lærer os de grundlæggende principper, der understøtter moderne videnskab og teknologi. Bachelor of Science (Physical Sciences) er designet til dem, der søger bred og holdbar videnskabelig viden og færdigheder. [+]

Et fleksibelt uddannelsesprogram i fysik

Kan du lide at lære mere om universet? Fysik afslører de naturlige love på arbejdspladsen i vores daglige verden og på tværs af kosmos og lærer os de grundlæggende principper, der understøtter moderne videnskab og teknologi. Bachelor of Science (Physical Sciences) er designet til dem, der søger bred og holdbar videnskabelig viden og færdigheder. Kursus tilbud spænder fra generel fysik til astronomi, klimatologi, medicinsk fysik og forskellige valgfag. De studerende astronomi har også mulighed for at opleve praktisk og fjernstyret astronomiske observationer ved hjælp af moderne teleskoper.

Karrieremuligheder

Hvis du gerne vil forfølge en karriere inden for videnskab, teknologi eller uddannelse, studere med os. Kandidater fra denne grad vil være udstyret med de færdigheder og viden, der er nødvendige for at hjælpe dem med at forberede dem til at arbejde som videnskabsmand med en bred vifte af karrieremuligheder, herunder uddannelse, astronomi, klimatologi, forskning og videnskabsopræsning og med potentielle arbejdsgivere, herunder regeringen, universitetet , eller industri. Graden giver også grundlag for ph.d.-studier i fysik og beslægtede områder.... [-]


Bachelor of Science i Business Administration (BSBA)

William Howard Taft University
Online Fuldtid Deltid September 2019 USA USA Online Denver + 1 mere

Online Bachelor of Science i Business Administration (BSBA) Degree Afslutning Program er en rettet uafhængig undersøgelse bachelor-uddannelsen. [+]

Bachelor of Science i Business Administration (BSBA)

Oversigt

Online Bachelor of Science i Business Administration (BSBA) Degree Afslutning Program er en rettet uafhængig undersøgelse bachelor-uddannelsen. Den er designet til at gavne studerende, der allerede har tjent mindst 60 point Semester (eller en Associates Degree) fra en passende akkrediteret institution.

Det overordnede mål med programmet er at udvikle uddannede erhvervsfolk. Dette opnås gennem præsentationen af ​​de tekniske og interpersonelle færdigheder, der er nødvendige for at opnå entry-level positioner i erhvervslivet, eller som selvstændige erhvervsdrivende.

Kandidater af programmet vil dukke med en anerkendt grad og et sæt af forskelligartede og relevante færdigheder, som er gældende i forfølgelsen af ​​administration, ledelse, eller entrepreneurielle muligheder og vækst.... [-]


BSc (Hons) i computing

Botho University
Online Fuldtid 54 måneder February 2019 Botswana Botswana Online Lesotho Lesotho Online + 2 mere

Den Bachelor of Science Honours i Computing er rettet mod dem, der ønsker at komme ind i Informationsteknologi (IT) sektoren som software ingeniører, netværk ingeniører, Game Developers, netværksadministratorer, Database designere, Database Administratorer, webdesignere, lærere / Undervisere, systemadministratorer, Grafiske designere og IT Managers, for at nævne et par stykker. [+]

Den Bachelor of Science Honours i Computing er rettet mod dem, der ønsker at komme ind i Informationsteknologi (IT) sektoren som software ingeniører, netværk ingeniører, Game Developers, netværksadministratorer, Database designere, Database Administratorer, webdesignere, lærere / undervisere, systemadministratorer, Grafiske designere og IT Managers, til nævne nogle få.

Programmets detaljer: Programmet består af centrale (påkrævet) og valgfrie moduler som beskrevet nedenfor. Nogle moduler kan have forudsætninger (dvs. kan kræve den studerende til at passere et andet modul eller et sæt af moduler først). Antallet ved enden af ​​modulet i parentes angiver kredit belastning af modulet. 1 kredit er lig med 10 timers læring (vejledt, inclass og uafhængig kombineret); derfor en 10-kredit modul kræver i gennemsnit 100 timers lære af den studerende. B.Sc. (Hons) i Computing har tre specialisering områder, herunder: Software Engineering (SE), Netværk & Infrastructure Management (NW & IM) og General.... [-]


BSc i computer informationsteknologi

Northern Arizona University
Online Fuldtid Deltid 4 år September 2019 USA Flagstaff + 1 mere

Programmet er designet til at give de fundamentale færdigheder for kontinuerlig læring og til at tilpasse sig de hurtigt skiftende informationsteknologi miljø. Dette program omfatter også kompetence-baserede og hands-on læring moduler for at forbedre erhvervede business-færdigheder. Dele af pensum er designet omkring højt værdsatte certificeringer. Studerende vil også forøge deres it-færdigheder med de sociale, verbale og interkulturelle forretningsmæssige kompetencer, der efterspørges af nutidens arbejdsmiljøer. [+]

Programmet er designet til at give de fundamentale færdigheder for kontinuerlig læring og til at tilpasse sig de hurtigt skiftende informationsteknologi miljø. Dette program omfatter også kompetence-baserede og hands-on læring moduler for at forbedre erhvervede business-færdigheder. Dele af pensum er designet omkring højt værdsatte certificeringer. Studerende vil også forøge deres it-færdigheder med de sociale, verbale og interkulturelle forretningsmæssige kompetencer, der efterspørges af nutidens arbejdsmiljøer.

Hvad kan jeg gøre med en Bachelor of Science i Computer Information Technology?

Denne større er designet til studerende, der er interesseret i begynder en ny karriere eller fremme en nuværende inden for informationsteknologi. Programmet giver de studerende med hands-on erfaring i de nyeste teknologier, færdigheder og viden i retning af fælles it-certificeringer, og kommunikations- og forretningsmæssige kompetencer, der er nødvendige for avancement.... [-]


Bachelor of Science i strafferet - cyberkriminologi og politik

Utica College Online
Online Deltid 3 år May 2019 USA Utica

Med en BS i cyberkriminologi og -politik forstår du, hvordan IT, cybersikkerhed, socialt netværk, cloud computing, kryptografi, dataskydning, anonymitet og overvågningskoncepter vedrører den moderne kriminelle retlige organisation. Du vil adressere terrorisme og terrorbekæmpelse i alle sammenhænge, ​​samtidig med at du forstår love, regler, etik og procedurer til gennemførelse af computernetværkundersøgelser. [+]

Kriminelle fortsætter med at fremme deres teknikker gennem teknologi, samt skate kanten af ​​lovlige smuthuller, idet de udnytter ikke-eksisterende eller løst definerede love. Du vil finde de spørgsmål, der er relateret til strafferetlige grænser over hele kloden, ind i boliger og forretninger af beboerne på en fysisk og virtuel måde, truer hjemlandssikkerheden og kræver øjeblikkelige politiske ændringer for at beskytte de uskyldige og retsforfølge de skyldige.

Online cyberkriminologi og politikspecialisering forbereder dig til:

Lær teorien, årsagssammenhængen og ofre for økonomiske forbrydelser.Lær hvordan kriminalitet er en form for afvigende adfærd, dens forhold til sociale værdier og social struktur, typer af kriminel adfærd, teorier om behandling og kontrol, korrigerende metoder og retsplejeadfærd.Adresser terrorisme og bekæmpelse af terrorisme i globale og indenlandske sammenhænge, ​​herunder modeller af terrorisme, årsager, nøglehændelser, modforanstaltninger, oprindelse, struktur og aktiviteter i terrorisme.Beskriv måder at beskytte og forvalte USAs nationale kritiske infrastrukturer på, der involverer nøgleidentifikations-, trussel- og sårbarhedsanalyse, risikovurdering og -styring, krise- og konsekvensstyring og relaterede teknologier til bekæmpelse af terrorisme.Lær forsvar, offentlige myndigheder og ikke-statslige informationssystemer, herunder vigtigheden af ​​strategisk planlægning og beredskabsplanlægning, systemintegration og informationsdeling.Demonstrere viden om offentlig politik, procesens mekanik, metoder til undersøgelse af politiske konsekvenser, og hvordan kriminelle studier kan påvirke og blive påvirket af forskningen.Demonstrere viden om indsamling og analyse af efterretningsoplysninger ud fra national sikkerhed, retshåndhævelse og business.Lær udviklingen af ​​de internationale politiske systemer, krigs- og fredsproblemer, diplomati, atomvåben, international økonomi, internationale organisationer og international ret.... [-]