ONLINESTUDIES

En Bachelor of Science er en fire-årig grad, der kan fås gennem gymnasier og universiteter. Optjening en bachelor-grad, såsom en bachelorgrad kan hjælpe eleverne øge erhvervserfaring og den viden, de har brug for at finde en dygtig karriere med god kompensation.

Sikkerhedsstyringsprogrammer undersøger sikkerhed på arbejdspladsen. Studerende studerer love og procedurer allerede på plads, og de undersøger måder at forbedre og effektivt gennemføre sikkerhedsstandarder. Programmer over hele verden kan variere i indhold, fordi forskellige steder har forskellige sikkerhedskrav.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

De Forenede Stater er placeret på kontinentet i Nordamerika. Det er den tredje største land efter størrelse i verden. Den har en forholdsvis kort historie i forhold til andre verdens nationer, har en af ​​verdens 's største økonomier, og har en af ​​verdens ' s mest forskellige befolkningsgrupper.

2 Resultater i Sikkerhedsstyring, Nordamerika, Fjernundervisning Filter

BS i sikkerhedsstyring

John Jay College of Criminal Justice Online
BSc
Sep 2021
Engelsk
Online

Hovedfag i sikkerhedsledelse koncentrerer sig om at analysere sikkerhedssårbarheder og administration af programmer designet til at reducere tab i offentlige institutioner og ...

Læs mere

BS i Nuclear Enterprise Security Studies

Henley-Putnam National American University
BSc
Sep 2021
Engelsk
Online

Bachelor of Science i Nuclear Enterprise Security Studies tjenes ved at gennemføre et program svarende til to års fuldtidsstudie i den øvre division.

Læs mere