ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science er en grad, der er perfekt for studerende, der ønsker at forbedre deres praktiske viden og erhvervserfaring. Modtagelse af en bachelorgrad kan hjælpe med at lede eleverne til større personlige og faglige muligheder.

Over hele verden har medarbejderne potentialet til at blive såret på arbejde. Undersøgelsen af ​​sikkerhedsstyring undersøger måder at undgå, at disse skader opstår. Programmer giver mulighed for at dykke i koder og planer med henblik på at opretholde arbejdspladsens sikkerhed.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

2 Resultater i Sikkerhedsstyring, Fjernundervisning Filter

BS i sikkerhedsstyring

John Jay College of Criminal Justice Online
BSc
Sep 2021
Engelsk
Online

Hovedfag i sikkerhedsledelse koncentrerer sig om at analysere sikkerhedssårbarheder og administration af programmer designet til at reducere tab i offentlige institutioner og ...

Læs mere

BS i Nuclear Enterprise Security Studies

Henley-Putnam National American University
BSc
Sep 2021
Engelsk
Online

Bachelor of Science i Nuclear Enterprise Security Studies tjenes ved at gennemføre et program svarende til to års fuldtidsstudie i den øvre division.

Læs mere