close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Bachelor of Science er et uddannelsesprogram, der kræver omkring fire års fuldtidsskole at tjene. Når eleverne har opnået en bacheloruddannelse, kan de bedre være i stand til at finde en karriere, der er mentalt og økonomisk belønnet på grund af deres forbedrede viden og uddannelse. Hvad er en online BSc i Marketing Management? Generelt hjælper disse programmer eleverne med at lære… Læs mere

En Bachelor of Science er et uddannelsesprogram, der kræver omkring fire års fuldtidsskole at tjene. Når eleverne har opnået en bacheloruddannelse, kan de bedre være i stand til at finde en karriere, der er mentalt og økonomisk belønnet på grund af deres forbedrede viden og uddannelse.

Hvad er en online BSc i Marketing Management? Generelt hjælper disse programmer eleverne med at lære at fremme og vokse virksomheder ved hjælp af forretnings- og marketingfærdigheder. Programdeltagere kan lære om de grundlæggende forudsætninger for marketing, forretningsplanlægning, markedsundersøgelse og forretningsstrategi, og de kan også gennemføre et praktikophold eller et kappstensprojekt på marketingområdet. Fordi denne grad tilbydes online, er den tilgængelig i et fleksibelt format, så studerende, der bor i fjerntliggende områder eller som ikke kan deltage i klasser personligt, stadig kan tjene deres grad.

Studerende, der gennemfører en BSc i Marketing Management, kan forbedre deres færdigheder i ledelse, kommunikation og kritisk tænkning.Forbedring af disse nøglekompetencer kan bidrage til at gøre kandidater meget ønskelige for potentielle arbejdsgivere.

Omkostningerne til at opnå en bachelor kan variere afhængigt af skolen. Af denne grund skal eleverne kontakte deres potentielle skoler og bede om aktuelle oplysninger om undervisning. Studerende kan også ønske at anmode om oplysninger om økonomisk støtte.

Med deres øgede viden om forbrugeradfærd, forfremmelse og reklame kan studerende, der gennemfører en bachelorgrad i mærkestyring, have mange beskæftigelsesmuligheder til rådighed for dem. På områderne digital marketing, reklame, PR og forretningsrådgivning eksisterer der karriere som akademikere som marketingforskere, brandkonsulenter, marketingledere eller reklamekontoansvarlige. Studerende er også velegnet til karriere inden for copywriting, arrangementshåndtering og PR.

For at finde ud af mere om, hvordan du kan begynde at tjene din BSc i Marketing Management, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Kaplan Singapore
Singapore

Dette uddannelsesprogram kombinerer to nært beslægtede emner inden for ledelse og marketing for at hjælpe med til at dæmpe elevernes følelse af fantasi, innovation og initiati ... +

Dette uddannelsesprogram kombinerer to nært beslægtede emner inden for ledelse og marketing for at hjælpe med til at dæmpe elevernes følelse af fantasi, innovation og initiativer til løsning af forretningsmæssige udfordringer i dag. -
BSc BSc
Fuldtid
Deltid
18 måneder
Engelsk
på universitet
Online