Filter
BSc
Hastighed: alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Optjening en Bachelor of Science kan tage omkring fire år, men fordelene ved at få forbedrede færdigheder kan vare et helt liv. Mange skoler tilbyder også online eller deltid skolegang muligheder, således at tjene en bachelorgrad kan være bekvemt for studerende uanset deres travle liv.

Mange af de emner der indgår i handlen luftfart med design og fremstilling fly, men der er også områder, der fokuserer på lufttrafikken og de miljømæssige konsekvenser af fly og andre luftfartøjer. Generel luftfart kan også adskilles i borgerlig og militær luftfart.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Luftfart, Fjernundervisning

San Diego Christian College

SDC s Online Aviation Management grad program er designet til at balancere vigtige forretningssans med den nødvendige kursusaktiviteter i luftfarten. ... [+]

Online Bachelor of Science i Aviation Management Som en premier luftfart skole i San Diego, giver San Diego Christian College studerende med en kristen uddannelse, der forbereder dem til lederstillinger inden for områderne luftfart og transport. Uddannelsen er også tilbydes på campus eller i en hybrid format. SDC s Online Aviation Management grad program er designet til at balancere vigtige forretningssans med den nødvendige kursusaktiviteter i luftfarten. Hvis du vil vide mere om SDC s Aviation Management grad i San Diego, og hvorfor vores fleksible on- eller off-campus program ville være det perfekte valg for dig, udfylde formularen på denne side! Aviation Management karriere muligheder Airline manager Air Traffic Controller Federal Department of Transportation Aircraft Producent Aviation direktør Udtalelser ... [-]
USA Santee
Åben tilmelding
Engelsk
4 år
Online
Læs mere på dansk