$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Når man overvejer muligheder for bachelor-legitimationsoplysninger, kan optagede potentielle studerende tiltrækkes af frihed og fleksibilitet i onlineformater. En BSc opnået online er ofte meget lettere at tilpasse sig til planlægning eller logistiske bekymringer end en opnået på en fysisk universitets campus. Hvad er en online BSc i International Business? Som kerne for deres erfaring, ka… Læs mere

Når man overvejer muligheder for bachelor-legitimationsoplysninger, kan optagede potentielle studerende tiltrækkes af frihed og fleksibilitet i onlineformater. En BSc opnået online er ofte meget lettere at tilpasse sig til planlægning eller logistiske bekymringer end en opnået på en fysisk universitets campus.

Hvad er en online BSc i International Business? Som kerne for deres erfaring, kan de studerende forvente at møde kurser i international ret og handelspolitik samt fragt og logistik. Generelle business kurser kan omfatte økonomi, finans, organisationsteori og ledelse. For at opfylde de generelle krav til en bacheloruddannelse skal man ofte tage yderligere klasser i humaniora og videnskab. Samlet set skal opnåelsen af ​​denne grad normalt tage en periode på tre til fire år.

International forretning er en bekymring for mange forskellige organisationer, selvom størstedelen af ​​deres aktiviteter foregår indenlandsk.Der er ofte arbejdsgivere på udkig efter personer, der kan løse de problemer, som disse uddannelser forsøger at løse.

Der er normalt mange kurser i internationale virksomheder, og priserne varierer afhængigt af institutionens placering samt dets omdømme og legitimationsoplysninger fra dets fakultet. Fuldstændig undersøge undervisningsomkostningerne for hver indstilling, inden du vælger dine yndlingsprogrammer.

En indkøbsassistent i en merchandising afdeling er en mulig entry-level position for en international business graduate. Med stigende globalisering spredes forsyningslinjer over hele kloden og kræver ekspertise og kulturel forståelse for effektiv styring. Kandidater, der også har en vis erhvervserfaring, kan finde sig i en global salgsstilling. Disse agenter repræsenterer produkter eller tjenester fra et firma til potentielle kunder over hele verden.

Er du klar til at få en start på dine uddannelsesmæssige og karriere mål?At finde et acceptabelt kursus kan kræve minimal indsats fra din side. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Berlin School Of Business & Innovation
Berlin, Tyskland

BSBI er glade for at kunne meddele, at vores BSc International Business and Management også er tilgængelig 100% online. Dette innovative tre/fire-årige kursus er designet til ... +

BSBI er glade for at kunne meddele, at vores BSc International Business and Management også er tilgængelig 100% online. Dette innovative tre/fire-årige kursus er designet til at udvikle den næste generation af virksomhedsledere, der er i stand til at navigere i udfordringerne i post-covid-verdenen. Du vil påtage dig et etårigt fundament for at hjælpe dig med at få den basale viden, der er nødvendig for at komme videre til bachelorstudiet, hvor du vil udvikle færdighederne til at hjælpe med at opbygge din globale karriere. Kurset er designet til at udvikle kandidater, der er i stand til at imødekomme kravene fra nutidens globale industrier. Studerende vil blive undervist i at implementere effektive teknikker til at reagere på definerede og usikre forretningsbegivenheder og problemer. -
BSc
Fuldtid
3 - 4 år
Engelsk
Feb 2022
Online
 
Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Paris, Frankrig +4 Mere

Bliv en international forretningsfører. Udnyt denne unikke mulighed for at opleve førstehånds den globale natur og kulturelle mangfoldighed i virksomheden i dag.

Bliv en international forretningsfører. Udnyt denne unikke mulighed for at opleve førstehånds den globale natur og kulturelle mangfoldighed i virksomheden i dag. -
BSc
Fuldtid
40 måneder
Engelsk
Online
 
Mercy College
Dobbs færge, USA +4 Mere

Sæt dit præg på den globale markedsplads. Udvikle det fundament, du har brug for for at forstå international forretning såvel som politisk og kulturel mangfoldighed.

Sæt dit præg på den globale markedsplads. Udvikle det fundament, du har brug for for at forstå international forretning såvel som politisk og kulturel mangfoldighed. -
BSc
Fuldtid
4 år
Engelsk
på universitet
Online