close

Filtre

Se resultater

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Gambia

En Bachelor of Science er en fire-årig grad, der kan fås gennem gymnasier og universiteter. Optjening en bachelor-grad, såsom en bachelorgrad kan hjælpe eleverne øge erhvervserfaring og den viden, de har brug for at finde en dygtig karriere med god kompensation.Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan u… Læs mere

En Bachelor of Science er en fire-årig grad, der kan fås gennem gymnasier og universiteter. Optjening en bachelor-grad, såsom en bachelorgrad kan hjælpe eleverne øge erhvervserfaring og den viden, de har brug for at finde en dygtig karriere med god kompensation.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

En ekstrem mangel på ressourcer kombineret med en dårlig økonomisk situation har gjort Gambia et dårligt valg for dem, der søger en grad i videregående uddannelse. Om antallet af uddannede Gambians er stigende, er det stadig langt lavere end det internationale gennemsnit.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Gambia, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Islamic Online University
Banjul, Gambia

Hjælpe andre er meget opmuntret i islam og arbejdet i terapeut eller rådgiver er meget gavnligt for hele samfundet.

Hjælpe andre er meget opmuntret i islam og arbejdet i terapeut eller rådgiver er meget gavnligt for hele samfundet. -
BSc
Fuldtid
Deltid
3 - 12 år
Engelsk
Online
 
Islamic Online University
Banjul, Gambia

Den islamiske Online University præsenterer verdens første undervisning-fri bacheloruddannelse i islamisk Banking og Økonomi.

Den islamiske Online University præsenterer verdens første undervisning-fri bacheloruddannelse i islamisk Banking og Økonomi. -
BSc
Fuldtid
Deltid
4 - 12 år
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her