ONLINESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Studerende, der ønsker at gennemføre en bacheloruddannelse i erhvervslivet, videnskaben eller endda kunsten kan blive til en bacheloruddannelse online. Disse kurser giver i gennemsnit en grad i et bestemt emne efter tre til fem års studier.

Hvad er en online BSc i Design? Der er mange forskellige typer af design. Studerende kan lære at tegne med traditionelle medier, såsom kul eller silverpoint, eller de kan bruge det nyeste inden for computerstøttet drafting og modelleringsteknologi til at udvikle indledende koncepttegninger eller skemaer. Designprogrammer er ofte fokuseret på en bestemt type design, såsom arkitektonisk, bilindustri, mode, industri eller web. De kan også bestå af et mere generelt og teoretisk designkursus fokuseret på, hvordan ideer repræsenteres og kommunikeres.

Design principper lært fra en BSc kan være nyttigt i en række erhverv.Evnen til at organisere information og strukturer på en behagelig eller funktionel måde kan også hjælpe eleverne til at blive lykkeligere i deres personlige aktiviteter.

Selvom studentversioner af større designsoftware måske er tilgængelige med en betydelig rabat, kan disse værktøjer øge omkostningerne ved en designgrad. Sørg for at tage disse elementer i betragtning sammen med undervisningsomkostninger, som kan variere meget mellem programmer, når du beregner de samlede udgifter.

Hvis en kandidat ønsker at forfølge en designkarriere, kan en opnåelig adgangsstrategi bestå i at ansøge om en assistent designer position. Disse fagfolk arbejder i hold til at håndtere specifikke elementer i komplicerede designprojekter. En assistent spil designer kan arbejde på et aspekt af et videospil, såsom tegn tøj eller miljømæssige teksturer. En assisterende grafisk designer i et internetannonceringsfirma kunne arbejde med layout og typografi for billedelementerne i en kundes tilstedeværelse på nettet.

Det er tilrådeligt at vælge en designgrad, der passer til dine individuelle interesser, samtidig med at du yder en robust uddannelse. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

2 Resultater i Design Filter

Bachelor of Science i Animation, Visual Effects Concentration

The Los Angeles Film School Online
BSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
36 måneder
Engelsk
Online

Dagens underholdningsindustri har brug for kunstnere på alle produktionsstadier. Vores Visual Effects-program tager dig gennem hele produktionsrørledningen, fra storyboarding, ...

Læs mere

Bachelor of Science i grafisk design

The Los Angeles Film School Online
BSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
36 måneder
Engelsk
Online

Grafisk design er kunsten at kommunikere ideer i visuelle og erfaringsmetoder. I vores online Bachelor of Science-uddannelsesprogram vil du lære at identificere et messagingmå ...

Læs mere