Filter
Irak

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

For at forbedre jobmuligheder og lære mere specialiseret information, mange studerende vælger at tjene en bachelor-grad, såsom en Bachelor of Arts. Visse skoler tillade studerende at tjene en BA på en fleksibel tidsplan gennem online eller deltidsuddannelse.

Et program i business management understreger vigtigheden af ​​organisationsstrukturen og ledelsesmæssige politikker i forskellige virksomhedskulturer indstillinger. Emner som marketing, human resource management, regnskab, og omstrukturering vil undertiden blive dækket.

Der findes meget få private skoler i Irak. Som sådan er der ikke mange, der rejser til dette land til højere formål uddannelser. Der er dog flere kendte institutioner i Irak, herunder Bagdad Universitet og University of Dohuk.

Bagdad, hovedstaden i Iran er kendt for sin teknologiske fremskridt og øget turisme og handel. Bortset fra, at Bagdad er kendt for sine uddannelsesinstitutioner såsom University of Bagdad. Dette universitet tilbyder en bred vifte af kurser i mange discipliner.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Virksomhedsledelse, Baghdad

Sted
Irak
Hastighed
Stafford

Emnet på dette program giver dig mulighed for at forstå de brede funktioner i erhvervslivet og hjælper med at udvikle færdigheder til at supplere dine tidligere studier o ... [+]

. Om programmet Denne Business Management top up grad er designet til dem, der allerede har en business-relateret HND, associate grad eller tilsvarende. Emnet på dette program giver dig mulighed for at forstå de brede funktioner i erhvervslivet og hjælper med at udvikle færdigheder til at supplere dine tidligere studier og erhvervserfaring. Du kan vælge at kombinere din business management top up grad kurser med en specialist stream i Finance / HRM / Marketing. Fordele Dette faglige kursus er en online top up grad, der svarer til det afsluttende år af en fuldtids bachelorgrad. Som sådan ved afslutningen vil du blive tildelt en BA (top up), der giver dig mulighed for at søge lukrativ beskæftigelse og / eller kampagner. Kurset udvikler dine kritiske, analytiske, inspirerede og kontemplative tankeprocesser, der vil være til gavn for din individuelle udvikling såvel som til din virksomhed. Adgangskrav 240 SCQF-point / 120 ECTS på SCQF niveau 8 eller tilsvarende i et relateret forretnings- og / eller ledelsesemne. (Målet er, at ansøgeren skal have den grundlæggende teoretiske viden og forståelse for principper i regnskaber, markedsføring og drift) Universitetet vil også overveje modne ansøgere fra sag til sag under hensyntagen til anerkendelse af forudgående læring (RPL) som kortlagt og hensigtsmæssigt. Hvis engelsk ikke er dit modersmål, skal du foretage en godkendt engelsksproglig test. Du kan diskutere de tilgængelige muligheder med din personlige akademiske konsulent. Karrierevej ... [-]
Irak Baghdad
Åben tilmelding
Engelsk
Deltid
12 - 24 måneder
Online
Læs mere på dansk