$close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

BA står for Bachelor of Arts og er en akademisk grad typisk optjent efter fire års studier. Det omfatter en blanding af kerne kurser og dem, der er specifikke for et bestemt emne. At tjene denne grad signalerer til arbejdsgivere, at du har den dedikation, der kræves for at gennemføre langsigtede projekter. Hvad er en BA i undervisning? Denne grad søger at forberede dig til et job som lærer… Læs mere

BA står for Bachelor of Arts og er en akademisk grad typisk optjent efter fire års studier. Det omfatter en blanding af kerne kurser og dem, der er specifikke for et bestemt emne. At tjene denne grad signalerer til arbejdsgivere, at du har den dedikation, der kræves for at gennemføre langsigtede projekter.

Hvad er en BA i undervisning? Denne grad søger at forberede dig til et job som lærer og omfatter en bred vifte af kurser for at nå dette mål. Nogle grundlæggende emner, der indgår i næsten alle programmer, er matematik, skrift og historie. Andre kurser afhænger af, om du ønsker at undervise et bestemt emne eller undervise i en bredere indstilling. Andre fællesforanstaltninger på tværs af skolerne omfatter dog kurser som klasseledelse, testprocedurer og etik.

At studere for en uddannelse i undervisningen kan hjælpe dig med at lære empati, social bevidsthed og tidsledelse. Når du bruger empati og social bevidsthed i dit daglige liv, kan sociale situationer være nemmere at navigere. Tidsstyring er nyttig for at få meget gjort på kort tid.

Da du laver dit budget til en bachelorgrad, ved du, at de omkostninger, du måtte have, varierer fra skole til skole. Disse omkostninger omfatter bøger, forsyninger, undervisning, registrering og andre gebyrer og kan påvirkes af skolens størrelse og beliggenhed.

Med en grad i undervisning kan du forfølge en karriere som lærer. Andre job i akademien for kandidater med en undervisningsgrad omfatter rådgiver, administrator og læseplan. Regeringer og virksomheder ansætter også undervisere, især for at informere uddannelsespolitiske beslutninger og for at undersøge økonomiske beslutninger i skolerne. Nogle jobtitler, du kan kvalificere dig til, omfatter berigelsesdirektør, skoleforbindelse, direktør for samfundsrelationer og uddannelsesmæssig rekrutterer.

Undervisning grader er tilgængelige over hele verden, så indskrænk dine valg ved at overveje placering, omkostninger og tilgængeligheden af ​​online kurser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Point Park University School of Education
Pittsburgh, USA

Vores grundskoleuddannelse forbereder eleverne til at undervise børn fra børnehaven gennem fjerde klasse i Pennsylvania's offentlige skolesystemer - og videre.

Vores grundskoleuddannelse forbereder eleverne til at undervise børn fra børnehaven gennem fjerde klasse i Pennsylvania's offentlige skolesystemer - og videre. -
BA
Fuldtid
Engelsk
Online
 
Columbia College
USA Online, USA +1 Mere

Akkrediteret af Det Nationale Råd for Akkreditering af læreruddannelsens (NCATE), Columbia College English Education Program udstyrer de studerende med de færdigheder og certi ... +

Akkrediteret af Det Nationale Råd for Akkreditering af læreruddannelsens (NCATE), Columbia College English Education Program udstyrer de studerende med de færdigheder og certificeringer, der er nødvendige for at undervise overalt i USA, herunder Columbia og Commonwealth of Puerto Rico. -
BA
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Online